Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele mele dragi!
Nu am mai intrat demult pe la voi,dar va citesc din umbra,doar ca nu prea mai am timp sa mai scriu cateva randuri....Acum am intrat cu o mare rugaminte,aceea dea a ne ruga impreuna si pentru un baietel de 6 luni grav bolnav....sper sa -mi iertati indrazneala,dar stiu ca rugaciunea colectiva are mare putere,iar acum micutul are mare nevoie de rugaciune....Baietelul se numeste Siluan,este o minunatie de prunc si are nevoie de transplant de ficat.Tatal lui este preot iar acum se afla intr-un spital din Germania in stare foarte grava.Sa ne rugam Bunului Dumnezeu,sa mai faca o minune si sa aiba grija de Siluan!
Va multumesc foarte mult si va rog sa-mi sa-mi iertati indrazneala,dar putinul asta am vrut sa-l fac si eu pentru acest prunc greu incercat....

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de foarte multa vreme, dar dupa FIV nereusit am simtit nevoie sa fac o pauza.
Camelia, ieri am primit plicul de la tine. Iti multumesc tare mult

acum , vestea cea mare - am un bb mic de 9 saptamani in burtica.
Dumnezeu ne-a auzit rugaciunile si ne-a sters lacrimile. Este o adevarata minune deoarece nu as fii crezut ca raman natural. Incercam de 4 ani sa facem un bb iar acum am reusit.
Va pup si va multumesc tare mult

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

buna dimineata

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de foarte multa vreme, dar dupa FIV nereusit am simtit nevoie sa fac o pauza.
Camelia, ieri am primit plicul de la tine. Iti multumesc tare mult

acum , vestea cea mare - am un bb mic de 9 saptamani in burtica.
Dumnezeu ne-a auzit rugaciunile si ne-a sters lacrimile. Este o adevarata minune deoarece nu as fii crezut ca raman natural. Incercam de 4 ani sa facem un bb iar acum am reusit.
Va pup si va multumesc tare mult

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

felicitari

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

speranta!!!!! felicitariiiiii!!!!
Cand citesc astfel de minuni, imi dau seama cat de mare este ajutorul lui Dumnezeu!. Fara El nimic nu este posibil...
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Doamne ajuta!
Speranta-felicitari!Un bebe sanatos iti dorim!

Eu sunt de-a dreptul ravasita, am citit povestea micutului Siluan si m-a cam dat peste cap...
Sper sa ne unim si noi cele de la acest subiect si sa-l pomenim la rugaciune pe micutul Siluan, sa-i trecem numele pe pomelnic la Sfanta Liturghie.

http://bebesiluan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Wooww ..speranta, Felicitari!
Sarcina usoara si bebe sanatos!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1280548800" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

iaca-ta ca bunul DD EXISTA ,felicitari Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Speranta, FELICITAAAARI!
Sarcina usoara si frumoasa, sa vina bebe sanatos la vremea cuvenita!

Ne rugam si noi pentru bebe Siluan. Ne-a intristat foarte tare povestea. Sa dea Dumnezeu sa treaca peste acest necaz si sa se intoarca sanatos acasa!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Speranta, FELICITAAAARI!
Sarcina usoara si frumoasa, sa vina bebe sanatos la vremea cuvenita!

Ne rugam si noi pentru bebe Siluan. Ne-a intristat foarte tare povestea. Sa dea Dumnezeu sa treaca peste acest necaz si sa se intoarca sanatos acasa!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Noce, il imbratisam si noi pe Filip si ii spunem LA MULTI MULTI ANI FRUMOSI!!!!

Eu sper ca si noi fetele de la acest topic, mamici, gravidute si viitoare mamici sa ne mobilizam un pic si sa facem CEVA pentru bebe Siluan. Nu ma refer neaparat la o donatie in bani, macar sa-l pomenim la rugaciune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Dragele mele si cipicah

Speranta FELICITARI! Sarcina usoara, bunul Dumnezeu sa te ajute, maicuta Domnului sa te acopere cu sf ei acoperamant.

Noce lA MULTI ANI micutului tau Filip. Sa fie fericit si sa va bucurati de el.

Adela achim ma bucur ca ai intrat la noi. Ce mai faci? poate mai ai timp sa ne scrii mai multe despre tine si puiul tau. Ne rugam pentru bebe Siluan. Sa dea bunul Dumnezeu sa se stranga suma de bani necesara si copilul sa fie bine.

Nike multa sanatate. Sa te ajute bunul Dumnezeu.

Ioanact, cami, livsy si tuturor fetelor multi pupici.

Mergi la inceput