Puiuti de Randunici 2008 (433)
Raspunsuri - Pagina 20
zozela spune:
Salutare!
pentru Micu' nostru!! Doamne-ajuta!!
Bai,am vazut-o pe Sophie cu spatele gol-diva Dom'le,cata gratie!!
Si i-am urmarit pe vienezi in plimbari,impreuna cu Mih-taare incantat a fost de pestisori si pianul ala calcabil!
Nu vreau sa trisez,asa ca nu citesc nimic inainte.Ma intorc la pag.11 si fac scrisorica de acolo.Sigur a intrat si Cata sa ne povesteasca si am niste emotii
Am fost sa fac testul de toleranta la glucoza si a fost oribil!In viata mea n-am bagat atata zahar in mine,intr-un timp asa de scurt..brr..iaccss!!
Mai am sa-mi pun una alta in bagajel si-cu Dumnezeu inainte!!
Andreea,stau! Mai,daca e sa raman,desi eu sper ca nu va fi cazul,chiar de nu am nevoie de nimic,tot va bazai,poate dati un picior si pe la mine![]()

Claudia,Doamne-ajuta!! Abia astept sa aflu cu ce ne imbogatim familia!!
Mihutzuu!!
Miha from Congo,sigur ca ma poti suna!! Dupa ora 16.30,I'm all yours!
Referitor la privitul la desene-eu il las pe Mih sa priveasca cat vrea el..In general,vreo 2 ep.din Clubul lui MM,ori o Punguta cu doi bani intreaga/vreo juma de ora de T&J/un Thomas cap coada,dar nu intotdeauna sta nemiscat acolo..Mai pleaca,isi mai ia vreo jucarica,se intoarce..Cam asa..
Ariel,sa te auda cine trebuie!!
Ramo!!
luny,ce ai?S-a intamplat ceva?!
Ralu,superbe pozele! Frumos concediu cred ca ati avut!
Anca
Sunt bine,acasa,in pat,dupa cum spunea si Olga,maine vin la Giulesti pentru o consultatie luminatoare,contractii dureroase nu am decat daca stau mai mult de 5 minute pe scaun sau in picioare,BH am..dar fara nicio durere.Ieri dupa-amiaza am avut un 140/80mmHg,dar aseara si azi n-am sarit de 111/60mmHg.Ma mai ingrijoreaza secretia asta apoasa,care-i destul de abundenta..Bine ca n-am mai avut nimic sangeriu..
Sarutmana pt.grija!!

Ieeee!!
A scris Cata!!

Felicitaari!! Casoi de piatra si numai lucruri bune sa vi se intample in viata! Abia astept sa vad pozele!!
craaccaaa! Ma intorc pe partea cealalta si incerc sa inchid un ochi,desi am niste emotii...
Ah,uitasem-gata,am incheiat sapt.27!!
numeioana spune:
Salutare!
Cata, casa de piatra si multa, multa fericire!
Simo, sper ca ati ajuns cu bine si o sa ne dati vesti bune curand! Va tinem pumnii!
Alina, Zoze, ma gandesc mereu la voi si la bebicii vostri. Sa aveti sarcini usoare! Zoze, maine sa fii optimista!
Claudia, si eu il simt pe bebe f mult. Nu-mi mai amintesc daca si pe David il simteam asa de des la varsta asta a sarcinii. Dar il simt ff jos, la linia pubisului, ceea ce cred ca nu e prea ok, sau e?? Oare sa nu se fi ridicat deloc placenta mea jos inserata? Tu il simti in dreptul buricului sau tot asa jos?
Roxana, si noi o sa fim la Jupiter dupa 8 august. Mi-ar placea mult sa ne vedem. Am o datorie morala fata de tine. Totusi, sunt sanse mari sa nu ne putem intalni, caci noi suntem cu grupul de 4 familii cu copii mici, nu cred sa facem ceva separat (ca doar mergem impreuna pt ca vrem sa stam impreuna si pt ca nu ne vedem decat o data pe an), dar motivatia cea mai puternica este ca eu nu ma simt deloc bine, probabil o sa zac sub o umbrela pe plaja si restul timpului in pat/camera, iar seara o sa ies la o plimbarica mica doar daca ma simt in stare. O sa iau nr. tau de tel. sa te anunt daca ma simt mai binisor.
Dar, cum am zis, mi-ar placea sa va vad chiar daca pt 5 minute. La ce hotel mergeti?
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
A, am uitat sa va laud pozele! Mi-au placut foarte mult si ale Delfinasilor, ale Olgutzei (chit ca erau 3-4), ale lui Cata, ale lui Nico... Raluca,ale tale mi-au placut in mod exceptional pt ca erau ff. vii culorile, f. frumoase peisajele... ce aparat aveti?![]()
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.