Sezatoarea canadiana (186)
Raspunsuri - Pagina 20
ankalaura spune:
Cand am vorbit acum doua zile cu Dragaica, nu nascuse si nici nu se parea ca au vreo graba ratoii atata doar ca ii e greu, oboseste, picioarele se umfla... Urmau noi masuratori (la ultima masuratoare, bebelusii aveau 2200 si 2700 g)
Eu sunt mare fan Tefal, vad ca aici se cheama T-Fal. La 50 de dolari cat costa, si daca se strica la 2 ani eu nu ma supar (desi istoria Tefal la mine, pana acum a fost mai durabila, cu o exceptie cand am dat eu cu fierul de pamant...). Eu l-am ales dupa talpa, si pana acum nu am vazut talpa aia dulgata si 100% ne-lipici la alt fier. La mine mai conteaza sa fie usor un fier. Detest pe cele grele!
Nelia - vacanta placuta in continuare
Intrebare - cand incep sa apra costumele de iarna pentru copii, si cam cat ar trebui sa coste, aproximativ? Am vazut ca in unele magazine au aparut, am vazut la 200 de dolari - nu e cam mult? Sau asa trebuie sa fie?
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonna Doamnelor cu intilneala, ca de obicei, tare bine m-am simtit! See you soon, ca vine Diana acasa in scurt timp :) S http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
You bet !!! Nu numai ca am ratat intalneala dar nici n-am stiut de ea ca m-s fi gandit la voi printre schimbari de cearceafuri ude si administrat antitermice Sonioarei :((
Furam si in Bulgaria, ca de acolo a luat fata ce-o fi luat (nu stim ce a fost ca dupa trei zile de febra mare si-a revenit), vreme frumoasa, hotel ok (n-am stat niciodata asa de aproape de plaja, servicii proaste pentru stelele hotelului, si in plus colegii de hotel cam "paysani" (mai ales aia de la Moscova :)))
Multumim frumos pentru urarile de ziua lui Victor, am petrecut frumos, el fericit nevoie mare ca e in sfarsit si "his birthday" rasfatat de toata lumea si "delicios" la vorba, si-a imbogatit vocabularul tare mult in luna asta (a invatat si ceva bulgara de la unu de vindea fructe pe plaja, si acum ne zice: cucuruzuuuu, malini, ciresa ... )
Mai avem un pic si aterizam !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Merci de raspunsuri ptr fiare de calcat. doloress f interesanta, cordless, nici nu stiam ca exista. Simona, chiar nu calci deloc? fericitoooo mamaana, 7 ani cu 50$ , asa noroc caut si eu. Alta intrebare.....intinde-ti rufele afara? daca da ce le faceti sa nu fie aspre rau? |
Eu calc mult, enorm, adica tot, tot, obiceiuri vechi, o fi O.C.D.....Noi purtam destul de limitat polyesterul probabil, nu-mi plac hainele necalcate, si apoi eu calc si sosetele.
Experienta mea:
Dupa ce am ajuns in Canada am avut unul nu prea scump pe care l-am utilizat pana cand a inceput sa curga apa aiurea din el.
Venise vremea sa-l incercam pe Toby, doar ca sotul incercand s-a oparit cu vaporii fierbinti, iar mie nu mi s-au parut camasile calcate, fara dunga, ...da, sunt nesifonate, dar nu arata calcate . Noi am zis ca e aparatul prost, deci l-am rambursat si am achizitonat un altul tot pe principiul de steamers vertical. Dar si urmatorul era la fel, am pus intrebari si asa am aflat ca de fapt cele care sunt utilizate in magazine sunt profesionale, presiunea jetului de aburi e mult mai mare in comaparatie cu cele incercate de noi. Alt punct negativ ar fi spatiul de depozitare la cele verticale, statea in garaj, dar tot ne impiedicam de el.
Urmatorul fier a fost unul fara fir, destul de scump, doar ca dupa un an de zile de utilizare bateria lui care inmagazineaza/ furnizeaza caldura nu mai avea putere, deci calcai cateva momente si apoi din nou in soclu la incalzit. Nu mai reuseam sa termin la timp ce aveam propus.
O prietena de-a mea utilizeaza un spray pentru de-sifonat (scuzati cuvantul) de la Malaleuca, l-am incercat si eu, e corect, dar costa.
Si eu aleg greu fierul pentru ca trebuie sa si scoata cantitatea corecta de vapori, talpa - latime- lungime. dar la mine si mesele de calcat au probleme, ruginesc, nu au suficienta stabilitate, etc. Sa nu va inchipuiti ca sunt masiva rau, am 57 kg la 1,73, deci nu eu apas masa prea tare, ci doar ca e firava.
Am dus camasile si la curatatorie, dar nu am fost impresionata de rezultate, dunga nu e dunga pentru 3$/camasa.
Acum utilizez un Rowenta care se apropie destul de notiunea mea de fier bun si a fost pe la 150$.
Despre uscatul rufelor: acum eu nu le scot afara la uscat pentru ca se decoloreaza si acumuleaza tot polenul din jur. In plus afara din cauza evaporarii fortate in scurt timp raman dure, intepenite, cred ca trebuie umezite putin sau culese de la uscat inainte sa fie prea usacte.