INSEMINARE 68

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor. hop, ca intrebasi, am aparut ca o floricica.pai, am avut activitati nu gluma, am varsat zilnic de la 8 saptamani, la finalul celei de-a 11-a.la inceput suc gastric, apoi si mancareaimi ieseau ochii, imi curgeau lacrimile la toaleta, dar eram linistita, ca ma gandeam ca bebicii sunt bine.cand nu m-au mai durut sanii , m-am sculat brusc cu ei dezumflati, am intrat in panica, am mers la eco, totul era normal, cand n-am varsat 4 zile, iar m-au apucat nabadaile, dar cum urmatoarea zi, la 2 noaptea varsam, m-am mai linistit.concluzia e ca sunt perioade si perioade, dar cum o sarcina se poate opri din evolutie fara sa stii, ma mai apuca panica din cand in cand..saptamana viitoare, termin cele 12 saptamani, si merg la eco.n-am mai fost de la 9 sapt., deci intervalul asta mare mi s-a parut un secolsper sa fie bine, dar am mari emotii, numar zilele ca la eliberarea din armata
multumesc ca v-ati gandit la mine, va citesc zilnic, va tin pumnii..dar pana nu merg la eco, nu prea am avut ce povesti..decat de paranoile mele, pe care incerc sa le tin ptr mine

ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine si te astept miercuri cu vesti bune de la eco

19+ cu
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Poze Gia in jumper !

anna_ivan – foarte frumos numele La noi e Darria cu 2 R pt ca nu imi dadea mie pe nu stiu ce site ca e nume norocos ! dar imi place asa e sic ! Multumim !

elenus26 – multumim frumos !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Sensibila, Felicitari si La multi ani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

LA MULTI ANI GIA!!! e o frumusete! sa va traiasca si sa fie sanatoasa

mersi ca te-ai gandit la mine cu HSG-ul

facut si asta! foarte fotogenice trompele mele. permeabile ambele am mai ucis un pitic de pe creier (pitic aparut tinand cont ca sarcina mea a fost confirmata doar prin beta HSG si nu s-a cofirmat ecografic a fi in uter) si am mai bifat o analiza solicitata de ungurasi.
dureri zero la HSG, cu exceptia catorva secunde cand am simtit presiune si o relativa durere, mai surda decat durerea de CM si de foarte foarte scurta durata. mi-a zis ca s-ar putea sa ma mai doara burta, ma intreba daca ma simt bine... chiar nici o jena nu am (putine picaturi de sange au curs cum a clipsat colul dar s-a oprit), am batut tot orasul pe jos inapoi de la maternitate, am profitat de vremea buna si am povestit la telefon tot drumul cu o burtica draga mie. si acum ma simt bine.
ma declar multumita, am mai trecut un hop
si am fost placut impresionata de conditiile din spital (in comparatie cu aprilie 2009)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

crissia, ce frumos e caruciorul din semnatura!!!
anna, imi place tare mult numele!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna fetelor

Alla, ma bucur ca ai scapat cu bine cu HSG si ca nu ti-a fost teama
Sensibila,Gia este o mica printesica,am vazut pozele si mi-au placut foarte tare cele la mare cu colacul...e o scumpica dulcica foc.De tort nu am cuvinte,cred ca a fost la fel de dulce si bun precum arata . Sa iti traiasca si te bucuri de ea
Oanamares ,te asteptam cu vesti bunneeeeee
Eu acum ma pregatesc sa merg la Dr Moisa la echo din ziua 11.

Va pupic

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

sensibila sa va traiasca printesa ,sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

20+ cu
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
nu am mai intrat demult,pt ca nu am noutati dar v-am urmarit din umbra.
In octombrie o sa incerc si eu o inca IA a 3-a dar va fi ultima
sper.
Viss ma bucur ffff mult pt tine si bebeii tai sa cresteti mari si sanatosi.
Sensibila sa-ti traiasca fetita e o frumoasa.
Alla ma bucur ca a fost bine la HSG.
Anna ce putin mai ai si o sa-ti vezi puiutu.Ce frumos.... parca ieri ne spuneai ca esti insarcinata.
Cristal multa bafta la monitorizare sa ai foliculi grasani
Stii cumva cat mai este o IA la dr Moisa la cabinet ? Si eu tot cu ea o sa fac.
toate fetele si-mi cer scuze ca nu v-am nominalizat pe toate

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Multumim frumos de complimente tuturor fetelor

aruam - cel mai bine suni la cabinet sa intrebi.

Oricum am inteles ca pe 20 septembrie se redeschide Giulestiul e adevarat ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Aruam,o IA la Dr Moisa costa 400 RON,iar o echo 60 RON

Fetelor,m-am intors cam dezamagita de la echo...un folicul de 17.6 pe stangul,endo 7.8,maine dimineata trebuie sa imi fac Ovitrellul si m-a programat joi ptr IAD adica in ziua 13 .Nu stiu de ce asa tarziu ptr ca de obicei faceam in ziua 11 .Pana si testele de ovulatie mi-au iesit negative .Luna asta toate sunt pe invers.. Cred ca nici de data asta nu o apara

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput