INSEMINARE 68
Raspunsuri - Pagina 19
crisstal_18 spune:
Gata dragele mele ,am facut si IAD nr 5 ![]()
Sensibila,Doamne ajuta sa fie cu noroc 16....ca tare mult imi doresc sa vad liniutele alea doua. As vrea sa pot sa nu ma mai gandesc la asta,dar imi vin in minte tot felul de idei de genul "cum ar fi daca as fi
"![]()
Pupici si va rog mult sa imi tineti pumnii 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL
sensibila spune:
crisstal_18 - EU SUNT SIGURA CA DE DATA ASTA V-A FI CU NOROC.
MOISA CE A ZIS ?
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
crisstal_18 spune:
Sensibila, am avut un folicul de 22.5, endo de 8.2 si scor cervical 10 ,iar Dr Moisa a zis ca situatia este foarte buna si chiar era multumita.
Scorul cervical ce este mai exact ? ai idee ?
Acum nu mai imi ramane decat sa astept minunea 
si 
CRISSTAL
cora79 spune:
Cristal sa fie cu noroc inseminarea nr.5

As vrea si eu o IAD la Moisa,ma intereseaza care este costul total al unei inseminari cu donator(Monitorizari,consult,inseminarea,proba de la donator se plateste?)![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Sensibila,superba Gia,sa va traiasca si sa va bucurati de ea
sensibila spune:
crisstal_18 - foarte fun foliculul cu un fol de 20 si unul de 22 am ramas eu insarcinata prima oara in martie.
cervil cred ca se refera la cervex care e colul.
Cred , sa ma corecteze cine stie mai exact. Eu anu am auzit niciodata sa imi masoare asa ceva.
Chiar m-am uitat acum pe notitele ei de la IADurile mele si nu apare decat marimea foliculului pe ce ovar e si endometru, atat.
de Steluta Norocoasa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
cora79 - multumesc frumos. Eu am platit exact ca pt o IA. Adica 4 miliaone. Atat era anul trecut si vad ca atat e si acum desi la giulesti este 450.
Acum 1 an la giulesti era 200 lei si la ea la cab 400 lei.
Dar a meritat din plin.
Eco 60 lei atat era si atunci.
Si pretul de IA sau IAD cuprinde si proba pt IAd si eco in ziua respectiva si IAdul propriuzis.
Tot asa daca gresesc cu ceva sa ma corecteze Cristal ca e mai la curent.
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
cora79 spune:
Sensibila multumesc din suflet,sper si eu sa merite,joi merg la un consult,am mai fost si in 2008 la Moisa,a facut sotul 9 luni tratament si nimic,apoi ne-a trimis la fiv,caci ne incapatanam sa fie al nostru bebe,acum......din nou la ea
crisstal_18 spune:
Buna Cora79,
Multumesc pentru sustinere
si bafta si tie cand te vei hotari sa faci IAD.
La cabinetul Dr Moisa echo costa 60 ron,iar procedura de IAD 400 RON. Eu atat am platit de cate ori am facut.La Giulesti echo nu costa nimic ,dar IAD este 450 ron.
In afara de analizele alea multe care mi le-a dat la inceputul anului+ profilul de trombofilie si HSG ,eu nu am mai facut alte investigatii. Oricum au fost mai mult decat suficiente
si scumpe,dar nu mai are nimic importanta cand iti doresti un bebe . Ma gandesc ca probabil ti le va recomanda si tie...
Iti doresc rabdare si noroc si daca mai vrei alte detalii ma gasesti mai mereu pe aici
.
CRISSTAL
crisstal_18 spune:
Draga mea Sensibila, foliculul a fost ok,problema este hormonul AMH care imi da batai de cap,valoarea lui fiind cam mica 
Poate luna asta il pacalesc ![]()
Pupici 
CRISSTAL