INSEMINARE 68

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

cristal
foliculul se prezinta bine, endo e putin cam mic, iar ziua 13 nu e tarziu (o ovulatie normala are loc in ziua 14 ..aa si mie aproape mereu mi-au iesit testele de ovulatie negative). succes

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Cristal, nu fi pesimista. Nu sti cum sare iepurele exact cand te astepti mai putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Aruam,o IA la Dr Moisa costa 400 RON,iar o echo 60 RON

Fetelor,m-am intors cam dezamagita de la echo...un folicul de 17.6 pe stangul,endo 7.8,maine dimineata trebuie sa imi fac Ovitrellul si m-a programat joi ptr IAD adica in ziua 13 .Nu stiu de ce asa tarziu ptr ca de obicei faceam in ziua 11 .Pana si testele de ovulatie mi-au iesit negative .Luna asta toate sunt pe invers.. Cred ca nici de data asta nu o apara

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

hai nu plange ca nu e tarziu ziua 13
poate o sa ai parte de o surpriza, de la luna asta care ti se pare ca merg toate pe invers

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

crisstal_18 - daca pleci asa pesimista mai bine nu o mai faci !
Dr stie mai bine, nu mai face tu calcule in ce zile ai mai facut si bla bla.
Eu spre exemplu am facut IAD in z21, z 19 si z16, ce trebuia sa ma arunc de pe bloc ?
Important e cum se prezinta atunci la mom inseminarii, nu a cata zi este sau alte prostii.
Mergi optimista ca o sa se prinda, Moisa nu e genul care s iti ia banii daca stie ca nu se pate avand in vedere problemele sotilor, iti zice in fata si te trimite la fiv sau unde crede ea.

Pleaca optimista si ramai asa pana in z 14 dupa IA si o sa vezi ca e cu ochisori !

Stii acum s-a descoperit ca bebelusii isi aleg parintii si daca te vad asa pesimista nu te alege nici unul.
Pe mine povestea asta cu alesul m-a ajutata mult cand am avut avortul menstrual.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Sensibila,ai avut dreptate in privinta dr. Moisa.Mie trebuie sa-mi spuna dr. direct ce trebuie sa fac, asa cum a facut ea, nu sa ma ia pe ocolite.Mi-a zis sa nu ma astept sa fac inseminari repede, asa cum am facut-o pe cealalata.Probabail ca aveam o fata cam tampa de m-a intrebat de vreo cateva ori daca am inteles, dar eram dupa 4 ore jumate de drum si cam obosita...
I-a dat sotului meu tratament si sa facem dozari hormonale in ziua 2( el pe langa dozari,spermocultura si altele).
Si cum ma asteptam, trebuie sa fac si HSG, sa vada cum stau cu trompele.
Crstal, daca ai iesit ieri din cabinet in jur de 11, sa stii ca eram si eu cu sotul meu acolo...a programat pe cineva joi dimineata, m-am gandit ca esti tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Fetelor,va iubesc si va multumesc foarte mult pentru incurajari ,conteaza atat de mult !!!! Promit ca voi fi optimista maine si nu imi voi pierde speranta.

Carmen , probabil ca eu eram...iar tu erai imbracata cu o bluzita lila ?
Cum ti s-a parut Dr Moisa ?

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Crisstal, eu eram cu bluza lila....dr. mi s-a parut ok, si nu spun asta pt. ca sunt galateanca de-a ei(habar n-aveam ca e galateanca).
Pe mine drumurile ma termina, eu mi-am luat si azi concediu, ca sa ma refac dupa drum.
Am sunat la CM Matei Basarab, unde ne-a dat dr. trimitere sa facem analizele si am aflat ca sotul meu nu poate face si spermocultura si cultura secretie uretrala in aceeasi zi, asa ca o sa trebuiasca sa dormim o noapte prin Bucuresti.Daca s-ar nimeri sa fie vineri si sambata ar fi bine,astept sa vad cand o sa fie prima zi de cm.....tot sper in fiecare luna ca nu o sa mai vina vreo 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Ca tot vorbeam de pesimism: cred ca o femeie simte cand e insarcinata....eee,eu simt ca NU sunt. De fapt sunt sigura ca nu sunt.Testul mi-l fac sambata,dar nu am sperante prea mari.Sunt atat de obisnuita cu dezamagirea si deziluzia . Cred ca am trait-o de vreo 13-14 ori.Un an si ceva,in fiecare luna speram,ma rugam,ma intrebam daca acum va fi un bebe.Nu a fost sa fie niciodata.Parca asta e normalitatea.Sunt asa de obisnuita cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Ca tot vorbeam de pesimism: cred ca o femeie simte cand e insarcinata....eee,eu simt ca NU sunt. De fapt sunt sigura ca nu sunt.Testul mi-l fac sambata,dar nu am sperante prea mari.Sunt atat de obisnuita cu dezamagirea si deziluzia . Cred ca am trait-o de vreo 13-14 ori.Un an si ceva,in fiecare luna speram,ma rugam,ma intrebam daca acum va fi un bebe.Nu a fost sa fie niciodata.Parca asta e normalitatea.Sunt asa de obisnuita cu ea!

la fel eram si eu timp de un an si ceva luna de luna aceleasi sperante si acelasi rezultat deja ma obisnuisem sa vad o singura liniuta.si uite ca pana la urma s-a intamplat minunea,mi-am facut testul in luna aceea doar din obisnuinta, convinsa fiind ca si de data asta va fi tot o liniuta si...surpriza ,palida de tot a aparut si cea de-a doua.deci nu dispera

20+ cu
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Oanamares - femeile obisnuite, care raman gravide (adica cele ca nu isi doresc sau nu vor atunci o sarcina) nu simt ca sunt gravide nici cand au deja 3 luni de sarcina. Din ignoranta sau din altceva nu stiu, ideea e ca asta cu simtitul nu tine.Nu ai nici cum nici ce sa simti.
Deabia probabil ca s-a produs implantarea si in aceste zile deabia un test de pi sau beta detecteaza f slaba crestere de beta hcg.
Deci tu nu ai ce sa simti !
Raul nu apare de acum si nici alte semne.
Ai putea de maine sa simti o usoara somnolenta, iar daca deobicei nu ai sanii sensibili inainte de cm si asta poate fi un semn.
Sunt femei care nu vad nici un semn desi el e acolo si altele care vad p gramada de semne desi ele nu exista.

Capul sus si mergi inainte, dar eu sper ca sambata sa fie cu ochisori si implicit cu II.

Oanamares hai cu un test pozitiv !

crisstal_18 bafta la IAD si sa fie cu ochisori !
Si eu tot intr-o zi de 16 am facut IAD si tot la cabinetul dansei, numai ca era 16 iunie !
Poate poarta noroc ziua de 16.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput