Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Gabitz, sa-ti traiasca flacaul ! Auzi la el, 7 ani ! Si ce mandru era !
Sa fie sanatos si norocos, sa va aduca numai bucurii si sa ajunga un om MARE ! Am zarit-o si pe surioara lui vesela 
Nana, si eu zic sa mergi intai la echo si dupa aceea la dr, cu toate analizele si echografia. Si nu cred ca-i cazul sa-ti faci probleme ca te duci la echo fara trimitere de la un anumit dr. Iti urez sa iti gasesti un dr pe sufletul tau, sa comunici bine cu el si in final toate sa iasa asa cum iti doresti ! 
Prisilica, hai mai treci pe la noi si mai lauda-te cu burtica !
E cu coditze ? 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
30+ cu
la purtator
luy spune:
Marunzika, stiu si eu cum e cu adapatarea la schimbari... De multe ori ne e noua mai greu decat lor
. Te inteleg perfect - imi amintesti de ceea ce am simtit si eu anul trecut. Dar e in firea lucrurilor sa creasca, sa devina independenti, chiar daca noi am vrea sa-i stim mereu puii nostri mici si am vrea sa-i protejam...
Poate ca acum e momentul sa reconsideri varianta BB2. Trebuie doar sa vreti, nu se stie ce planuri are Doamne-Doamne cu voi ( chiar de voi credeti ca-s f.mici sanse )... Ia exemplul meu ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
30+ cu
la purtator
luy spune:
Erina, ma bucur ca v-ati mai racorit la tara. Sper ca acum a scazut temperatura si la PN ( e asa bine la Bucuresti
).
Si Maria se simte mai bine acasa. Am fost in weekend la Ploiesti ( am plecat de vineri seara ) si sambata imi spunea :
'Vreau acasa ! Mi-e dor de jucariile mele !' ![]()
Nu e prima oara cand spune ca vrea acasa, imi amintesc ca prima oara cand a cerut acasa a fost de Paste, cand eram la bunicii de la Constanta. Insa sambata a completat cererea si cu motivul.
Am citit si eu cateva postari de la subiectul respectiv. Nu comentez, ca nu are rost.
Eu nu am nimic impotriva sa schimbi parola de la emailul comun, desi problema se pune la pozele postate pe diverse site-uri si facute publice. Daca o schimbi, ar fi bine sa pui in primul mesaj de la subiect un anunt.
Cred ca ar trebui in schimb verificata starea pozelor noastre de pe contul comun de picassa, sa nu fie publice. Eu nu am acces de aici, de la serviciu.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
30+ cu
la purtator
sim_stoian spune:
Helou, helou!
Eu am intrat in febra pregatirilor de concediu - liste peste liste, rezervari (:D Luy stie), schimbari de traseu, asigurari, etc. Basca vineri noapte am visat toata noaptea ca fac bagaje si m-am trezit atat de obosita...
Gabriela, imi pare rau sa citesc de asemenea probleme ![]()
Luiza, abia astept sa se intalneasca Stefan cu Maria. Tare sunt curioasa cum se mai inteleg.
Cecilia, sanatate lui Cristi.
Marunzika, au crescut copilasii nostri. Parca mai ieri era un bebelus Stefan, iar acum imi povesteste la telefon ce face la bunici, imi spune ca ii place, ca tataie ii spune povesti. Pfiii, maine-poimaine se duce la scoala
Si apropo de maine-poimaine
: Ana, ce mai faci?
Sim
Happiness_4_us spune:
La multi ani, Lisa! Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii minunati!
Sanatate multa puilor mici si bolnaviori!
Greu tare cand sunt bolnaviori!
Mamica fluturasului Andrei si
9+
Roxana_G spune:
Bine v-am regasit!
Totul ok, copiii fericiti la Bran, mamica franta dupa un team building super incarcat si daramator. Multe de povestit, ma rog, limite fizice si psihice intinse la maximum.
Cam atata. Va pupacim pe toti si uram la multi ani Lisei migdalata si scolarului Stefan! Sa fiti sanatosi si norocosi!
PS Luy, sa stii ca deja vorbeste de ma capiaza.
PS2 Sotul meu imi zice de mult timp sa am grija cu pozele. I-am respectat dorinta dupa cum ati vazut. Uite ca a avut dreptate.
Yaia spune:
LA MULTI ANI, Maia-Iulia de Sheherezada! Multi ani plini de sanatate peste cei 3!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
La multi ani, alinus! Toti sanatosi, ca sa te poti bucura de minunile tale!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
luy spune:
La multi ani, alinus ! 
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta, sa te bucuri de copiii minunati !
La multi ani, Maia Iulia ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
30+ cu
la purtator