Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata fetelor!

Ne-am intors si noi de la mare ... a fost f. frumos, o apa caldaaaa, chiar prea calda poate, fetele s-au balacit frumos, mai ales Lara, nu mai iesea din apa. Duminica a fost cam prea cald, insa MsBB, noi nu am stat la plaja mai mult de ora 12 si venea la 16 pe plaja -- insa ca si tine, am remarcat cati copilasi (unii deja cu pielea super rosie) erau pe malul marii dupa 12

Ref. la febra si antibitic, MsBb, s-a mai vorbit aici, ca febra e de fapt reactia de aparare a organismului - daca se incearca sa se scada imediat, organismul nu mai invata sa lupte si va fi expus mult mai usor virusilor
Eu astept mereu 3 zile cu febra, fara nici un medicament -- asta in cazul in care febra nu depaseste 40 si copilul e cat de cat Ok (adica nu zace ca o leguma non-stop si e la capatul puterilor)

Si lui Patrick sanatata multa! Doloress nu mi se pare ciudat ca s-a imbolnavit vara, ca e de ajuns sa-i tuseasca un copil bolnav in nas, mai ciudat mi se pare ca la voi dureaza atatea zile, ca nu reuseste sa invinga boala mai repede -- cred ca e bine sa-i mai cresti cumva imunitatea

Noi am fol. ImunoKid, insa nu f. mult, ca mereu uitam sa il dau - Andrada -- insa nu stiu cat de eficiente sunt in realitate - e mai mult ceva psihic, cred

Lorich, nasol cu "tentatia piscina"
Vorbesc din exp. - la pensiunea unde mergem noi, e f. frumos, insa mare prob. e piscina.
Annika a plonjat chiar din primele minute de cand am ajuns de 2 ori in piscina. Prima data s-a agatat eroic de margine, de am ramas cu gura cascata - de unde atata simt de supravietuire
Si a doua oara s-a dus cu capul la fund, desi avea o vestuta de inot -- in fine, nu s-a speriat prea tare, eram langa ea, am scos-o imediat, insa e totusi stresant, ca trebuie sa stai cu ochii mereu pe ea
In schimb pt. Lara (si pt. ceilalti copii mai amrisori- ca erau f multi) era distactie mare piscina - aveau un tobogan si plonjau de pe el direct in piscina -- ce mai! party all the time

Ne-au mai terorizat tantarii- erau f. tupeisti, ne ciupeau fara rusine ziua in amiaza mare direct sub ochii nostri - ii prindeam imediat, insa fapta era deja comisa - imediat se umfla locul - Annika saraca era cea mai vizata

Alysh, distractie placuta in 2 la mare!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata,

mai are tati niste treburi la serv si plecam dupa amiaza....multumim Dani pt cafe, speram sa avem o zi frumoasa.....cu racoarea, nu cred ca avem prea multe sanse se anuntau azi 40gr.

Adriana, sa va fie de bine distractia, suna bine , unde e pensiunea asta la care mergeti, cum se numeste? Sa-mi notez si eu sa merg cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alysh distractie placuta la mare.

Eu nu mai am timp de nimic, cumpar tiiiiimp, cine are?

Ma intorc la lucru, sper sa mai intru pe-aici.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata scumpele!

Dani multam de kofi! De unde racoare??????? De la Doloress, poate.

Adriana chiar ma intrebam cum v-ati simtit. Nu va ajuta crema de tantari? Pe noi la Snagov, ne-au ciupit si cu crema, dusmanosi tare tantarii aia

Dani tu intrebai? Nu stiu d eimnunomix, i-am dat Imunice, e facut din 4-5 extracte d eplante, foarte bun pt imunitate cica (pe prospect scrie ca ajuta si sa scapi de hep. B, yeahh..). Cred ca l-a ajutat, o sa-i fac cura ssi inainte d egradi.
Ce frumos vorbesti de Andruta, manca-i-as ochii aia scumpii!!!

Doloress poate nu-i nevoie de antib; poate sperie tusea de pe reteta, de acolo; poate ajuta stoddal+miere. Insa, daca nutrece, nu ezita, sa nu afecteze mairau, mai jos, plamaneii.

Lily daca gasesti pe undeva timpul ala cumpar si eu un bax.

Eu am fost la dr. dimineata, cu TT-ul, cu noul rez la CMV (n-am imunitate si m-a pus sa-l repet); totul pare ok, colul e inchis, s-a uitat putin la bebe, vreau sa zic ca statea fix cu fundul la ecograf, am avut imaginea aia ca parca ma uitam sub fusta ei. Cica inca nu a aprut cuculet, tot fifi pare sa fie, m-am programat la eco morfo trim II si am avut iar socul "wow, cum trece timpul asta!!"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Gabitzam da, este cel de la cel de la Aboca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Capitolul 169

Mergi la inceput