Puiuti de Randunici 2008 (433)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

ce ti-e si cu capacitatile astea extrasenzoriale... kya

si acum cat pot, am si eu o intrebare... vreo randunica pe malul marii autohtone in perioada 6-12 aug? noi o sa fim in jupiter si daca mai vine careva ar fi super sa ne vedem...

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

me, me, me pe malul marii autohtone intre 5/6-15/16 august, noi vom fi in eforie( nord sau sud)poate reusim sa ne intalnim daca doresti

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

raluca super poze, ce frumos a fost ce imi plac casutele alea pline de flori si oameni imbracati in costume traditionale si de voi ce sa mai spun...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

claudia ai pm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Asta cu pozele goale cu copii ma face sa imi aduc aminte de modul in care a reactionat o gradinita cu predare in limba germana din Bucuresti atunci cand Ioana mea le atrasese atentia ca au poze cu copii goi expuse pe site. Nu va spun reactia conducerii gradinitei ( acolo vroia si ea sa ii duca pe pici ), dar si a parintilor!!! Li se parea absolut firesc, Ioana era bolnava ca se gandea la lucruri necurate, gestul lor era unul natural si plin de dragoste pentru copii...Au scos pozele in final!

Roxana, noi pe 21 plecam, nu te prindem...

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t
mai fetelor, daci are de vreo saptamana o bubita pe piciorul stang jos langa glezna o bubita..initial am zis ca e un tantar afurisit...si uite ca bubita aia sa tot marit si sa tot marit...acum are vreo 2,5-3 cm in diamentru e tare, e umflata si o doare daca pun pana pe ea...maine merg la dr, a mai patit careva asa ceva?
e doar una singura nu au mai aparut pana acum am tot zis: tantar, paianjen, furnica...mai frate, dar sa nu treaca dupa atata timp?
sotul zicea sa nu aiba edeme, i-am si zis asta imi mai lipsea...edem la copil de 2 ani jumate
anul trecut i s-a intamplat si lui Andru.,.de la o muscatura de insecta s-a facut ditamai bubita...am fost la dr si mi-a zis ca-s asa zisele "bube dulci"..mi-a dat un antibiotic,albastru de metil si o crema preparata la farmacie...este apoasa? rosie pe margini?pe zi ce trece se mareste,nu?....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

la fel si la Teo: de vreo 2-3 ori a zis ca-l doare burta, nu mai voia lapte deloc, la fel am crezut ca are alergie si l-am bagat pe regim strict si degeaba si la fel, bubitele apareau si dispareau si iar aparea, in acelasi loc. ...aspre, rosii, apoi maronii, apoi se uneau in insulite rosii, iar uscate, aspre, maronii, iar rosii...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

culmnea e ca lapte ar manca tot timpul.. cand este vorba de mancare face mofturi...aseara a mancat f bine,am facut o ciorbita de pui de tara..a mancat 2 ficatei(ii plac la nebunie) si 2 polonice cu ciorbita...dar are si momente cand imi vine sa ma dau cu ..azi dimineata a mancat o banana cu ochii pe geam ,vroia sa vada cum ploua...

poze

Mergi la inceput

ramo, nu este apoasa e tare, nu are marginile rosii e chiar un pic galbena am dat-o aseara cu niste baneocin( singura crema ce o aveam in casa, trebuie neaparat sa cumpar) ca nu mai aveam bepanthene si vad ca s-a mai desumflat...dar o urmaresc sunt cu ochi cat china pea buba aia...

multumesc de raspuns,

cat despre pofta de mancate si cat si cum mananca sa sti ca suntem in aceeasi oala...azi dimineata am stat o ora pentru a bea juma' de canita de lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ramo, sa iti traiasca nepotelul! Sa fie sanatos! Mai, eu in locul tau nu as renunta la intrarea in invatamant...mai ales daca nu apare nimic pana la anul. Ai tot timpul sa te si pregatesti...

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

luny si doamne ajuta sa fie bine si cumvrei tu

despre poze ..am pus si eu un link aseara dar acum l-am sters cand am vazut ce se scrie..nu stiu daca l-a vazut cineva dar era vizualizat de 144 de persoane..

raluca superbe pozele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:

despre poze ..am pus si eu un link aseara dar acum l-am sters cand am vazut ce se scrie..nu stiu daca l-a vazut cineva dar era vizualizat de 144 de persoane..

poze

eu, eu... si iar ma minunam cat de "sora" lui andu pari f dulci si blondul tau si aniversatul...de tortulet nu mai zic nik

Mergi la inceput