Puiuti de Randunici 2008 (433)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ramo, sa iti traiasca nepotelul! Sa fie sanatos! Mai, eu in locul tau nu as renunta la intrarea in invatamant...mai ales daca nu apare nimic pana la anul. Ai tot timpul sa te si pregatesti...

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
hmm am vb cu cineva din inspectorat..mi s-a spus ca-s slabe sanse sa-mi gasesc catedra intreaga pe profilul meu..o sa mai merg luna viitoare ..sa vedem,poate poate..am zis ca daca s-ar gasi si la tara,oriunde ,fac si naveta numai sa gasesc....acum astept...sper sa gasesc ceva pana la urma:invatamant sau orice altceva...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

[quote]
despre poze ..am pus si eu un link aseara dar acum l-am sters cand am vazut ce se scrie..nu stiu daca l-a vazut cineva dar era vizualizat de 144 de persoane..

eu, eu... si iar ma minunam cat de "sora" lui andu pari f dulci si blondul tau si aniversatul...de tortulet nu mai zic nik

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ramo, pentru anul asta si eu cred ca sunt mici sansele, examenul s-a dat, de titularizat s-au titularizat, miercuri e sedinta pentru suplinire...in toamna cred ca sunt 0 sanse sa ramana vreo catedra intreaga. Eu ziceam de anul viitor, dai examen, frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

care mai este situatia cu Zoze?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, am vazut si eu pozele cu voi aseara, tu mai mult de 16 ani sigur nu ai! Si ti-am vazut flacaul la bustul gol, ca verisorul!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Anca, e de bine . E acasa, fara contractii, dar externata fara sa se inteleaga diagnosticul si cu tratament conform retetei care nu exista , maine vine la Giulesti la consult complet la doctorita lu' Naty. Tine-i pumnii in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu tin pumnii la toata creaga ca ati cam fost incercate.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ramo, pentru anul asta si eu cred ca sunt mici sansele, examenul s-a dat, de titularizat s-au titularizat, miercuri e sedinta pentru suplinire...in toamna cred ca sunt 0 sanse sa ramana vreo catedra intreaga. Eu ziceam de anul viitor, dai examen, frumos...

da ,stiu ca s-a dat titularizarea..ar fi multe de spus dar nu prea pot aici..sunt slabe sanse si ca titular..sa prind un post la zeci de km(50-60) nu iau pe mere ce dau pe pere...am vb cu cineva inca din iarna ,am reluat discutia dupa sarbatorile de paste si am primit acelasi raspuns..slabe sanse..de invatat as fi invatat si acum dar nu sunt motivata,nu am tragere de inima..daca as sti ca am pt ce sa ma lupt as face-o dar in conditiile de fata ma apuca ..o sa vad pt la anul,trebuie sa ma apuc de invatat dein timp si trebuie sa ma gandesc f bine ce o sa fac...daca as fi titular as avea siguranta ,dar nu implinire profesionala pe deplin ..dar la ce vremuri sunt ar fi excelent....

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Ramo, am vazut si eu pozele cu voi aseara, tu mai mult de 16 ani sigur nu ai! Si ti-am vazut flacaul la bustul gol, ca verisorul!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helaaaaaau!

Multumesc din tot sufletul pentru ca ati fost alaturi de mine!
S-a simtit, sa stiti!

Gudinde, multumesc pentru poezie.....esti minunata!

eu sunt cam mahmura, ma cam doare capul, am avut o zi cam incarcata la spital...

La primarie a fost scurt....nu misca, nu respira, zi Da si cam atat!
pac sampanie, un piscot, 10 poze si la revedere!

la crasma relativ intim....ba ploua, ba nu ploua...ba inauntru ba afara.....de-astea. Copiii cam agitati, cam obositi....nororcul meu ca Seb a vrut numai la bunicul si bunicul a stat cu el, l-a hranit, l-a plimbat....Ilinca numai dupa fusta mea, miorlaita si nerabdatoare dupa tort!

Am dansat prima data in viata cu actualul sot( incredibil, m-am maritat cu un om fara sa fi dansat vreodata cu el!)

Ce sa va mai zic....emotii am avut cu carul , incepand de sambata seara, n-am putut sa mananc nimic, noroc ca bautura a alunecat mai usor....

Am pus link cu poze pe mailul comun, nu din motive de pedofilie ci din motive ca chiar nu vreau sa vada altcineva pozele astea!

Sunt putine si nereusite, facute cu aparatul meu de cine nu s-a priceput.
Ne-a mai facut un amic poze cu siguranta mai frumoase, astept sa le primesc!
va pup pe toate!

Tin pumnii pentru Simo si Micul, Zozelici si Maria, Remaliss si BB!

Mergi la inceput