Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie28.htm

ciprian - multumim mult pentru postari.....Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Pilda zilei

Lenea

Un tanar a venit la invatatorul sau si l-a intrebat cum poate scapa de ispite.

Invatatorul i-a spus:

- Scapa de lene. Ia aminte la pasarea care nu poate fi prinsa atunci cand zboara, ci numai in momentul in care sta pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am vb cu dr.
m-a trimis de urgenta la ecograf.
am emotii.
a zis ca nu e de bine.
nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mesaj de la nike :
"bebe s0a intors cu capu in jos, angajat pt nastere. col scurtat cu 0.5cm, repaus obligatoriu."

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

Buna fete dragi...stiu ca nu am mai scris de ffff mult timp..acum insa mi-am gasit 1 minut liber...de pe 15 iulie 2010 ora 12,05 sunt mamica unei fetite superbe,3740 gr, 51 cm,nota 10..care de pe 26 iulie a devenit si crestina,prin Sf Botez,purtand numele MACRINA..fratiorul nu se mai satura s-o priveasca...toti suntem fericiti...nasterea a fost fff usoara...am ajuns la dr cu dilatatie 7 cm,la ora 10,30..fara dureri mari..intr-o ora jum am nascut,natural..f usor...felicit si eu mamicile si burticile si va pup dulce pe toate....sa stiti ca va citesc zilnic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ana, sa ai grija de tine si de Maria...sa spui mereu in gand rugaciune, mai ales cand iti e rau. Sunt departe si nu te pot nicicum ajuta dar te pomenesc in rugaciunea mea. Mi-a placut mult cum ai spus ca poe copii ii vestesc ingerii...Fetita mea Maria inainte ca noi sa-i spunem ca vom mai avea un bebe ne tot spunea ca i-ar place sa mai aiba un fratior si ne dadea diverse motive...la fel si cea mare...unde atatia ani nu se pomenise nimic de alt bebe, de-odata fetele au inceput sa se gandeasca...pe semne ca ingerii...
Sa ai mereu in preajma telefonul si un numar in memorie al unei persoane care poate ajunge la tine repede. Poate ca e o idee buna sa stai la Iasi pentru o vreme...

Nicoleta, bunul Dumnezeu si Maicuta sa fie cu tine si cu baietelul tau.

Va imbratisez cu drag pe toate fetele...

Noi suntem bine, slava Domnului, am intrat in sapt 18.

Lili

Mergi la inceput

Mamieea, ce bucurie si binecuvantare. Felicitari mamico, se simte bucurie mare din mesajul tau.
Si ce nume frumos ati ales! Sfanta Macrina care se sarbatoreste pe 19 iulie! (acu m-am uitat in calendar) sa o aiba in paza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Nicoleta Maicuta Domnului sa fie cu tine si sa te ajute in aceste clipe grele. Te-a ajutat pana acum si te va ajuta pana la capat. Ne rugam pentru tine.

Anadomnica multumesc ca te rogi pentru noi. Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca. Sa ai grija de tine. Te pup

Mamiea FELICITARI pentru fetita. Sa va bucurati pentru ea. Ma bucur ca ai reusit sa ne scrii. Chiar ma gandeam zilele trecute la tine. Bunul Dumnezeu sa aiba grija de voi.

Lili sarcina usoara. Va pup pe toate dragele mele

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacopil spune:

si la toata lumea
Fetelor va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva despre uter septat.
Am fost in Ungaria la dr Novac Tibor (ginecolog) si se pare ca principalul motiv pt care am pierdut sarcina ar fi faptul ca uterul meu e impartit in doua adica septat. Doctorul mi-a spus ca pot fi operata in Ungaria (pt ca in Romania sau cel putin in Arad desi am intrebat nu am sanse). Din pacate costul operatiei nu mi-l permit (am inteles ca e in jur de 1500-2000 euro cu tratament cu tot) si in plus imi si lipseste curajul . Poate stiti voi pe cineva care s-a operat in Romania. As vrea sa stiu cat a platit si unde s-a operat.

Mami de ingeras din ceruri

Mergi la inceput

Ramona, intreaba fetele de la subiectul asta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=68272

Din cate citesc rezultatele sunt foarte bune si operatia nu e complicata.
Daca mai gasesc ceva iti scriu.

Mergi la inceput