Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!!
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
gabi25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Mi se pare mie sau Ciprian asta chiar descrie un act sexual, asa voalat?? ![]() "Apoi as trece la fruntea lor...care este poarta catre sufletelul lor...si odata sarutata aceasta poarta ea se va deschide si copilul te va iubi toata viata,...iar el va fi gata sa-ti zambeasca nu inainte de a plange(astfel el isi deschide portita ptr tine)...apoi l-as lua in brate sa stie cine i-a deschis portita, iar el va sti sa isi aduca aminte de mine cand va fi singur... " Nu stiu ce sa spun, niciodata nu mi-au placut oamenii care vorbesc despre copii lor numindu-i "ingerasul meu". Ingerii sint in cer, copiii sint copii. live and let live ![]() |
Crede-ma ca daca initial am spus ca e doar un om care iubeste copii....tocmai exagerarile astea ale lui mi-au dat fiori .....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
www.flickr.com/photos/28115780@N00/" target="_blank">Ciprian asta nu este un pustan deloc... Bate bine spre 40 dupa parerea mea. Si stie foarte bine ce face.
Edit: La una din poze zice ca are 3 ani in 1985, deci este nascut in 1982... arata mai batrin.
angelynna82 spune:
Brrr, cat de ingrozitor, mi-am sters pozele cu copilasul meu chiar daca nu erau publice....
Doamne in ce lume traim
sa ii castreze, sa-i nenoroceasca pe viata asa cum si ei nenorocesc copilasii de
Crina Alexandra
Bobocelul este o floricica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina_1609/Marina_1609.jpg)
Marina_1609 spune:
nu mai stiu unde dar am citit undeva ca ar avea 28 de ani... iar in filmul vazut pe youtube nu parea de 40...
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
raluk16 spune:
Multumim de avertizare! Si jos palaria fetelor care se implica asa tare!
Toate albumele mele sunt unlisted. Nu este la picasa optiunea private. Trimit linkul doar familiei, prietenilor si pe mailul comun al grupului de mamici de aici.
Si totusi am avut si comentarii de la persoane straine, si fani pe care nu-i cunosteam, chiar daca nu am avut un album public (pana sa-mi fac blogul, ca pe blog oricum sunt vizibile). Linkul, chiar daca e unlisted, poate fi trimis mai departe. Deci e clar ca ori are cineva parola chiar daca nu e mamica, ori cei carora le-am trimis linkul au "binevoit" sa trimita mai departe!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
EllaX spune:
Si mie mi s-a parut exact ca si lui Happy, ca Ciprian acela descrie un act sexual. Si nu conteaza atat faptul ca la pozele de pe picasa parea sa comenteze doar ca un maaare iubitor nevinovat de copii, cat conteaza gasca de pedofili cu care se asocia, in mod constant.
Cat despre pozele de la linkul http://picasaweb.google.com/marinopli/VacacionesIbiza2008#, mie (poate ca defecta sunt eu, da' nu cred ) mi se pare ca spun o poveste foarte trista pentru cele doua fetite dezbracate langa piscina, mai trista pentru fetita mai mica si cu ochii albastri (parca). Fetitele, cand sunt ele cu fotograful (nimeni altcineva in jur) sunt puse sa adopte diverse pozitii de femei care se vand. Cand este si mamica celei cu ochi albastri, nu se intampla chestia asta. Si mai sunt cateva poze care mie imi spun lucruri ingrozitoare, aproape ca sper ca mintea mea e defecta.
Cand avea fata mea cu putin peste un an si incepea sa mearga singura, am mers intr-o zi intr-un parc mereu aglomerat. Eram tot cu ochii pe ea, si am observat ca se uita curioasa la un barbat tanar care statea pe o banca din apropiere (la 2 m distanta de noi). El ii tot zambea si efectiv incerca sa o faca sa vina la banca lui si mie mi s-a aprins un beculet de alarma. Mi-am tinut fata langa mine si am incercat sa observ ce face individul - fotografia, cand si cand, si mi s-a parut ca nu acelasi copil, dar nu eram sigura. Cand a incercat sa-i faca poze si fetei mele, am strigat, efectiv, la el ca eu nu i-am dat permisiunea sa-mi fotografieze copilul. Tin minte ca m-am simtit un pic caraghioasa - evident ca lumea se uita la mine ciudat. Imediat dupa aceea, omul s-a ridicat si a plecat grabit si atunci am vazut ca mai era un altul in parc, tot cu aparat foto - cei doi s-au intalnit la iesire si au plecat tare grabiti. Nu stiu exact ce-a fost atunci; pentru mine a fost o experienta neplacuta, dar extrem de folositoare. Si m-a ajutat sa nu-mi pese cand mi se zice ca gresesc ca nu-mi las fata de 4 ani sa plece singura pana in cealalta parte a unui parc (nu f mare, dar nu f mic) cu mai multe iesiri.
Bob_Pixel, foarte folositor subiect! Multumim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Un citat din Ciprian9_live
Perla a scris:
Sorry, am uitat sa te intreb. Pozele postate pe forum iti apartin? Vreun nepot? Noi aici postam pozele copiilor nostri deci implicit ne dam acordul. Nu sunt rea, nu ma intelege gresit. Dar, repet, este nepotelul? pentru ca al tau nu este, am inteles ca nu ai inca copii. Lamureste-ma/ne!
Daca gresesc, sper din suflet si pacatul meu sa fie, imi cer scuze pentru ca este un puiut dulce foc dar... asteptam lamuriri...
Draga Perla,
Multumesc frumos pentrru apreciere, si tin sa-ti spun ca pozele ce le-ai vazut si care sunt postate de mine le-am ales de pe internet, iar poza aceea de la avatar din nefericire nu este nepotul meu, dar mi-as fi dorit sa fie...:( Eu postez poze cu copii, este adevarat ca imi plac copii mult, dar n-as vrea sa va povestesc cat sunt de judecat dee faptul ca tin la ei, sunt facut in toate felurile cum ii vine lumii la gura(pedofil, pervers, obsedat..etc, ,toate mizeriile umane posibile)... :(
Concluzia : cine se scuza, se acuza fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
petra spune:
De mult era stiuta treaba ca albumele de poze puse pe internet sunt lumea pedofililor.
Nu inteleg de ce va mirati acum ?
Tot aici pe forum a fost un subiect despre diferiti nebuni care copiau fotografii ale copiilor, postate pe internet si apoi ziceau ca sunt copii lor. Au fost recunoscute cateva poze de catre mamicile de drept.
Tehnologia asta este buna dar ce-i prea mult se stie ca stica !
petra spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO www.flickr.com/photos/28115780@N00/" target="_blank">Ciprian asta nu este un pustan deloc... Bate bine spre 40 dupa parerea mea. Si stie foarte bine ce face. live and let live ![]() Edit: La una din poze zice ca are 3 ani in 1985, deci este nascut in 1982... arata mai batrin. |
DAca-i nascut in 1982 nu are cum sa aiba acum 40! Oricum nu are o fata de om serios!Pozele cu familia si copii aia cine stie ai cui sunt ! Mi-e imi place engleza pe care o etaleza!Beton !
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elle_seb/Elle_seb.jpg)
Elle_seb spune:
citat din mesajul lui EllaX Si mie mi s-a parut exact ca si lui Happy, ca Ciprian acela descrie un act sexual. Si nu conteaza atat faptul ca la pozele de pe picasa parea sa comenteze doar ca un maaare iubitor nevinovat de copii, cat conteaza gasca de pedofili cu care se asocia, in mod constant. Cat despre pozele de la linkul http://picasaweb.google.com/marinopli/VacacionesIbiza2008#, mie (poate ca defecta sunt eu, da' nu cred ![]() ![]() |
Si mie mi s-a parut ceva in neregula in albumul respetiv. Si daca-l rasfoiesti, mai sunt cateva poze. Asta http://picasaweb.google.com/marinopli/VacacionesIbiza2008#5250623995577240578 si urmatoarele 3 sunt toate in acelasi stil, mie-mi pare ca masculii aia au fotografiat intentionat fetita in acea pozitie.
Daca te uiti in dreapta, unde apar comentariile, http://picasaweb.google.com/marinopli , comentariile sunt toate cu tenta sexuala. Mie-mi pare ca mamicile acelor fetite habar nu au despre acest album postat pe internet, album presarat, clar, cu material adresat pedofililor.
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal