Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
am intrat sa va salut si sa Felicit pe tanara mamica. Doamne ajuta pentru bb Sebastian si pentru mamica!

CamiAntonia- multumesc pentru incurajari, mereu mi-a trimis vorbe bune cand eu nu vedeam luminita. Asa este , trebuie sa nu iti pierzi nadejdea si credinta...
Multumesc pentru pupici pe burtica, sa dea Domnul sa se ia!

Livsy - - intradevar pentru mine Dumnezeu a facut o minune, cand nu speram sau visam, eram doar linistita si "in pauza". Tot de la voi am invatat ca trebuie sa am RABDARE si INCREDERE in planurile Lui, chiar daca uneori (sau de cele mai multe ori) nu le intelegem sau nu ne plac...
Iti doresc sa iti gasesti linistea si sa Il rogi sa iti dea ce ai tu nevoie .

Deeva73 - multumesc. Cred ca ti-am mai spus dar eu sunt nascuta in HD. pe pup

Mada - Felicitari. daca simti ca trebuie sa stai cuminte, atunci fa-o. E important sa facem ce ne sta in putere.... Sa cresteti mari in burtica si sanatosi!

Mari08 - ai PM.

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Cami - deocamdata merg la dr Albu, dar sigur il voi schimba. Este un dr f rabdator, f bun profesionist doar ca nasterea o pot realiza doar la Medlife - unde este foarte scump.
Dupa FIV, dupa 3 luni de pauza, timp in care nu am facut nimic, (nici vitaminele nu le mai luam) m-am hotarat sa merg la un dr pentru a vedea daca sunt ok, dupa stimulare, daca mai ovulez..etc. Asa am ajuns la dr Albu, care mi-a facut o ecografie si mi-a zis ca ovulez pe partea stanga, ca am un folicul de 14 .... Eu i-am zis ca sansele sa raman sunt de 1 la 1 milion, deoarece trompa stanga mereu era infundata . Eu am facut 2 laparoscopii si de fiecare data trompa stanga era infundata....El mi-a zis totusi ca se poate....Bineinteles am ras iar in gandul meu a fost ca nu e posibil....
zilele acelea am facut dragoste cu sotul meu, cu o mica speranta in inima ca poate se va intampla minunea, ...
Dupa 2 spatamani, aveam testul de sange care imi confirma ca sunt insarcinata....
V-am povestit acest moment din viata mea pentru a arata ca si atunci cand credem ca sunt sanse MINIME, Dumnezeu face MINUNI.
De ziua Sf Nectarie am fost la Manastirea Radu Voda, m-am inchinat lui, pentru a imi darui un BB pe cale naturala, am crezut mereu ca voi ramane natural, deoarece aveam trompa dreapta buna/functionala.

Fetele care au trecut printr-un tratament de FIV stiu cat este de stresant, plin de asteptari si uneori de efecte negative asupra organismului. Perioada de tratament pentru mine a fost foarte apasatoare, obositoare, consumatoare de energie, frustanta.. ....am avut si partea placuta : mi-am facut prieteni noi...
Pentru mine, persoanele care trec prin aceste tratamente le consider fff puternice, extraordinare...nu am cuvinte de lauda pt ele...

Rugaciunea mea a fost ascultata si acum am un bb de 10 saptamani...

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

speranta ma bucur ca ne-ai povestit despre minunea de care ai avut parte
sa ne mai scrii
si sa iti faci repejor inca un medic
caci tre sa te cunoasca cat de cat
sa te bazezi pe el pt nastere
ca e cam complicat

celelalte feteeeeee
ce mai facetyi?
s-a deschis subiect la umanitare pt bebe siluan
cine vrea poate participa si la bazar pt donatii
sau direct in conturile lor
am vazut ca au nevoie de suma mare de bani
sa ii ajute Dumnezeu
sa reuseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Livsy Domnul sa te binecuvinteze.

Cami de ce spui de preot catolic sa se roage pt bebe Sebastian?

Mergi la inceput

Adica e foarte bine sa ne rugam cat mai multi ca mult face rugaciunea din inima ...dar m-am confuzat....

Mergi la inceput

am zis asa lili pt ca nike e catolica
a si spus asta
si e bine sa se roage un preot catolic pt ei
in ritualurile lor

Mergi la inceput

FETELEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

MI-AM FACUT ACUM 2 MINUTE TEST
SURE CKIC
CACI AM DURERI MARI DE STOMAC
SI MI-A IESIT IMEDIAT POZITIVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
URAAAAAAAAA
MA PROGRAMEZ LA MEDIC VINERI SA CONFIRMEEEEEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Bebe Sebastian multe rugaciuni pt tine

Camiiiiiiiiiii.. felicitari si Doamne ajuta, ma bucur mult pt voi [flo

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

mada multammmm
pupici si tie pe burticaaaaaaa

Mergi la inceput

Cami, ce surpriza ne faci tu???
Pai dimineata citeam la "aspirante" ca ai "probleme cu rinichii" si acum ce ne spui?

Felicitari, ce veste minunata in postul Sfintei Marii!
Slava Domnului ca nu trebuie sa mai faci tratamente si nimic altceva!

Mergi la inceput