INSEMINARE 68

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Cristal mukltumesc mult,si eu stau cam prost cu rezerva ovariana din pacate,aveam FSH 15 anul trecut la FIV

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Crisstal,amh l-ai facut la synevo? Voi merge si eu sa reopet dozarile hormonale saptamana viitoare si apoi continui cu culturile din col si amh-ul
Ai stat la cabinet mai mult duopa inseminare sau ai plecat imediat? Nu stiu daca are importanta,dar la dr Dracea unde am mai facut inseminare si FIV nu se sta deloc pe masa dupa
Oricum,sper ca reusesti de data asta,asa mai prind si eu curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Cora, toate analizele le-am facut la CM Matei Basarab si toate au iesit ok, mai putin AMH .La IAD 2 am ramas,dar din pacate a fost avort menstrual...asa ca am mers mai departe sperand mereu ca luna in curs va fi cea norocoasa

Dupa inseminare stai pe masa cam 15 min. La cabinetul Dr Moisa sunt conditii mai bune decat la spital unde mie nu imi place deloc,asa ca sper sa faci la cabinet .

Pupici

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Crisstal,multumesc mult pentru tot,stiu conditiile de la cabinet,sunt o mai veche clienta de dnei dr,dar pe atunci dna dr s-a ocupat mai mult de sot,incercand sa imbunatateasca spermograma,de data asta eu voi fii in centrul atentiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Oanamares - femeile obisnuite, care raman gravide (adica cele ca nu isi doresc sau nu vor atunci o sarcina) nu simt ca sunt gravide nici cand au deja 3 luni de sarcina. Din ignoranta sau din altceva nu stiu, ideea e ca asta cu simtitul nu tine.Nu ai nici cum nici ce sa simti.
Deabia probabil ca s-a produs implantarea si in aceste zile deabia un test de pi sau beta detecteaza f slaba crestere de beta hcg.
Deci tu nu ai ce sa simti !
Raul nu apare de acum si nici alte semne.
Ai putea de maine sa simti o usoara somnolenta, iar daca deobicei nu ai sanii sensibili inainte de cm si asta poate fi un semn.
Sunt femei care nu vad nici un semn desi el e acolo si altele care vad p gramada de semne desi ele nu exista.

Capul sus si mergi inainte, dar eu sper ca sambata sa fie cu ochisori si implicit cu II.

Oanamares hai cu un test pozitiv !

crisstal_18 bafta la IAD si sa fie cu ochisori !
Si eu tot intr-o zi de 16 am facut IAD si tot la cabinetul dansei, numai ca era 16 iunie !
Poate poarta noroc ziua de 16.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Sensibila, m-ai "zguduit" bine! Iti multumesc mult pentru incurajari.Stiu ca ai dreptate si,inca o data,iti multumesc pentru ca ti-ai rupt din timpul tau ca sa incurajezi o disperata pesimimsta.

Mergi la inceput

Oana,hai cu rezultatul pozitiv,iti tin pumnii,miroase a bebe si a laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Oana,hai cu rezultatul pozitiv,iti tin pumnii,miroase a bebe si a laptic

Cora,multumesc mult! Mai am asa de mult pana sambata.Norocul meu ca maine am o zi cumplit de grea si de aglomerata,asa ca nu o sa am timp sa ma gandesc la marele TEST!

Mergi la inceput
Mergi la inceput