Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (61)
Raspunsuri - Pagina 10
Lili_g spune:
Alina, sa fiti fericiti! Chiar ca mi-e pofta de tortulet!
Poto sa trimiti si in Canada o felie?![]()
![]()
![]()

pogonici1977 spune:
doamne ajuta sa fie bine
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
ramonacopil spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MaraAnisia Ramonacopil, eu am 2 utere lipite, deci nu septate, si nu se pot opera. considera-te norocoasa ca se poate opera. Dar mai verifica si la alt medic daca este asa – eu am facut histerosalpingografie pentru a fii siguri ca am uter dublu. Si eu am vb atunci cand am aflat cu Madaluta de la subiectul postat aici de Lili si Madaluta are acum 2 minuni, dup ace si-a facut operatia. |
E al doilea medic care imi confirma faptul ca am uter septat. Prima data am facut si eu histerosalpingografie unde s-a mai descoperit si ca am trompele aproape impermeabile (o operatie de laparoscopie mi s-a spus ca nu imi este recomandata pt ca trompele sunt foarte subtiri). Acum am fost la Szeged unde dr Novak Tibor mi-a confirmat diagnosticul si m-a asigurat ca acesta e principalul motiv pt care am pierdut sarcina (desi spunea el ca daca mi s-ar fi facut serclaj aveam sanse mai mari sa duc sarcina macar pana la 7 luni). Mai sti unde s-a operat Madaluta? I-am scris dar nu stiu daca mai intra pe site.
Mami de ingeras din ceruri
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian.....sinaxarul de azi......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie30.htm
caciantoni spune:
Pilda zilei!
Sa daruim ce nu avemIntr-o manastire, se prezinta un candidat la calugarie. Acesta ii marturiseste staretului:
- Sa stiti, parinte, ca nu am nici credinta, nici lumina, nici curaj, nici incredere in mine si nici nu pot sa-mi fiu mie insumi de ajutor iar altora cu atat mai putin. Nimic nu am.
Staretul ii raspunde:
- Ce-are a face! Nu ai credinta, nu ai lumina; dandu-le altora, le vei avea si tu. Cautandu-le pentru altul, le vei dobandi si pentru tine. Pe fratele acesta, pe aproapele si pe semenul tau esti dator sa-l ajuti cu ce nu ai. Du-te! Chilia ta e pe coridorul acesta, usa a treia pe dreapta. Nu din prisosul, nu din putinul tau, ci din neavutul tau, din ceea ce iti lipseste. Daruind altuia ce nu ai - credinta, lumina, nadejde - le vei dobandi si tu.
cami_antonia spune:
pogonici mult curaj si incredere si va veni si bebe
alina multi ani frumosi si sanatosi alaturi de cei dragi
lili
ce iti fac fetele?
ramona tu cum mai esti?
mara sa nu uiti sa-mi pui nr tau pe pm sa putem vb si sa ne vedemmmmm
sunt suparata ca antonia e putin ragusita si cred ca are si gatul putin rosu
offffffffffff
Lili_g spune:
Multumesc Cami de intrebare. Sunt bine toate, slava Domnului!
Nu te necaji prea tare cu cea mica, trece repede...da-i siropele cu miere, ceiut cald ca sa nu o supere prea tare...
Pogo, m-am gandit ieri la tine...parintele la care ati fost ultima data e tot acela care v-a dat canon 21 de zile?
O sa fie bine cu ajutorul Maicutei Domnului! Incredinteaza-i Maicutei Domnului aceasta "problema" si va fi bine.
Mai stiti ceva de Nicoleta?

Sa aveti un week-end bun. Nu cred ca o sa intru pana marti ca luni suntem liberi de la serviciu si de acasa nu apuc sa intru.
Doamne Ajuta!
bebelu86 spune:
mesaj de la nike
"Azi am intrat n prenatal oficial. perfuzii, stat in pat, cam asta e regimul,de mancat, nici vorba, pana seara tarziu. bb curios si jucaus. pupacim. nike"
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+