Bobocei de sept-oct 2008 (302)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

pai eu la Google maps caut un oras si apoi ma duc la routenplaner si imi apare o fereastra in care scriu de unde sa-mi masoare si imi da traseele posibile si cati km.
Muenchen- Innsbruck = 150km (cca.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Sa va povestesc ce-am patit azi:

Am culcat fetele la 12 si le-am lasat cu bona ca sa fug eu pe camp putin cu niste experti ca s-a dat unul cu avionul prin culturile lui si mi-a stricat si mie porumbul.Si termin pe la 3 si vin acasa, imi fac o cafea si stateam pe mess cu o prietena cand incepe sa latre un catel. Eu ma duc la fete sa nu se trezeasca si o vad pe Anna cu ochii deschisi. Dar ceva parea ca nu e in regula. Si ma apropii de ea si ii pun mana pe fata. Frigea intr-un hal...Si cumva mi-a prins un deget cu dintii si si-a inclestat gura pe el. Si era la fata gri si cu buzele vinete.Nu stiu ce temp avea ca nu i-am luat-o, insa frigea rau. M-am chinuit sa-i deschid gura sa vad daca nu cumva se sufoca cu ceva; apoi am dezbracat-o , i-am bagat novocalmin in fund si am inceput s-o ud cu apa calduta si sa-i fac vant. Parea efectiv de plastic- nu misca, privea in gol...N-am vazut in viata mea.Nu stiu daca asa arata convulsiile dar oricum cred ca a fost aproape. Dupa vreo 15 min i-a revenit culoarea la normal si i-am dat paracetamol. Dupa vreo ora avea 39.7 deci nu vreau sa ma gandesc de la ce temp am inceput. Apoi a dormit tun vreo 20 min; cred ca a fost un fel de convulsie...Nici nu stiu. Am sunat pediatrul care mi=-a sugerat acelasi antibiotic ca la Alice. In gat are intr-adevar basicute; or fi de-alea sau nu, eu ii dau ca nu cred ca mai am nervi sa astept analize.
Nu pot sa va spun in ce hal m-am speriat. Si acum ma gandesc ca a fost o intamplare ca am fost acasa, ca dimineata am vrut s-o duc la gradi...Si ca in final a fost o intamplare ca am intrat in camera unde dormeau ele;cand s-a culcat era ok.Brrrr!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lala vai ce m-am speriat cand am citit!!
Doamne ce bine ca ai intrat la ele.
Multa sanatate si eu as da antibioticul chiar imediat.
M-am dus imediat la Deiu ca doarme sa pun mana pe el sa vad ca e bine.El pana acum de cate ori a facut febra mare s-a trezit din somn si plangea asa ca un geamat l-am auzit mereu si inainte sa ajung la el stiam deja ca ceva nu e in regula.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Doamne Lala, prin ce ati trecut!!!! nici eu nu stiu cum se manifesta convulsiile, sincer nici nu vreau sa descopar vreodata, dar bine ca DD te-a trimis in camera sa-ti salvezi copila!!! Sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lala groaznic sa traiesti asa ceva.Interesant ca a latrat cainele si in felul asta ai ajuns la fete.
Sa ne tii la curent cum este Anna.Sanatate multa!
Daca as fi fost medic ce bine ar fi fost, as fi dormit mult mai linistita.

cu K2 in 26s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Alexa, de unde ai luat cartile de colorat? ca nu am vazut, desi ma uit frecvent ca imi plac mie.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Eu le-am luat de la mine de la librarie, insa sunt de la editura Mladinska si Egmont. Mladinska nu mai e pe piata in Romania, insa au ;ichidare de stoc si s-ar putea sa mai gasesti prin libarii.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Ada pe unde esti? cum te simti azi?

Lavinia Ce mai iti fac voinicii? Tu cind ai planificat sa incepi serviciul?

Lala Urita intimplare..brrrrrrr! Eu cred ca cineva acolo sus ti-a dat un semn sa te duci la puiuta ta! Doamne ajuta sa va faceti sanatoase curind!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Lavinia, stiu ca tratezi homeopat, insa voiam sa intreb cum procedezi: astepti rezultatul exudatului, sa vezi care e cauza infectiei sau nu depinde de asta remediul? Adica ma gandesc ca, fara exudat, diagnosticul e destul de aproximativ ... dar asta dureaza cateva zile, mai ales ca e week-endul intre

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Scuze ca n-am detaliat...
Nu astept rezultatele niciunei analize. Defapt nu fac nici o analiza atunci cand sunt copiii bolnavi, pentru ca stiu ca nu dupa asta se ghideaza medicul homeopat cand administreaza tratamentul; nu e important. Stiu ca suna ciudat, si pentru mine e ciudat, mai ales ca, asa cum spuneam, e contar conostintelor mele medicale alopate. Am totala incredere in medic si... dupa atata vreme, in reactia organismului copiilor mei ca raspuns la tratament.

Daca ai retineri in a administra antibioticul, atunci mai asteapta, tine-i sub control febra cu antitermice, asociaza-i si alte simptomatice, daca e nevoie si sigur nu se va intampla nimic tragic in cateva zile. Oricum, cred ca poti sa-ti dai seama daca situatia se agraveaza si dai antibioticul doar in acest caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula macar pana maine asteapta cu antibioticul sa iti iasa exudatul. Daca si maine e tot rau dupa ce ai facut exudatul atunci mai vezi ce si cum.
babymom ce imi place cum spui si cum explici lucrurile, mi-as fi dorit un profesor ca tine.
lala urata intamplare. Sanatate multa iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lala, imi imaginez ce a fost in sufletul tau... Sa ai putere sa gestionezi sitiuatia! Sanatate micutei!

Lidia, nazdravanii mei sunt bine. Azi, insa, am avut o serie de ciocniri si conflicte cu cel mare. Nu mai stiu cum sa-l abordez... in ultima vreme e tare razvratit si obraznic
La servici am sa ma intorc din octombrie. M-am apucat de invatat. Mi-e o groaza...

Mergi la inceput