Puiuti de Randunici 2008 (433)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

hi,hi prima...tuchisor sa fiti sanatosi,la fel de zambareti si iubareti!!!!f frumoasa,superba pot spune,sa-ti traiasca sotiorul:LA multi Aniiiii!!!...Ilincuta o d-soara superba,doar e clona ta ...ma bucur pt voi..sa va ajute D-zeu si sa va lumineze calea...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

eii poate va intrebati de sunt asa de vorbareata...Andru e cu fratele meu in sufragerie ,asculta muzica,Alex se plimba dintr-o camera intr-alta...afara ploua iar eu n-am ce face...n-am apa ,nu pot face nimic asa ca profit sa fiu alaturi de voi...cat pot...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cata, m-am incarcat cu energie pozitiva din pozele tale, sa stii! Imi plac la nebunie poza 11 si 22
multi si o viata mirifica iti doresc! Siiii... pe cand nunta ailalta? Hai ca trebuie sa planific

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

ramo anul asta as fi putut da si eu titularizarea(asta ca sa ma familiarizez cu un astfel de exament, clar)...insa nu ma incanta deloc invatamantul, l-am ocolit pana acum, il las pe post de "ultima solutie" cand chiar nu gasesc nimic altceva, iar in vizorul ultimelor schimbari si taieri de salarii si personal nu am ce cauta.

tuchi felicitari inca o data! casa de piatra ( dar fa macar antreul de kkt sa nu-si bage nimeni nasul, era o vorba pe la noi pe acilea )!?(sper sa nu te supi pe mine pentru vorbele astea)

am vazut si eu puiutii si tortul si busturile goale, cred ca nu am scris, nu-i asa?

merg sa mai dau cu niste glet( sotul nu e omul detaliilor si sunt portiuni care pur si simplu nu-mi plac cum am iesit, sper sa nu o fac lata ca o pun ce o cearta cu randunoiul) dupa care mai revin sa vad si pozele. nu de alta dar se intareste gletul prea tare

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nu stiu cand facem nunta....sa ma vad mutata intai si apoi ma puc de planificat!

multumesc pt aprecieri!
Claudia, nu stiam vorba cu antreul, dar cred ca n-o sa fie nici o rpoblema, cel putin pana face Seb la oala!
gata, plec de la munca....
sper sa mai apuc sa intru diseara, desi azi intra mesterii in casa....ma duc in control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

woawww tuchi... sunteti superbi in pozele alea, iar tu ai o sclipire in priviri cum nu am mai vazut-o vreodata!!! se vede clar fericirea! mi-a placut mult cand al tau dansa cu ilinca, superb! casa de piatra si sa fiti mereu cel putin la fel de fericiti ca ziua cununiei!

cu ocazia asta am vazut si pozele lui delphinas ( de care imi era f dor), ce soldatei frumosi are ea acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, arati splendid in poze! Si se vede ma ca esti schimbata! Copiii iti zambesc, basca sotul! La multi ani si lui, si voua, tuturor, sa aveti viata pe care o meritati impreuna!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

CATA sunteti adorabili! Viata lunga inainte!

si noi suntem tare emotionati cand dansam impreuna. Se intampla rar, insa al meu e asa non conformist caci daca aude o melodie care ne e draga, pe strada, ma invita la dans, acolo pe loc. si eu ma pierd in ochii lui si uit de tot, cu copii printre picioarele noastre. Nu putini ne iau de nebuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

delphin ce imagine adorabila eu nu v-as lua de nebuni, chiar mi-ar placea sa va vad asa...

eu din pacate trebuie, de cele mai multe ori, sa trag de randunoi sa danseze. de stiu, stie si foarte bine, capul in duce insa are o dispozitie asa de proasta la nunti/petreceri si altele...noroc ca la nunta noastra a dansat fara sa ii zic eu ceva

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

eu din pacate trebuie, de cele mai multe ori, sa trag de randunoi sa danseze. de stiu, stie si foarte bine, capul in duce insa are o dispozitie asa de proasta la nunti/petreceri si altele...noroc ca la nunta noastra a dansat fara sa ii zic eu ceva

mai stiu eu unul..... al meu a dansat cu mine fix o data, in prima seara cand ne-am cunoscut la mare, si apoi... gata, efortul a fost si asa supraomenesc pt el asta e ... compenseaza si ei cu alte calitati.... ca si noi acum suntem prea cusurgioaice

Mergi la inceput