Bobocei de sept-oct 2008 (302)
Raspunsuri - Pagina 15
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Oana, cat de mari sunt margelele? Nu le baga in gura? ![]() Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ada, www.boribon.ro/Hobby-creativ/Margele-mari-de-insirat-la-borcan.html" target="_blank"> astea sunt. Sunt maaari- nu prea ma pricep eu la dimensiuni dar cred ca cea mai mica are cel putin 2 cm pe dimensiunea cea mai mica.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
andy.p spune:
Buna dimineata.
Multumesc mult de sfaturi,sa vad,tot sper sa-mi vina o idee stralucita sa le impac pe toate
Eu beau capucino facut cu lapte.In rest nu alcool,m-am lasat de fumat
...am cam o luna .
Cadou tot ceva joculetz vreau sa-i iau si eu![]()
Nerantula ma bucur ca e mai bine Gruia,continua cu antitermicele
Nocom si eu beam Pepsi la fel de muult,panami s-a spus ca-mi pun serios ficatul in pericol.
Xor multa sanatate puiului.
Oana
asa as vrea si eu...ideal ar fi sa vina mama aici,da nu se poate.Cu trezitul chiar nu as putea ..ar trebui sa o trezesc la 6 sa ies din casa la 7,sa ajung si eu pe 8
Super joculetzul.
Ange cum mai e Crina cu constipatia??
Dya nu stiu daca mi-as putea pune ore mai tarziu,adica nu cred ca as gasi intelegere..stii cum e,pe fata toata lumea zice daaa sigur,apoi auzi :parca altii n-au avut copiii
In ultimul timp Alexia se tine de burta,adica imi arata ca o doare in zona buricului..la inceput am crezut ca e ceva intamplator,acum se repeta de mai multe ori pe zi.Ea e constipata,nu face decat cu supozitor de glicerina...am observat ca nu e tare kk,da nu vrea,nu stiu ce sa fac.La fel,am observat ca are gaze,care o data eliminate nu mai are treaba cu durerea de burta.Idei???
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
claudinna spune:
mosoarele de la casa retro sunt astea: http://www. activitaticopii .ro/forum/download/file.php?id=6886&mode=view
super margelele 
Didididi spune:
Alexa, de unde ai luat cartile de colorat? ca nu am vazut, desi ma uit frecvent ca imi plac mie
.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
angelynna82 spune:
Laura
, in continuare ma "lupt" cu (,) constipatia, mai nou e pe ciorba de legume si sucuri/apa (mai rar bea), iaurturi de baut activia cu fibre si fructe. De curand am cumparat un siropel Sanzyma si pare ca incepe sa mearga ceva mai bine, adica alataieri nu a mai facut precum oaia ci ceva mai legat plus ca a facut repede. Problema e ca nu face la olita, pt ca acolo ar face mai bine, sta in picioare si se tine cand are senzatia de kk si o tine asa mult timp pana cand intr0un final face. La fel face si Alexia? eu i-am mai dat si Duphalac insa nu des pt ca produce dependenta
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
claudinna spune:
Laura felicitari pt renuntarea la fumat
cat despre Alexia, ai fost la dr? poate un eco abdominal ar elucida problema
Mimihoo spune:
suuuper margelele, dar scrie ca de la min 3 ani si pe mine nu ma mai lasa sotul sa mai iau jucarii pentru copii mai mari 
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Neata!!
Deiu e mult mai bine cu iritatia aproape a trecut.Am dat doar cu Epitelin se pare ca isi face treaba.
Nerantula multa sanatate sa veniti cu vesti bune de la dr.
Miruna tot Babylove am si eu si am fost multumita de ea insa se intinde tare greu si as vrea sa incerc altceva.
Oana ma uit si eu imediat la joculet.Am si eu nevoie de idei pt cadou.
Claudinna super Razva
Nocom multumesc pt sugestie.Cred ca incerc Bioderma.La ce pret e?
Ada ce emotii prima excursie ...ai baiat mare ce mai.
Laura stiu cum e ai dreptate.Eu insa voi incerca sa rog sa imi puna oraru mai convenabil chiar daca stiu ca vor comenta in spate insa e vb de Deiu si ma fac ca nu aud comentariile lor.Cu gazele prin burtica si Deiu face la fel nu am gasit inca solutia si el e si constipat mai mereu orice mananca.Cu laptele ce ai facut?
Ce bine ca ai reusit sa renunti la fumat eu inca mai trag 2-3 pe zi![]()
La noi ploua tare e urat afara asa ca suntem consemnati in casa.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
super joculetul cu nasturasi!
pe R inca nu-l pasioneaza, asa cum am mai zis, dar cred ca vine timpul pt toate
Mihaela, e adevarat ca jocurile isi au rostul la vremea lor, insa pe unele scrie peste 3 ani, pt ca pana la 3 ani e musai sa supraveghezi copilul cand se joaca cu piese mici
carti cu abtibilduri au sigur la Teora, uite: http://www.teora.ro/descrieri/Activitati%20practice%20cu%20autocolante_1095.htm
am vazut si prin librarii