Bobocei de sept-oct 2008 (302)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, Lala, multa sanatate puiutilor.

Baby_boy, uite aici: www.amazon.co.uk/Mookie-Scuttlebug-Dragonfly-Trike-Green/dp/B002KKC6C8/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=kids&qid=1280381366&sr=1-9" target="_blank">tricicleta fara pedale. Exista si in varianta pentru fetite, e fff practica. Eu i-am luat Carlei tricicleta clasica si ma chinui acum sa scap de ea, nu-i place neam. Ba o impinge chiar intr-un colt sa poata trece de ea, sa nu-i stea in cale. Ma bate gandul sa-i iau asa ceva, e pana intr-un milion.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Multumim pt grija.

Claudinna, bona era in gradina, uda florile; o trimisesem eu; dar si in casa sa fi fost,nu ar fi stat in camera cu ea.

Noi am mai bagat un episod aseara. N-a ajuns chiar asa departe insa a fost tot cu strigaturi. O pusesem la nani, adormise, toate erau ok. Si m-a luat si pe mine somnul langa ea si mi-am spus s-o mai pipai putin inainte sa adorm. Si mi s-a parut ca frige iar. Asa ca m-am dat jos sa caut termometrul si cand m-am intors la ea tremura toata si arata cam ca ieri. Asa ca iar am imbaiat-o bine saracuta. Cam dupa o ora i-a scazut la 38.7 si s-a culcat. A luat azi noapte a doua doza de antibiotic; teoretic ar trebui sa nu mai faca febra cam dupa a treia, deci mai am putin de pazit la ea.

Nikolici, imi pare rau ca esti trista insa eu mereu am vazut gradinita ca o distractie pt ei. E drept ca nu le place initial ca stau fara mami insa in final ajunge sa le placa si le face bine. Si iti face bine si tie. Curaj, mami; o sa treaca!

Merg sa fac ceva papa si apoi la munca!O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

NEatza,

Multam de cafea Clau, tare buna

ClaudaH ici, Crina merge fff bine cu papuceii rila

Lala m-am ingrozit cand am citit, offf. Multa sanatate si putere mami , azi cum mai sunteti?

Nerantula eu as mai astepta cu antibioticul pana ai rezultatul exudatului

Klemmi

Babymom bine ai revenit

Niko imi dau seama ca e greu, ai rabdare sa vezi daca se acomodeaza daca nu poate o tii acasa, capul sus

noi am fost ieri la socri, s-a distrat crinul meu, a golit mesele iar la sfarsit a zis paaaa tare bucuroasa

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza!

Lala, brrr.... Sanatate multa! Ce spaima ai tras... (si eu cu tine numai citind si m-a luat teama ca adorm prea greu - mi-a fost un rau aseara de mai mult am stat imbratisata cu buda - si nu ma trezesc daca face dorelu febra cumva).

Azi am patit una draguta de tot. Dupa ce i-am lasat la gradi, m-am suit in masina si am condus frumos pana acasa. Cum acasa parchez cu stanga langa un perete, si ma dau jos prin dreapta... am avut ocazia sa imi vad cracii inainte sa ma dau jos de tot.
In picioare aveam... aveam.... aveam.... CIPICII DE PLASTIC DE LA GRADINITA!!!!!
Am lesinat de ras... si am tras si o poza, sa apuc numai s-o descalt! Asta... descarc!

http://picasaweb.google.ro/Gaia.Nevia/Various#5499208211769806818

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Noi am primit o bicicleta din asta fara pedale mostenire de la copii mai mari si suntem nedezlipiti de Puky.

http://www.puky. de/homepage/produkte/myfirstpuky/index.htm

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

cristineescu super trici si mi se pare sigura fata de ceea ce avem noi. pana la urma fiecare are rostul ei, cred. a noastra il ajuta si sa-si tina echilibrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Multumesc fetelor de ridicare de moral, incerc sa ma tin tare, ce ma doare cel mai mult ca mai toata lumea ma condamna ca e prea mica, in special socrii care daca le zic sa vina la Bucuresti si sa stea cu ea si in felul asta sarim cresa, vezi doamne nu pot ca au multe de facut, dar sa o las pe K la ei.Sigurrr, ma si grabesc!!!Ma doare atitudinea lor!Nu mai zis ca sprijin nu am avut de niciun fel de cand s-a nascut!Cred ca este un razboi tacit asa intre noi care sta sa explodeze.:(

cu K2 in 26s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Va invit la capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nikole .

Eu pot sa-ti zic din experienta ca lui Radu ii prinde bine la gradinita, invata lucruri pe care nu le invata acasa, socializeaza etc.
Patrunde lumea ca sa zic asa intr-un fel bun, afla ca sunt copii frumosi si oameni buni pe langa ce are el acasa.

E adevarat ca ne luptam cu varii soiuri de muci si febra, dar sincer, n-as baga mana in foc ca daca i-as tine acasa nu ar fi la fel, avand in vedere perioada nov 2007 - ianuarie 2010 in care Teo a fost aproape luna de luna bolnav, fara niciun fel de gradinita...

Socrul meu ma intreaba zilnic daca nu renunt, si sa las pe RAdu cu el acasa.... NU.... nu vreau sa renunt. Am gresit deja cu Teo, ca l-am lasat prea mult cu el. Un bunic are dragostea, in rest...

Deci fi barbata, Zoe, si da-i inainte! Va fi bine.

Mergi la inceput