Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (61)
Raspunsuri - Pagina 9
anadomnica spune:
Ramona - curaj!!! Prin operatie se rezolva - e bine ca e despartit in doua, si nu e complet lipit cum a fost cazul unei verisoare de-a mele. Ea si-a facut operatie in Bucuresti, a fost ok... dar dupa un timp s-a lipit la loc. Nu stiu ce sa-ti zic, mai citeste, mai documenteaza... si eu... as alege o clinica straina. Mult, mult curaj - hai ca se poate - te asteptam cu vesti bune. pup.
lili - sarcina usoara, scumpa mamica! Multumesc pentru cuvintele din inima si pentru grija
... prin asta ai fost putin si mamica mea. E frumos ce povestesti despre fete ca au simtit ca mai vine un bebelus la ele. Pana la urma... bebe din burtica ai aflat ce este?? Tot fetita??
FERICITA
5+ si...
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
Album poze
Lili_g spune:
N-am aflat
pe 13 august, dar acum ce-a randuit Dumnezeu aia e.
Sa fie sanatos si noi sa ne luminam sa-l crestem in randuiala lui Dumnezeu! De baieti nu stiu...dar fetele sunt bune, calde, iubitoare, sensibile...
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian......sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie29.htm
nicoleta - Maicuta Domnului sa fie alaturi de tine!!!! nu iti pierde nadejdea.....
mamieea - Felicitari!!! sa va traiasca Macrina si sa va bucurati de ea!!!!
ramonacopil - roaga-te Bunului Dumnezeu si El te va lumina si iti va arata calea .....
pogonici1977 spune:
fetelor vreau sa va zic ca neam hotarat..si speram ca bunul dumnezeu sa ne ajute si sa mergem pe calea cea buna
preotul nostru de suflet...care nea cununat...e un mare si vestit duhovnic-parinetel munteanu de la savinesti.....IN TARA....nea trimis de indata si cat mai repede sa facem FIV. la chisinau..chiar el nea incurajat si nea spus ca copii obtinuti prin FIV nu sunt handicapati si blestemati de DD , asa cum spun uniii preoti...
nea zis ceva aseara .......de am ramas fara cuvinte...numi venea are un har si o putere mare de la DD.....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
MaraAnisia spune:
Buna dimineata,dragele mele 
Sandaa, multumesc de intrebare, sunt bine, foarte bine, viata alaturi de minunea noastra este incredibil de frumoasa, suntem f fericiti. trebuie sa recunosc insa ca mamicile de aici au avut dreptate - este o mare responsabilitate si o schimbare a vietii noastre, pe care noi, cele care asteptam multicel sa primim binecuvantarea aceasta, o percepem altfel. adica desi luptam si ne dorim in fiecare zi un copilas, timpul trece si ne obisnuim cu viata in 2, iar cand apare copilasul se schimba totul - incepand de la timpul petrecut cu partenerul, iesirile, programul, totul e diferit dar satisfactiile si bucuria sunt coplesitoare.
despre noi pot spune ca suntem din ce in ce mai fericiti cu buburuza Irina, ne spune in fiecare zi cat de mult ne iubeste, este f isteata, receptiva - deja stie refrenul unei melodii in lb greaca (si pronunta perfect) si cateva cuvinte in engleza. nu vreau sa-i aglomerez mintea dar vad ca simte nevoia sa invete,retine f repede, repeta de cateva ori o poezie si deja o stie. sunt incredibili copilasii din ziua de azi. Eheeei, dupa cum vedeti déjà am veleitati de mama – imi laud puiul.
cat despre "copiii spun lucruri trasnite", intr-o seara a vazut luna si ne-a intrebat de ce e asa mare si i-am raspuns ca e “luna plina”, iar ea intreaba: “Cu ce e plina”? si ne-a dat pe spate.
Ramonacopil, eu am 2 utere lipite, deci nu septate, si nu se pot opera. considera-te norocoasa ca se poate opera. Dar mai verifica si la alt medic daca este asa – eu am facut histerosalpingografie pentru a fii siguri ca am uter dublu. Si eu am vb atunci cand am aflat cu Madaluta de la subiectul postat aici de Lili si Madaluta are acum 2 minuni, dup ace si-a facut operatia.
Nike, multa sanatate si roaga-te la Maicuta Domnului sa mai stea bebe.
Mamieea, sa-ti traiasca fetita, sa aveti o viata fericita cu totii. Si sa mai treci pe la noi sa ne povestesti, cand ai tu timp.
Lili, intr-adevar copilasii simt – am o prietena care a facut FIV si astepta rezultatul .Irina nu stia evident, doar o intreba daca are si ea copulas si prietena mea i-a spus ca nu are inca. Intr-o duminica, inainte ca prietena sa afle rezultatul FIV-ului, pe drum spre Biserica, Irina spune :o sa ma rog la Doamne Doamne pt Madalina sa aiba si ea bb. Si chiar si-a amintit si s-a rugat iar marti m-a sunat prietena si mi-a spus ca e insarcinata. Deci clar ingerasii sunt in apropierea copilasilor.
Revin cu un nou mesaj fiindca aici m-am lungit o gramada.
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
MaraAnisia spune:
Livsy, mai stii ceva de fetita prietenei? tu ce mai faci? pleci in concediu? te imbratisez cu drag 

Lauraa,ma bucur ca ne-ai scris. multa sanatate iti doresc si rabdare si intelepciune pentru a infrunta necazurile vietii. si fericire alaturi de familia minunata. f frumos planul de pelerinaj,sa va ajute Dumnezeu.
Noce, am citit cu mare interes cele scrise de tine despre viata in Qatar, f interesant, mai scrie-ne cand ai putin timp.
Victorita, mami minunata, ce frumos povestesti. iti doresc fericire in continuare, sa va bucurati de bebe.
in continuare pentru rabdarea cu care ati asteptat darul minunat.

Ioanact, ce vacanta frumoasa ati avut, am savurat toate pozele, sunt topita dupa carliontata ta 
Anita75
, ce mai faci? ce planuri ai?
Anadomnica, ce bine ca ai un ajutor acum. citesc cu mare placere mesajele tale. ma rog si eu sa se opreasca ploile. Doamne ajuta si ai grija de tine si de bebe.

Noi vom pleca la mare, daca ne ajuta Dumnezeu sa fim sanatosi, pe 1 august si revenim pe 8 august. Pe drumul spre mare ne-am facut traseul astfel incat sa ajungem si la Manastirea Dervent, la Parintele Arsenie Papacioc, si la pestera sf. Andrei. sper sa ne ajute Bunul Dumnezeu mai ales ca este Duminica si vom prinde Sf. Liturghie.
Va doresc tuturor multa sanatate si fericire.
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
MaraAnisia spune:
Pogonici,draguta, sa-ti ajute Dumnezeu in tot ce faci.
Cu Dumnezeu in gand
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Poftiti la o felie de tort
si o cupa de sampanie 
, pt ca azi sarbatorim 3 ani de casnicie.

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
caciantoni spune:
Alina - La multi ani!....multa sanatate, liniste si intelegere.....Bunul Dumnezeu sa reverse asupra voastra binecuvantarile Sale!
MaraAnisia spune:
Ioanact, multi ani fericiti! 
si multumim de tratatie, f bun tortul.
Maria08, ce mai faci?
Cu Dumnezeu in gand