Bobocei de sept-oct 2008 (302)
Raspunsuri - Pagina 20
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Nikolici, stiu ca nu vrei sa creezi tu o disputa, asa cum nici eu nu vreau. N-as vrea sa se inteleaga asta... Stiu ca ti-ai spus doar parerea, asa cum am facut-o si eu. Nu sustin sus si tare: "Uitati, asta e CALEA!" La noi homeopatia a functionat aproape de fiecare data, cu foarte mici exceptii, motiv pentru care am incredere sa merg pe drumul asta; e drept ca avem si un dr. homeopat extraordinar de bun, la care pot apela oricand. ![]() Pe de alta parte, te intreb, kk-ul homeopat adus din SUA de cine era recomandat? Ca de regula, din ce am observat (ca n-am pretentia ca ma pricep sau ca, macar, inteleg) daca dupa 2-3 zile nu se observa o minima imbunatatire a starii pacientului, se trece la alt remediu. Deci, ca si concluzie, e decisiv cine conduce tratamentul. Homeopatie dupa ureche fac multi, din pacate... Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |
ce mi place mie de tine!!!Cum le spui asa cu blandete
.Daca toata lumea si-ar trata copiii intodeaun dupa recomandarea doctorilor ce bine ar fi, insa mai sunt si cazuri speciale.KK homeopatul :) nostru a fost vestitul Cold'n and Cough de la Hyland care acopera sore throat, nasal congestion, cough, sneezing, runny nose, temperatura si se pare ca nu ajutat cu nimic acest homeopat din contra a inrautatit siuatia .Din pacate nu eram in tara ca sa merg si la un doctor, iar in strainatate asigurarile facute in tara sunt un mare bullshit, te pun sa platesti o gramada si pe urma sa astepti mult si bine de la asigurari sa-ti recuperezi banii.
Si ma crezi ori ba, sunt una dintre perosnale care nu ma arunc foarte rapid sa administrez medicamente copilului.
Eu am spus istorioara noastra care a fost de curand petrecuta, am scapat acum 2 saptamani de toate belele, dar cum am spus dupa ce am ajuns in tara si ni s-a recomandat antibiotic, picaturi nazale, tantum si antitermice in caz de temperatura.
cu K2 in 25s si mamica de K1
babymom75 spune:
Vezi, ce spuneam - homeopatie dupa ureche! ![]()
Trecand prin ce ati trecut, iti inteleg dezamagirea, dar crede-ma asta NU e homeopatie. Imi pare rau ca ati avut experienta asta, mai ales ca erati departe de casa...
Sa stii ca antitermice, simptomatice, le dau si eu pe langa remedii. Ma abtin doar de la antibiotice si cortizonice (contrar educatiei mele medicale).
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Am venit de la doctor, dupa consultul clinic diagnosticul e faringoamigdalita acuta, asta dupa ce a vazut gatul rosu cu puncte albe si a iesit proteina C reactiva la valoarea maxima a intervalului admis. Maine o sa-i fac un exudat faringian, ca azi nu s-a mai putut, ca mancase deja cateva bucatele de banana .. problema e ca rezultatul va fi peste 3 zile, fara cea de azi .. eu ce fac pana atunci? I-a prescris augumentin, il dau sau nu? Daca nu il dau si se agraveaza (coboara la plamani, etc.)? Oricum, continui cu nurofen la 6 ore cate 7ml si tantum verde in gat. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
eu zic sa mai astepti 24h, asta daca nu ai luat deja o decizie, si sa mergi cu antitermice si tantum verde. daca si dupa 24h face febra mare, posibil sa fie nevoie de antibiotic.
noi am scapat de rosu in gat de ff multe ori doar cu astea, ce-i drept nu ajunsesem inca la puroi/puncte albe, cum inteleg ca aveti voi.
sanatate!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
kllemi spune:
claudia
merci....daaaar acum spune-mi si cati km. sunt de la munchen la Innsbruck....ai idee??
Caut si eu pe google maps dar nu stiu cum iti arata tie km.??
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui ClaudiaH Luminita, eu ti-am raspuns prima dar poate nu m-ai remarcat. Ti-am spus ca am dus-o pe Lucia la magazinul de jucarii si am lasat-o peste tot sa alerge si sa-si aleaga cadourile pentru ca si noi ca si Ada avem multe jucarii de la Stefan. |
eu intrebam de un cadou anume... in fine, ce-i drept, pare ca am sarit peste raspunsul tau.
nu face nimic oricum, eu nu m-am suparat pe nimeni, nu stiu de ce s-a inteles asta, chiar daca da, asteptam mai multe raspunsuri.
Edi si
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui kllemi lumiiii ce mai face-ti?? vreau sa te intreb ceva...tot cu stanga face-ti toate treburile?? ![]() ...nu ma enervez ca o sa fie asa, ci ptr. ca probabil imi va fi mie greu sa ma obisnuiesc, sa o ajut stiu eu la scris/desenat, eu care sunt o dreptace convinsa fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
, cred ca nu s-au hotarat treburile:)Edi 'scrie' cu amandoua, Robi doar cu stanga, de mancat incearca sa pape cu dreapta si unul si altul... deci nu stiu.
si mie imi e greu sa ma obisnuiesc, dar privind invers, eu fiind stangace mi-e greu sa-i invat cu dreapta:)
Edi si
nikolici spune:
| citat din mesajul lui kllemi claudia merci....daaaar acum spune-mi si cati km. sunt de la munchen la Innsbruck....ai idee??Caut si eu pe google maps dar nu stiu cum iti arata tie km.?? fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
166km
cu K2 in 26s si mamica de K1
Nerantula spune:
Lavinia, stiu ca tratezi homeopat, insa voiam sa intreb cum procedezi: astepti rezultatul exudatului, sa vezi care e cauza infectiei sau nu depinde de asta remediul? Adica ma gandesc ca, fara exudat, diagnosticul e destul de aproximativ ... dar asta dureaza cateva zile, mai ales ca e week-endul intre ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
piolica spune:
Cind Elsa a facut viroza aia nasoala in Ro, doctorita de la medlife mi-a dat antibiotic Klacid. Cum nu stiam niciun alt doctor, de fapt nici pe ea nu o stiam, si crezind ca intr-o clinica privata nu se da tratament dupa ureche, iar Elsa facea febra la greu 39.8 - 40.00, i-am dat antibioticul, cu toate ca nu eram f. convinsa de unde si-a dat ea seama ca ar fi bacterian si nu viral. A iesit si exudatul dupa, nu era nimic bacterian... dar nu am avut chef sa ma iau la cearta, ca nu aveam cu cine!
piolica spune:
eu, una, as astepta acum rezultatul de la exudat si as trata numai cu antitermice pina mi se spune clar ca e bacterian, dara asa as face eu, mai ales stind ca i-am administart deja Elsei un antibiotic fara sa fie nevoie. (bineinteles la sfatul doctorului)
cind i-am spus doctoritei homeopate de aici mai ca nu m-a luat la cearta.