Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, imi pare rau ca n-ati mai fost la munte. Si la tara e bine, important e sa mai iesim din imputiciunea asta de Bucuresti.
Am gasit ceva reduceri, in sensul ca erau articole cu etichete portocalii, luai 3 produse si plateai doar unul, pe cel mai scump. I-am luat lui Luca o tinuta de botez, dar nu ceva special, ci casual, mie astea imi plac la baietei f mici, nu cele cu vestutze, papioane, cravate.
Zi-mi si mie te rog cand faceti botezul. As vrea sa ne vedem pana atunci....sau daca nu reusim, sa ne lasati si pe noi sa venim la biserica. Noi plecam pe 26 in Bulgaria si pana atunci ii voi avea pe amandoi acasa...si probabil o sa mai mergem pe la soacra-mea, pe la mama sa ma mai ajut cu ele. Abia in septembrie voi fi din nou mai free...:(

Dani, mersi iubita.

Doloress, mersi. Laptic nu mai e ca daca mai era nu plecam....sau plecam dar il luam si pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Laurita, eram convinsa ca esti la munte, dar lasa ca si "tzara" e buna, aer curat sa fie. Sa poarte sanatoasa Ilincuta hainutele. Cand aveti botezul ?

Doloress, multa sanatate lui Patrick. Esti curajoasa cu geamurile deschise in toata casa, eu stau numai cu unul, imi este teama mai mult pentru mine ca-s mai sensibila.

Andrada, eu n-am dat imunomix, nu stiu sa te sfatuiesc.

Alysh, imi pare rau de laptic. Incearca sa bei ceaiuri pt. lactatie sau sa iei galafor/nutrinatal, sunt foarte bune.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, zici de Imunomix, siropul acela cu echinaceea de la Aboca? Ai mei au luat iarna trecuta la recomandarea pediatrei, luau 5ml pe zi daca imi amintesc. De fapt parca Andrei lua ceva mai mult decat Raducu, dar chiar nu-mi amintesc mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Danicris
Mi-am scos maseaua, sunt praaaaaf...........
Msbb, sanatate iubita mea!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Danicris

POZE

Ooof, te cred, te imbratisez si iti doresc sa te refaci repede.

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Danicris

POZE

Ooof, te cred, te imbratisez si iti doresc sa te refaci repede.

Dani, mami de

merciiii....

Doloress sanatate si lui Patrick, of of, pupici la zgubilitic!
Alysh sa petreceti frumos vacanta romantica!
Lorich asa am patit noi anul trecut cu piscina, era teroare, o vedeam direct in ea si pe mine plonjand sa o scot la suprafata. Slava Domnului, dupa un marcaj permanent om la om nu s-a intamplat nimic dar noi ne-am intors facuti cu nervii...................
Va pup, ma duc sa imi inec amarul in plansatura... imi vine sa urlu fetelor eu de cand am nascut nu mai suport nicio jena nicio durere, nimic, nimic... Cel mai mic disconfort ma calca pe nervi. Acum ma simt naspa si ca nu am fost in stare sa ma joc vreun pic cu fata... of of, s-a jucat singurica, chiar si cat l-am tuns pe Iuby, tare cuminte a fost, sa o pupe mami. Si vine si ma mangaie (cu simt de raspundere ) pe obraz sa imi treaca buba!
pupici fetelor!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali oof, scumpa mea, ai nevoie de ajutor, sigur ca da,ne vedem atunci in septembrie. Dar cat mai dees!! Noi avem botezul pe 28 august. Voi cand? unde mergeti in Bulgaria, in ce statiune?? Cu tinutele, daaa, si mie la fel imi place pentru baietei mai ales, dar si pentru fetite: simplu si frumos.Ah si cu slabitul! Esti tare ca reusesti...eu am 61, mi-e cam frica sa tin regimuri sa nu pierd laptele . D-aia mananc ca nesi!
Doloress sanatate multa lui Patrick! Tu cum te mai simti?ai greturi?
DAnicris Tu cum te mai descurci cu amandoi?? Ilincuta mea a inceput sa socializeze toata ziua, rade in hohote, cu gura pana la urechi, ieri s-a intors de pe spate pe burtica, e voinicica
MsBB imi pare rau ca Andra ia antib. Imi scapase informatia asta . Cu soarele, ai dreptate sa te enervezi. Cica trebuie sa iei o crema care sa te protejeze si de radiatiile de tip A, nu numai de cele de tip B ca s-a constatat ca si astea sunt nocive

Ylari scumpo, sanatate si pupici sa treaca maseluta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

DAnicris Tu cum te mai descurci cu amandoi?? Ilincuta mea a inceput sa socializeze toata ziua, rade in hohote, cu gura pana la urechi, ieri s-a intors de pe spate pe burtica, e voinicica

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Multumesc de intrebare, ma descurc nesperat de bine, multumesc lui Dumnezeu pentru asta ca eram inspaimantata rau la inceput. Cel mai mult imi era teama de iesitul afara. Acum Vladuc merge frumos la plimbare fara sa mai ceara in brate, merge si cu trici fara pedale, deci plimbarile sunt superok.
Daaaaa, e diferenta mare intre copii, Vladuc la varsta asta nu facea cate face Andra, ea demult rade in hohote, "vorbeste" si cate o juma' de ora neintrerupt, nu stiu de unde are atata energie.
Ooof, as fi in stare sa scriu pagini intregi despre ea, ma minunez de fiecare miscare pe care o face, hai ca nu vreau sa plictisesc, sa ne traiasca puiutii ca toti sunt minunati. Te imbratisez.

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, scumpa, inseamna ca noi vom fi in Bulgaria cand veti avea voi botezul. Atunci tre' sa ne vedem inainte neaparat s-o pup pe Ilinca. Noi sapt viitoare vom fi la soacra-mea in Pantelimon, cam la o statie de Parcul morarilor si parcul florilor parca...iti e greu sa ajungi acolo? Il las pe Luca si vin cu Vlad....findca Vlad nu mai vrea deloc sa stea cu ei Ce zici?
LA Bulgari mergem la "Sol Palace" in Nessebar, a studiat barbata-miu 3 zile reviews-urile si l-a ales in 1 rand pt Vlad, cu piscinute de copii si locuri de joaca. Nasol ca e all inclusive, sper sa nu fiu prea tentata
In privinta kg....as fi vrut sa dau mai mult pe saptamana dar asta e. Am nevoie si de putina energie mai ales cand sunt cu amandoi. IAr tu esti de admirat fiindca alaptezi si arati atat de bine, sincer, sincer, arati super, nu ai de ce sa-ti faci vreo pb. Eu am iesit inseara asta sa platesc niste facturi si mi-am pus o fusta care imi scotea o burta oribil, brr, cum fac sa scap de ea????

Ylari, sa treaca repede maseluta.

Mergi la inceput

Buna dimineataaaaaaaaaaaaa ...

Sa aveti o zi frumoasa si ... racoroasa.

Dani, mami de

Mergi la inceput