Sezatoarea canadiana (186)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Buna amiaza de luni!

Zavalita, am inteles, eram doar curioasa, caci de timp liber nici vorba.

am vazut ca urmeaza un teatru bun. Nu am fost aici in Canada decat la spectacole in franceza. M-ar interesa, doar ca e sambata 11 septembrie, iar ziua era deja programata. Mai discutam, mai vedem.

Noi am fost la un botez pe Rive-sud sambata, iar duminica la o alta petrecere la Trois-Rivieres. Acum bat cuie la job... Sunt mai obosita decat vineri seara dupa o saptamana de munca. Efectiv mi se inchid ochii, si mai am si cumparaturi de facut astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dana eu am un t-fal ultraglide ($50) de cand am venit in canada (7 ani) si inca merge foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sa va fie de bine intilnirea! Ma bucur ca v-ati intilnit, ca v-ati simtit bine, imi pare rau ca nu am fost acolo.

Am reusit sa vad si eu intr-o seara pozele puse pe contul comun si sa citesc povestile voastre de vacanta... incintator totul!

Noi am terminat cu Alba Iulia si dupa o zi intreaga petrecuta pe tren , alta in Herastrau (circ adevarat, abia mi-am extras copiii de acolo la 9.30 seara, plin cu de toate pentru toti) la intilniri cu prietenii, astazi am ajuns la Vaslui, dupa inca o jumatate de zi pe tren. Miine plecam la tara, unde e racoare si liniste si, mai ales, stres mai putin... acolo sper sa reusesc sa ma odihnesc si eu... ca la mama acasa chiar daca vor fi 4 copii (fara ai vecinilor) si o adolescenta, in care imi pun speranta. Desi obositor pentru adultul care ii insoteste, care intimplator se mai numeste si mama si o putem deci freca dupa dorinta, pentru copii este o vacanta de vis, de la mic la mare... plina cu de toate... dar mai ales rasfat, multa iubire de la toti si voie buna. Ma bucur ca am ales sa o facem cu toate sacrificiile de rigoare!

Va pup si abia astept sa vin si eu la on intlnire-terapie.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, multumesc pentru recomandare, a fost frumos la Wildwood

Dragaica, nu stiu daca ai nascut si daca mai ai timp de DC Ai dreptul de la CLSC nu doar la cineva care sa te ajute cu baita ratoilor dar si la ajutor la menaj si cumparaturi, intreab-o pe intervenanta. Cum vei fi singura cu cei 2 ratoi nu cred ca nu te ajute si la menaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Anka,trimis PM.
Daca nu a ajuns da-mi de stire,am primit un mesaj ciudat dupa si nu sunt sigura ca ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Merci de raspunsuri ptr fiare de calcat. doloress f interesanta, cordless, nici nu stiam ca exista.
Simona, chiar nu calci deloc? fericitoooo
mamaana, 7 ani cu 50$ , asa noroc caut si eu.

ica, sa-ti fie de bine vacanta, dar ne poti povesti si noua mai multe, poate ptr unii sunt locuri necunoscute

Alta intrebare.....intinde-ti rufele afara? daca da ce le faceti sa nu fie aspre rau?

chiar asa, dragaica ce-o face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Dana si eu ca si mamaana am fierul de cand am venit in Canada! Tot vreo $40-50 am dat parca, nici nu mai tin minte. Este un Philips Mistral si nu am avut nici o problema cu el. Dar este adevarat ca nici nu-l folosesc prea mult , mai mult cand venea mama sau soacra, de calcau de toate...

Iar de uscat, le usuc pe sarma, au fost ok pana acum, nu mi s-au parut prea aspre. Le impachetez bine cum le iau de pe sarma si nici nu mai e nevoie de calcat

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am ajuns si noi acasa azi noapte, zici ca am fost la nunta, azi am tot plutit pe-aici...

Vreau sa va multumesc frumos de primire, cine ar fi crezut c-oi ajunge la intalnirile vostre, acu' daca mi-a placut asa de mult poate mai vin! :)) Mi-a facut o placere deosebita sa va cunosc sau sa va revad, asa de bine mi-a picat totul, imi pare rau doar de 2 chestii: 1. ca nu l-am putut si eu lasa pe al mic cu taxu, care era ocupat cu basculatul fetii in tabara si 2. ca nu v-am vazut pe toate, in special pe Dana Stiu ca daca puteai veneai, doar ultima data erai inca in convalescenta dupa enterocolita, nu? Next time, for sure!

Intre timp al mare facu un party care nu lasa nici o urma pe-aici, vecinii inca ma saluta. Si-a luat si g fullul singurel acasa, iar azi s-a dus la bar sa bea! Cu ID-ul lui, nu cu cel fake, ala il doneaza.

mamaana, fie-mea e a 10-a, si al mare anul 2 si e ok in liceu fara laptop, adica a fost pt ei. Al mare il duce acum la facultate, dar asta pt ca au conectie de internet si mai feisbucuieste intre ore cand are gauri.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah! Si voiam sa-i urez Dragaicei nastere usoara daca nu a nascut inca si bun-venit pe lume ratoilor cind se va intimpla marele eveniment. Sanatosi sa fiti cu totii, in rest sint sigura ca veti fi niste parinti minunati pentru mult asteptatii flacai! Si cine stie, poate mai dusuim si o don'soara... sau doua...

Ma intereseaza si pe mine fierul cordless (de unde si cit) si Wildwood. Suna asa... wild.

Plecam la tara, la racoare, ne-am copt aseara aici.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

eu n-am mai pus rufe la uscat in masina de mai bine de 1 an (in afara de snow pants sau altele groase care le spal iarna); cand e frumos intind afara, cand ploua intind in basement; tot astept sa fie in sale la costco un suport de uscat rufe care e mult mai mare decat ce am eu acum. si eu calc in ultimul timp numai camasile si fetele de masa. restul (tricouri)daca le scutur bine cand le intind, nici nu mai trebuie calcate

Mergi la inceput