Bobocei de sept-oct 2008 (302)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Avem si noi un joculet de insirat pe sfoara si daria e incantata de el

asta este

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

de unde l-ai cumparat, pare interesant? si cam ce marime au nasturii?

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dya, bioderma costa 65 de lei, cam asa sunt preturile la toate cremele de plaja pt copii cu factor de protectie 50+.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ange sincer nu mai stiu de unde l-am luat, ca il am de pe vremea lui matei, cred insa ca de la casa retro, eram fan pe vremea aia.... :) Nastureii sunt chiar mari, nu ii incap in gurita Dariei, sunt ff safe! Am vazut acum ca si jocul claudinnei este din acelasi set si ea l-a luat de la casa retro, deci mai mult ca sigur acolo gasesti. daca am un pic de timp mai tarziu intru pe site-ul lor sa vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Clau, dar bicicleta cum este: gen masinuta sau chiar bicicleta? Ca sotul meu spune ca e prea ieftina si sigur nu e ce vrem.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Didididi, e chiar bicicleta...ma rog, in spate are 2 roti...deci e cam trici, insa sunt ff apropiate, adica copilul invata ssa tina si echilibrul
din pacate nu am nicio poza cu el pe ea, musette avea o poza
e de plastic si mie nu mi se pare ieftina:D

mai sutn de lemn, am vazut pe siteurile astea de le-am tot amintit zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mimihoo, nu stiu de ce scrie 3+ ca sincer nici daca ar vrea nu le-ar putea baga in gura....e siretul ala care poate fi periculos daca il foloseste in alte scopuri (dar asta poate fi periculos si dupa 3 ani).
Oricum noi stam cu ochii pe el cand se joaca de obicei, asa ca nu are ce sa se intample

Si ca o paranteza...cand am fost la baby expo la standul ookee ne uitam la o jucarioara pe care scria 2+ (jucarie pe care i-am luat-o oricum).Si ne explica un domn foarte dragut de acolo ca de fapt scrie asa (desi copilul poate sa le faca mult mai devreme) pentru ca sunt parinti care daca scrie pe jucarii 2+ si copilul lor nu le face o considera o ofensa..asa ca isi iau o marja de eroare (sa fie siguri ca toti copiii de 2+ le fac, dar multi le fac mai devreme).
Cel putin la margelele astea s-ar aplica teoria de mai sus..ca mici nu sunt....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata,

laura, ma bucur ca sunteti ok (eu uitasem ca ati plecat la bunici si te-am strigat pe aici). felicitari pentru progresele micutei!
felicitari si tie, ca te-ai lasat de fumat!!!!

nerantula, ii doresc multa sanatate lui Gruia! si la noi functioneaza cred, sosetele cu otet, insa nu stiu sigur daca de la ele scade febra sau de la antitermic/supozitor. asa cum spune si Miruna, si la noi dureaza uneori mai mult de o ora pana sa-si faca efectul. am rezistat sa astept atat si chiar mai mult, intrucat mai mult de 39.4 nu am experimentat cu ei pana acum, Doamne ajuta!

sincer, acelasi dr de familie il avem si noi si la fel, si mie mi se pare ca vorbim de persoane diferite... la noi cand vine nu pleaca niciodata mai devreme de o ora (!), se uita peste tot la huni, in gat, gurita, ii asculta la plamani, ma rog tot tacamul... si nu bag mana in foc ca suntem noi niste parinti panicati rau, astfel incat sa faca lucrurile astea doar de gura noastra. si nici urgente majore n-am avut, ba chiar la ultima vizita a venit strict sa vorbim, hunii nu erau bolnavi si eu i-am pus asta in vedere. l-am sunat ptr 'ne-urgenta' duminica seara si n-a avut nicio problema in a-mi raspunde. plus ca i-am zis ca il chem sa discutam despre plecarea in concediu, lucruri care se puteau spune si la telefon...
a doua zi a si venit, nici nu credeam ca o sa reuseasca asa repede. nu i-am dat niciodata mai mult decat a cerut pe consultatie...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ramona, multumesc! si mie imi place sa le iau hunilor cadouri pe moment, sau daca vad ei si-si aleg ceva, insa asta nu inseamna ca n-o sa le iau cadou fix de ziua lor... sigur o sa le iau de ziua lor, posibil si inainte, si cu siguranta si dupa:)

dya, nici eu nu beau cafea si nici n-am baut vreodata. rar, f rar, cate o ceasca, dar si aia intra cu noduri si oricum, nu s-a mai intamplat de 3 ani. am baut ness insa, cam 2 ani, pana sa raman insarcinata, m-am lasat si de asta cu vreo 3 luni inainte sa raman gravida (cam de cand imi faceam eu planuri sa am un bebe). in schimb beau pepsi la greu, 1l pe zi, vai de stomacul meu.

lala

dididi, multumesc! noi am avut 2 dracii chinezesti de care spunea Ramona, diferite ca marime si forma. ii distreaza si acum, seara stingem lumina si ne jucam cu ele iar ziua si le baga singuri pe sub pat sau unde e mai intuneric ca sa vada cum lumineaza alea. la noi inca merg.

claudinna, am vazut filmuletele!

mimihoo, ada, nerantula, nocom, alexa, ange, laura, merci de raspunsuri. si noi avem capra de cauciuc (ma rog, la noi e cerb), dar nu sunt f incantati de ea/el, spre tristetea lui tati, ca e printre putintele cadouri cumparate de el, din proprie initiativa.
nocom, ce cadou frumoooos va primi Daria!

xor, sanatate multa lui Mark!

alexa, cum merge sarcina? totul bine, asa-i?

ada, sa ne spui cum a fost in excursie!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Mimihoo, nu stiu de ce scrie 3+ ca sincer nici daca ar vrea nu le-ar putea baga in gura....e siretul ala care poate fi periculos daca il foloseste in alte scopuri (dar asta poate fi periculos si dupa 3 ani).
Oricum noi stam cu ochii pe el cand se joaca de obicei, asa ca nu are ce sa se intample

Si ca o paranteza...cand am fost la baby expo la standul ookee ne uitam la o jucarioara pe care scria 2+ (jucarie pe care i-am luat-o oricum).Si ne explica un domn foarte dragut de acolo ca de fapt scrie asa (desi copilul poate sa le faca mult mai devreme) pentru ca sunt parinti care daca scrie pe jucarii 2+ si copilul lor nu le face o considera o ofensa..asa ca isi iau o marja de eroare (sa fie siguri ca toti copiii de 2+ le fac, dar multi le fac mai devreme).
Cel putin la margelele astea s-ar aplica teoria de mai sus..ca mici nu sunt....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

tztziri, e un punct de vedere destul de pertinent si de bagat in seama! Multumesc!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ha, ha, ce raspuns super inteligent!!!

Daca copilul "n-o face" adica nu se arata interesat, inseamna ca ai ales gresit jucaria. Nu ca varsta, ci gresit pentru copilul tau...
In fine... la Dorel noi am cumparat tot felul de chestii pe care i le-am dat, le-am cumparat pentru ca ne placeau noua, sau ne-ar fi placut sa se joace el cu asa ceva, sau pentru ca am crezut ca il stimuleaza.

Si am dat gres, de nenumarate ori. Depinde foarte foarte mult de copil. La Dorel prinde orice jucarie, daca poate vorbi muuuult, muuuult despre ea. Mai rarut cu indemanarea, cu rabdarea si mai rarut... asta e copilul.
M-am mirat cand a avut rabdare sa facem impreuna un puzzle de 30 de piese cu thomas (eu faceam, si el zicea ce e pe cartonas, dar nu prea stia unde ar veni) si sa coasem pe un carton cu un siret un puzzle din 2 piese cu multe gaurele.
In rest, monteaza masinutele din bucati doar pentru radu, pentru el i s-au parut interesante doar cand a descoperit ca sunt intersanjabile si a facut el un doc cu fata de wingo si eleron de DJ...

Ii plac puzzle cu abtibilduri, sau carti cu abtibilduri, sau jocuri cu abtibilduri. Vad ca de un timp ii place sa picteze, dar sa picteze pe ce vrea el (masinute) sau sa-i oferi un suport interesant, cum i-a facut TL casute de carton.

In rest, se joaca cu masinutele lui, le parcheaza, le plimba pe sosea, face cate o actiune si vorbeste doua ore despre asta, si repeta semnele de circulatie.

Radu in schimb - pe el nu l-am mai bombardat cu tot felul de jucarii - si-a ales ce i-a placut lui din stocul imens de acasa.
Sinele de tren, le monteaza de la 10 luni. Masinutele astea din 3 piese, de ceva timp.
Cuburi unul peste altul, si trenurile care se prind cu magnet, sta si cate o ora culcat pe burta si tacane magnetii. Ideea e ca l-am lasat pe el sa aleaga, nu l-am bombardat noi.

Ah, si cand se plictiseste si trebuie sa schimbe activitatea... ce credeti ca face?? Bea apa. Apoi se catzara, neaparat, undeva. Parca are un boost de energie

Mergi la inceput