Puiuti de Randunici 2008 (433)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stati asa, de aici incepe totul... eu m-am panicat cititnd in ziar...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154555

Daci

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Anca, Doamne ajuta sa fie bine!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Clau, ma bucur ca ti.au placut pozele noastre. Eu nuuu, nu am slabit, din pacate... as vrea eu, insa nu prea ma tin de niciun plan in sensul asta in ultima vreme.

Astazi Stefan a inceput un curs de germana combinat cu sport. Azi dimineata m-am simtit de parca l-as fi trimis in armata...

O saptamana buna tuturor!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune! Pumnii mei raman stransi!!!

Luny, sa fie bine !

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Wow, m-ati speriat rau cu pozele mai ca nu as mai fi pus , dar la cat de imbracati am fost in Austria nu suntem in pericol. Deci pozele sa spuna totul, eu nu zic decat: Nico stai unde esti, eu vreau sa emigrez.
http://picasaweb.google.ro/raluca2107/AUSTRIASEEFELD2010?authkey=Gv1sRgCNvlyufP8bC2UA#5497439560129178402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!

Luny sa fie asa cum vrei tu!

Referitor la pozele de pe net - vin si eu cu o intrebare banala: DE CE SA-TI PUI PE NET POZE CU COPII???? Daca ti-e "frica" (desi nu asta cred ca e cel mai bun cuvant) de pedofili, sau mai rau, ai intrat in vizorul lor si te urmaresc, nu e mai simplu sa le stergi pur si simplu??? Decat sa te chinui cu tot felul de parole, privacy-uri si alte asemenea? Nu stiu, intreb....

Daca vreau sa va arat voua, pe forum, le pun pe un webshots privat, le arat si apoi le sterg. Ca ce chestie sa le las acolo, in conditiile in care se poate sparge orice fel de parola!

In al doilea rand - dupa parerea mea, parintii care isi pun poze cu copii in pielea goala pe internet, si-o cauta cu lumanarea si isi merita soarta. Sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar asta este parerea mea. Poze cu ei in pielea goala posteaza pe net? Nu? Atunci cu copii lor de ce?

Am vazut si eu pozele alea ciudate - grupul de copilasi dezbracati la sauna, fetita aia care statea in 4 labe... Imi pare rau, dar din moment ce lasi asa ceva sa circule liber pe internet... suna ca o invitatie clara pentru dezaxati.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mai, ceea ca nu inteleg eu este urmatorul lucru: dintre pozele Sofiei puse ieri aici, desi scriem o mana de fete...poza cu numarul cel mai mic de vizualizari are 49 de vizualizari!!! Sa inteleg ca suntem fff citite?

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Kya, sa-ti povestesc eu de imi pun poze pe net: fiindca mama, matusa si surorile mele, cumnatul meu nu sunt langa noi, vor sa ii vada pe baieti (si pe noi) si este mai simplu asa decat sa le trimit poze pe mail, fiindca sunt multe. Asta se intampla si cand eram in Ro, mama a venit rar la noi, ceilalti la fel... De sters le sterg, insa ei nu le pot vedea imediat si toti odata. Eu am scapat si cateva poze cu Matei mai expus, de la mare... dar eu asa l-am lasat. Nu era singurul... nu se holba nimeni... Cam atat despre poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

Simo, sunt mereu cu gandul la voi, sper din tot sufletul sa veniti cu vesti bune

Luny o imbratisare maaare, sa fie bine!!!

Ralu, superbe pozele, se vede ca ati avut un concediu minunat. Cum s-a descurcat Sabin fara voi???

Mergi la inceput

Olga, si eu am avut surpriza sa primesc informare de la webshots ca am avut nu stiu cate sute bune de vizionari intr-o luna la nush ce poze... (in total). Si nu suntem nici atat de frumosi, nici de celebri... Eu sunt sigura ca suntem citite din umbra (noi, randunicile) de mult mai multe persoane decat credem. Si asta se intampla cu toate subiectele...

Mergi la inceput