Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (61)
Raspunsuri - Pagina 19
pogonici1977 spune:
fetelor citesc numai despre minuni in acest post..vedeti cat de mult ne iubieste maica domnului??
eu simt acest lucru...sunt mai calma,realaxata e o mare bucurie...ca stresul era mereu langa mine..
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
noce spune:
FELICITARI, CAMI!
Ce veste buna! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Am citit la aspirante despre bebe Sebastian de Nike
Doamne ajuta sa treaca bine de perioada asta, sa cresca si sa se intareasca!
Numai asa a fost in ultima vreme, una buna, una trista. of!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
cami_antonia spune:
fetele multumesc de sustinere si urari
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.05.2009) si
5+
ramonacopil spune:
cami_antonia
Felicitari. Bunul Dumnezeu ti-a rasplatit rabdarea si bunatatea din suflet. Sarcina usoara si la termen iti doresc. Roaga-te si pt noi celelalte sa primim minunea mult asteptata.

Mami de ingeras din ceruri
Hera25 spune:
Camiiii felicitari draga de tine. Cat de mult ti-ai dorit sa fii iara graviduta, dar Dumnezeu v-a ascutat rugaciunile. O sarcina usoara iti doresc.
Nike sa fii tare si multe rugaciuni pt bebelusul tau mult dorit. Sper sa auzim numai vesti bune despre voi.
Mada draga de tine sa stea bebe la caldurica pana la termen si apoi sa va faca 2 parinti fericiti si impliniti. Doamne ajuta.
Eu v-am citit mereu dar nu am mai scris, rusine mie. Noi suntem bine. Lorena a crescut f frumos, e o fetita tare dulce si o iubime enorm de mult. Sarcina mea pana acum e ok, sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie bine pana la final si sa ne bucure casa cu inca un bebelus sanatos.
Mereu ma intreb cum se descurca atat de bine Ioanact cu 2 copii si multe alte fete care scriu aici. Dar Bunul Dumnezeu cred ca o intareste si ii da putere si rabdare.
O seara buna.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008 si
23+
deeva73 spune:
Sara buna fete dragi si Cipicah,
cami antonia din suflet te felicit, Dumnezau sa te pazasca toata sarcina.
oanka m-am tot gandit la tine in ultima vreme, tare m-am bucurat sa vad ca ne-ai scris. Ma voi ruga si eu pentru micul Siluan. Am gasit pe alt topic un link unde is postate si conturile bancare la care se pot face donatii.
caciantoni multumim pentru vorbele intelepte postate de tine.
S-aveti o noapte senina.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Livsy spune:
Buna seara,
Caamiii, FELICITARI !!!!! Doamne Ajuta! Sa fie Bebe sanatos si la termen! Ce FERICIRE...! Cred ca sunteti in al noualea cer! Sa va ajute Bunul Dumnezeu! 

MULTUMESC din suflet pentru mesaj, l-am primit, am salvat numarul si vorbim in cateva zile, cand ma hotarasc definitv. Acuma sunt pe jumatate hotarata 100% [:-)] De-abia astept sa ne cunoastem, Doamne Ajuta!
Speranta, 

Noce, 
,
Lili_G, 
, si toate fetele,
mi-ati scris cuvinte atat de frumoase incat sufletul meu abia le poate duce!... Cu Voia Lui Dumnezeu voi fi mamica intr-o zi, e cel mai frumos vis al meu - si cred ca al tuturor celor de aici... 

Madutz, 

Ma rog sa auzim vesti bune si despre Nike si Sebastian, Bunul Dumnezeu sa ii ocroteasca in fiecare clipa.
Caciantoni, 
, cu recunostinta!
Imbratisez cu drag toate fetele, Maicuta Domnului sa ne calauzeasca!
TUTUROR
Doamne Ajuta!
cami_antonia spune:
heraaaaaaaa
ce ma bucur ca ai scrissssssss
vei avea baietellllll
superrrrr
si eu imi doresc baietel pe care sa-l cheme petru si voi mai vedea cum
va multumesc feteleeeeee
din suflet
ca imi sunteti alaturiiiiiiiiii
si va rog sa nadajduiti
ca uite cum apar surprizeleeeeeeeee
doamne ajuta!
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.05.2009) si
5+
medamaya1 spune:
Buna fetele....apar si eu dupa o lunga absenta si ce vad( am citit putin din ultimul capito,l), doamne numai bucurii, felicitari din suflet tuturor gravidutelor, sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc la toate.
Anadomnica si Cami, FELICITARII
, ptr voi m-am emotionat mai tare , de mi s-a ridicat tot parul pe mine, ptr ca va stiu mai de mult si stiu cit v-ati chinuit ..numai bine , sarcini usoare , la termen si bebei sanatosi si cuminti
.
Eu nu mai apuc sa intru, nu mai reusesc, Sofia imi ocupa tot timpul, iar cind ea doarme trebaluiesc prin casa cu diverse.Nu ma pling , doamne fereste, e mult mult mai frumos decit imi imaginam io ca este sa ai un copil, ne-a umplut toata casa de fericire si zgomot binenteles
.Ea e bine, merge singura de la 10 luni , e sanatoasa si mereu pusa sa faca cite ceva, nu neaparat ce ar trebuii si ar avea voie, e bine , iar noi sintem super super fericiti si recunoscatori.
Va pup cu drag pe toate si sa auzim de cit mai multe vesti bune