INSEMINARE 68

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Daca pana azi mai simteam ceva,de azi parca sunt ca noua.Exceptand sanii care ma dor si sfarcurile care sunt neobisnuit de sensibile,in burta nu ma mai doare si nu ma mai deranjeaza nimic. Daca pana acum eram oarecum balonata,acum pit sa imi trag burta. Offf,deja incep sa o iau razna.Inca o saptamana pana la test cred ca inebunesc de tot....si va stresez si pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

nu vreau sa te dezamagesc dar sanii sunt sensibili si dor da la tratamentul de stimulare. e prea devreme sa fie simptome de sarcina. si bafta sa vii cu doua liniute

19+ cu
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

fetelor stiti ceva de viss?

19+ cu
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. hop, ca intrebasi, am aparut ca o floricica.pai, am avut activitati nu gluma, am varsat zilnic de la 8 saptamani, la finalul celei de-a 11-a.la inceput suc gastric, apoi si mancareaimi ieseau ochii, imi curgeau lacrimile la toaleta, dar eram linistita, ca ma gandeam ca bebicii sunt bine.cand nu m-au mai durut sanii , m-am sculat brusc cu ei dezumflati, am intrat in panica, am mers la eco, totul era normal, cand n-am varsat 4 zile, iar m-au apucat nabadaile, dar cum urmatoarea zi, la 2 noaptea varsam, m-am mai linistit.concluzia e ca sunt perioade si perioade, dar cum o sarcina se poate opri din evolutie fara sa stii, ma mai apuca panica din cand in cand..saptamana viitoare, termin cele 12 saptamani, si merg la eco.n-am mai fost de la 9 sapt., deci intervalul asta mare mi s-a parut un secolsper sa fie bine, dar am mari emotii, numar zilele ca la eliberarea din armata
multumesc ca v-ati gandit la mine, va citesc zilnic, va tin pumnii..dar pana nu merg la eco, nu prea am avut ce povesti..decat de paranoile mele, pe care incerc sa le tin ptr mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

anna_ivan, ce mare e BB deja! 34w!!! m-am uitat la poze! asa frumoase sunt. i se vede asa clar fatuca! e frumusel foc!
viss, te astept cu vesti! bebicii sunt cuminti, stiu eu asta, dar vreau sa vad pozici de la eco
vad ca te tin ocupata bebeii, inca din burtica
oana, hai ca mai e putin si trece perioada asta grea!

eu ... noutati: luni la HSG

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

anna_ivan, ce mare e BB deja! 34w!!! m-am uitat la poze! asa frumoase sunt. i se vede asa clar fatuca! e frumusel foc!
viss, te astept cu vesti! bebicii sunt cuminti, stiu eu asta, dar vreau sa vad pozici de la eco

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

multumim. mai e intr-adevar foarte putin si chiar si asa cand ma trezesc dimineata si ma uit in oglinda nu-mi vine sa cred ca e burta mea.

succes la HSG... mie nu mi-a placut deloc cand l-am facut eu

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui alla76

_

multumim. mai e intr-adevar foarte putin si chiar si asa cand ma trezesc dimineata si ma uit in oglinda nu-mi vine sa cred ca e burta mea.

succes la HSG... mie nu mi-a placut deloc cand l-am facut eu

34+ bebe mic
poze

ei...probabil ca nici mie nu o sa-mi faca o deosebita placere...
dar asta este! mergem mai departe
cu bune, cu rele...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Avem 6 lunicccciiiiii !
Poftiti la tort si la sampanie de bebelusi ! (cine vrea sa vada ceva poze)
Si cine vrea sa dea si inapoi sa ma vada cum stau in fundulet si in picioruse.

A fost foarte frumos. A primit jumper, salteluta muzica, un lantisor de aur de la nasi, flori ca doar suntem domnisoara mare si ceva banutzi de la strabunici, hanute de la bunici, adica costumas de iarna din 2 piese si un trening sic mov cu negru, dar foarte frumos + ca urmeaza scaunul de masina ca in scoica nu mai incape si scaunelul de masa. [blue]
Nu am pus poza cu jumper ca nu o am la mine, a ramas acasa, dar pun si v-o arat. E incantata de el.

viss – ma bucur enorm ca sunteti bine si sunt convinsa ca asa v-a fi pana la 40 de saptamani. E ma rog in cazul tau …. 36 de saptamani. C ear fi sa ai pereche ? Ar fi super, sau eu asa cred. Sa ne spui ce ai facut la dublutest.
Nu vreau sa te “incurajez” dare u am varsat de la 8 saptamani pana la 4 luni jumate. Tot ce mancam, dar mai ales carne, stiam ca daca papa carne in 5 min sunt la baie.

anna_ivan – wow ce burtica frumoasa. Si ce camera frumoasa ! De bebe nu mai zic, mumos foc ! Cum o sa se numeasca ? Cand ar trebui sa nasti ? Cum e colul ?

alla76 – bafta la HSG ! Sa vii numai cu vesti bune ! Nu e placut dar asta e. Mie mi-a fost super rau dupa el. Nu vroia Moisa sa ma lase sa plec. Mai eram si singura si cu masina. Si eram verde albastra la fata. Incepuse saraca sa urle la barbatii de pe holurile Giulestiului care stateau jos si eu si inca o tipa care facut stateam in picioare.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 [orange] cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga[/purple]
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

anna_ivan – wow ce burtica frumoasa. Si ce camera frumoasa ! De bebe nu mai zic, mumos foc ! Cum o sa se numeasca ? Cand ar trebui sa nasti ? Cum e colul ?

multumim frumos. Pe bebe il va chema Tiberiu, trebuie sa nastem pe la jumatea lui Octombrie. la ultimul control colul (32s) era lung si inchins

LA muulti anisori pt Gia. e o ochioasa

34+ bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Eheee...ce mare s-a facut! Sa traiasca Gia Daria! si printesa si pe mamica!

Anna mai ai putintel...

Mergi la inceput