Puiuti de Randunici 2008 (433)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Raluca, foarte faine pozele!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Olgutzika spune:
Nico, la flickr ai statistici permanente, asa am remarcat. Nu ma adaugase nimeni la favorite, nu mi-a descarcat nimeni nicio poza...pozele sunt pitite acum. Daca o avea vreunul timp si chef sa imi sparga parola...so be it. Mai rau mi-ar parea de mail decat ce face el cu niste poze...
Raluca, cat de fain! Sa va fie de bine, superb!
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Nicoleta spune:
Olga, la webshots nu sunt ata de constanti in statistici. La mine venisera unele cu niste comentarii, dar le-am sters... Si eu le tin pitite. Deh, paranoia asta! :)
amira_roxana spune:
legat de subiectul cu pozele... daca vreti sa trimiteti cuiva poze pe mail, puteti incerca si transfer.ro. Aveti optiunea de a trimite multe poze, dezavantajul este ca perioada de stocare este determinata ( nu mai stiu exact cat, 10 zile...ceva de genu')
in alta ordine de idei, tot legat de poze si ce puteti face cu ele, de ex un album interesant pe hartie fotografica, o idee de cadou pt cineva drag care aprecieaza creativitatea voastra, sau pt puiul vostru, puteti intra pe http://www.cewe-fotocarte.ro/ eu am vazut un astfel de album, si credeti-ma arata superb.
v-am cititi din umbra zilele astea, pe apucate, toate gandurile mele bune se indreapta spre Siluan, Zoze, Remaliss si pentru toata lumea care are nevoie
( cuscra-mea draga un mare
)
Kya spune:
Si eu cred ca suntem citite de mult mai multa lume decat sunt cele care scriu. Mie mi s-a intamplat intr-o saptamana sa am 260 de vizualizari la niste poze pe webshots.
Hmmm, cam prea multe.
Nicoleta da, stiu cum sta treaba la tine. Comentariile mele nu erau cu referire directa la nimeni 
Eu am fost mai nedumerita de acei parinti cu pozele cu copii goi... Aia sar cel mai tare in sus ca nu stiu cine le-a furat pozele si le-a facut colaje. Eu zic ca daca pui asemenea poze pe net, asuma-ti si consecintele! Anyway... fiecare si le stie pe ale lui.
Raluca foarte frumosi sunteti
Si da, imbracati bine ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana ...in alta ordine de idei, tot legat de poze si ce puteti face cu ele, de ex un album interesant pe hartie fotografica, o idee de cadou pt cineva drag care aprecieaza creativitatea voastra, sau pt puiul vostru, puteti intra pe http://www.cewe-fotocarte.ro/ eu am vazut un astfel de album, si credeti-ma arata superb. ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) _ Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil |
Bueyyyy!!! Doare telepatia?

Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
amira_roxana spune:
ce ti-e si cu capacitatile astea extrasenzoriale... kya 
si acum cat pot, am si eu o intrebare... vreo randunica pe malul marii autohtone in perioada 6-12 aug? noi o sa fim in jupiter si daca mai vine careva ar fi super sa ne vedem...
Nicoleta spune:
Kya, nu m-am simtit vizata de mesajul tau. Dar uite, sunt situatii ca a mea. Si mai sunt si prietenii, care ma intreaba unde ati fost, ce ati mai facut... si daca tot sunt pozele pe net, le trimit linkul. Cu pusul linkurilor pe DC... am devenit mai sperioasa, s-a si vazut.
Cu expusul copiilor goi... mie una mi se par simpatici, dar uite ca altora li se par bun de "admirat" altfel decat firesc.
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya In al doilea rand - dupa parerea mea, parintii care isi pun poze cu copii in pielea goala pe internet, si-o cauta cu lumanarea si isi merita soarta. Sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar asta este parerea mea. Poze cu ei in pielea goala posteaza pe net? Nu? Atunci cu copii lor de ce? Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
kya sunt si site-uri care nu accepta poze cu copilasi dezbracati, unul dintre ele, fara a face vreo reclama, este photobucket. am avut supriza sa pun niste poze de la baita lui Daci si sa imi de-a ei avertizment, continut neadecvat initial m-am enervat dupa care le-am dat dreptate, astfel de poze nu sunt pentru pus pe internet, sunt sa le ti tu acasa intr-un folder sa i le arati cand se face mai mare
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
clauclau spune:
Luny, sa fie totul bine.
Olgutz, am uitat sa-ti zic ca am admirat printesa cu spatele gol.
Simo, sa aveti un drum usor azi, ma gandesc la voi.

Naty, reintoarcere usoara la servici.
Am o lene de ma doare...m-am culcat pe la 3 azi dimineata...