Sezatoarea canadiana (186)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si mie mi-a prins tare bine "terapia" de aseara
Deh, intre prietene.

Pe mamica lui Pepitzel, parca am revazut-o, nu am vazut-o prima data.
De fapt, ne stiam tare bine virtual.

Andreea- Zavalita, bine ai venit la intalnirile Sezatoarei si sper ca nu te-am speriat cu povestile noastre multe despre copii.

Pepitzel a fost un viteaz cum a stat el la "resto".
Si pe mine m-a terminat cum isi canta el sa adoarma.

Weekend frumos in continuare,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Intr-adevar a fost o seara minunata petrecuta alaturi de prietene dragi imi pare tare rau insa ca nu au putut sa ajunga toate. Pe data viitoare!

Locatia a fost foarte frumoasa, Oana multumim pentru organizare!

Zavalita mi-a facut placere sa te cunosc si mult succes!

Noi azi am fost la Expo Agricole. Am ajuns dupa un drum foarte aglomerat si luuung si am dat peste o si mai mare aglomeratie acolo. A fost interesant pentru copii pana la un punct cand a intervenit oboseala... La intoarcere insa am facut un detour si ne-am oprit la Beauharnois unde am mancat pe malul apei. A fost tare frumos!

O duminica excelenta va doresc tuturor!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Uf, ce rau imi pare ca nu am ajuns pana la urma... Mai ales ca am pierdut si ocazia sa o vad pe MQQM.
Dar vineri a fost o zi din aia pe care nu o uiti mult timp..... Asa de proasta a fost. Si s-a terminat si mai prost , din pacate.....ca pe seara m-a mai sunat si fratele meu ca a facut un accident de masina In drum spre mine..... Asta imi trebuie , ca daca veneam la restaurant nu mai vedea la mine Bine ca doar masina e stricata si el e bine. Dar concluzia e ca trebuie sa fii atent la toti desteptii, care nu citesc semnele de circulatie si nu iti dau prioritate... Noroc ca in cartiere se conduce cu 30-40 la ora....

Ieri am fost si noi la Granby la zoo. Tare aglomerat. E ultima data cand ma mai duc in vacanta constructorilor. Au fost portiuni de autostrada in care am facut 20 km intr-o ora. Asa ca am facut 2 ore la dus , doua la intors... Cand noi nu faceam mai mult de o ora pana acolo. Era aglomerata si zoo...Dar pe total a fost superb. Ne-am intalnit si cu finutele lui Kristin. Am stat de la 11 pana 19..... Si Marc ar mai fi stat, daca ar fi fost dupa el. Si nu am fost in partea cu jocurile de apa. Doar la animale am stat atatea ore.... Veterinar il face mama.....
Ne-a distrat in tunelul Lafontaine, cand a vazut peretii aia de pe care cazusera placile alea decorative.... A zis ca suntem la piramide

Uf, tot nu-mi vine sa cred ca v-am ratat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

salutare fetele!

imi pare rau ca v-am ratat!

eram cu "falca" putin umflata de la extractie de masea de minte joi, si cam ametita oricum, ca am incercat sa tin mintea treaza vineri, dar corpul vroia la orizontala sa recupereze

oricum, am dat peste un cabinet dentist fenomenal, am fost la o dentista romanca (Dr Cristina Manta) in Beaconfield:
Dental Olympic
(514) 695-5545
40C, St. Charles Boulevard
Beaconsfield, QC H9W 5Z6

http://www.dentalolympic.com/

inainte fusesem la un altul, in Pointe Claire, jur ca serviciu mai prost nu am gasit vreodata undeva; a trebuit sa-i implor sa-mi faca inregistrare din aceea online, sa mearga direct prin compania de asigurari, nu sa platesc eu de fiecare data!!! sa nu va spun ce odisee cand am vrut sa-mi iau dosarul...o la la; dentistul cand a venit prima data, eu eram culcata, nici macar hello, nice to meet you... da-i direct cu mana-n gura, sfat sa scot toti dintii si bye...

pe cand la acestia in beaconsfield, zice ca esti intre prieteni, profesionisti, si dentista e tinerica (deci pot merge la ea ani buni :), imi aduce aminte de dentista mea superba de la timisoara... s-a uitat la masele de minte...mmm, nu le scoatem pe toate, doar una, s-a consultat cu un dentist in varsta, si acela la fel; apoi ea mi-a facut anestezia si dentistul in varsta a venit, jur, si-a fixat instrumentul, a impins, si in 3 secunde iesise dintele...

Si mai am o recomandare de la dentistul meu de suflet, din Calgary - din pacate cam departe de mine, in Longueuil:

Alain Gagnon
116 Guilbault, second floor
Longueuil
J4H 2T2
514-527-6468

In rest, sambata am fost la plaja St Zotique... asa ceva... toti era cu radiourile, masinile uraland, casetofoanele, CD playurile... fiecare in lumea lui...cu muzica lui...si apoi vin un grup de indience, toate imbracate, si se baga in apa la mal, si din cand in cand isi imoaie fundu'n apa... sa ma ierte D-zeu, eram convinsa ca fac pishu! macar sa faca baie ca lumea! tare am fost curioasa sa merg sa le intreb ce fac, doar se racoresc, sau fac vreun ritual sacru impreuna... plajele astea amenajate ma fac sa rad totusi...simteam solul sub cei 2 cm de nisip.... mi-e doooor de mare!

per ansamblu, a fost bine insa iesirea, seara am fost la corean iara... deja e a treia oara cand mancam aici, e buuun!

si azi am fost la jean talon, am luat legume de la fiermierii nostri preferati...

s-a dus vara asta prea repede!

nu se mai mutam, ramanem aici, am fost in niste cosmelii la Pointe Claire... bucataria, ca un spaitz - un dulap; baia, ce sa mai spun, dechizi usa si tai baia in 2... of course, no window nici la baie, nici la bucatarie, iar in imobil intri si te simti ca un soarece, un hol din acela lung si ingust, fara lumina naturala, cu usi pe dreapta si pe stanga... mai noi stam in rai, si daca vrem ceva la fel in Pointe Claire incepe la 900$ pt un 3 1/2, no thanks!

altfel, numar zilele pt Europa, mai am 3 saptamani!!!!!

va pup pe toate, sa aveti o saptamana fru-moa-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

GButucica - stai putin sa pricep, si poate te clarifici si tu, astfel incat sa alegi calea corecta pentru acte....
Daca ati facut solicitare online, este imposibil sa va cheme cineva OFICIAL la interviu in septembrie!
La ora asta abia se primesc confirmarile de primire a dosarelor pentru persoanele care au trimis toate actele IN LUNA MAI, la Viena!
Dosarul presupune un kilogram de hartii, copii, traduceri, formulare, taxe platite. Voi ati facut asta?
Cred ca nu, si cred ca cele 8 poze sunt pentru formularele care nu sunt inca pregatite (pentru DCS)
Daca ele nu sunt pregatite, nu aveti cum sa aveti interviul oficial in septembrie.
Eu cred ca este vorba de INTERVIUL de la FIRMA DE RECRUTARE, care e o vrajeala si care nu are nici o legatura cu procedura oficiala de emigrare. E un fel de 'antrenament', ei o sa iti dea o cartulie spiralata in care o sa te invete sa nu te duci in blugi la interviul oficial.
Parerea mea e sa stati pe loc deocamdata, si sa incepeti sa va documentati cu adevarat. Din ce ai spus pana acum, se pare ca nu ati ajuns inca la miezul informatiilor despre emigrare.
Citeste www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/immigrer-installer/travailleurs-permanents/index.html" target="_blank">AICI
Eu personal nu recomand montreal.ro ca sursa de informare, ci doar ca sursa de orientare. Informatiile de acolo sunt vechi si nu intotdeauna precise in cel mai mic amanunt.

Daca alegerea voastra ramane sa aplicati printr-o firma din asta, este ok, dar sa stiti exact despre ce e vorba. Firma te usureaza de vreo 2 mii de euro in total (pana la final) si tot ceea ce face e sa iti puna ei in plic actele pe care tot tu le vei pregati! Aplicarea printr-o firma nu iti aduce nici o prioritate in procesul de emigrare.

Este IMPOSIBIL sa aveti interviul in septembrie daca nu ati pregatit toate actele alea deja! NU INTERVIUL CARE VA ADUCE CSQ IN MANA!

Daca ai nevoie de ajutor, eu iti pot trimite actele noastre, formularele completate, ca sa ai un model, precum si modele de CV si alte documente care ti-ar putea fi utile.

NUUUUUUUUUUU, nu m-am exprimat corect cer iertare, am depus on line si in septembrie trebuie sa mergem sa depunem actele( eu l-am numit interviu....) la aceasta firma, nu va suparati pe mine ..... va multumesc pentru tragerile de maneca.
Si da am nevoie de ajutor, iti trimit un PM
sarumina mult mult

Gianina

http://bebesiluan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna,
....ca la tara spun si eu buna ziua dupa ce vorbesc juma de ora.

Fetelor sunteti fantastice, absolut impresionata, ca toata lumea de pe acest forum.

va mai tin la curent si chiar am sa va mai pun niste intrebari .
multumesc inca odata pentru raspunsuri.
am inteles nu ma duc in canada prin firma de intermediere pt ca sunt bani aruncati, caut informatiile necesare pt a depune actel.
Ana Stroe, amindoi avem faculta , am profesat meseria 10 ani, stim 1-2 limbi straine ..... deci mutumesc pt incurajare.

pe toate
zsaptamana usoara

http://bebesiluan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Gbutucica, asa cum ti-au spus fetele iti spun si eu: nu apelati la firme de intermediere, ca va aruncati banii degeaba. Pe toronto.ro gasiti detalii despre pasii pe care trebuie sa-i urmati, mai intreaba-ne si pe noi... Oricum voi adunati toate actele necesare, firma doar le expediaza. E ca si cand ai da cateva mii de euro pe un timbru postal!
Pe ce parte veniti, engleza sau franceza?

In alta ordine de idei, noi suntem acum in autobuz spre Toronto, ne intoarcem de la New York.. A fost impresionant! Am umblat 3 zile ca nebunii, nu m-au durut asa picioarele in viata mea, dar a meritat! Am fost pe Top of the Rock, Canal Street, Financial District, Staten Island Ferry, Empire State Building, Central Park, The Met, si bineinteles, Times Square. Toronto imi pare acum un satuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mai are rost sa zic cit imi pare de rau???

Simona nu am apucat nici la telef sa raspund, la mine linia de fax si long distance suna la fel asa ca atunci cind ai sunat am cerut copiilor sa nu raspunda ca asteptam un fax de la client... anyway cind am coborit si am vazut ca de fapt aveam mesajerai deja in drum spre resto. banuiam asa un pic surpriza dar chiar mi-a fost imposibil de data asta. Am terminat lucrarea la 7.30 seara.(asta e un dezavantaj cind lucrezi pe cont propriu)

Dar ma bucur ca v-ati simtit bine.

Deschid si eu un subiect ...fiare de calcat. Ce folositi , cum sunteti multumite si ce recomandati.
Acum istoria mea... am luat la inceput unul ieftin, apoi cu anii am investit in ceva mai bun. Tefal de la Sears $200 cu taxe cu tot. Boon, dar deja sunt la al doilea care se strica din senin dupa 2 ani de folosinta. Prima oara am zis ca am avut eu ghinion si am mai investit in acelasi fier, dar acum deja ma irita. De ce oare se strica fix la 2-2,5 ani?

Deci, cu ce calcati voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Mai are rost sa zic cit imi pare de rau???

Simona nu am apucat nici la telef sa raspund, la mine linia de fax si long distance suna la fel asa ca atunci cind ai sunat am cerut copiilor sa nu raspunda ca asteptam un fax de la client... anyway cind am coborit si am vazut ca de fapt aveam mesajerai deja in drum spre resto. banuiam asa un pic surpriza dar chiar mi-a fost imposibil de data asta. Am terminat lucrarea la 7.30 seara.(asta e un dezavantaj cind lucrezi pe cont propriu)

Dar ma bucur ca v-ati simtit bine.

Deschid si eu un subiect ...fiare de calcat. Ce folositi , cum sunteti multumite si ce recomandati.
Acum istoria mea... am luat la inceput unul ieftin, apoi cu anii am investit in ceva mai bun. Tefal de la Sears $200 cu taxe cu tot. Boon, dar deja sunt la al doilea care se strica din senin dupa 2 ani de folosinta. Prima oara am zis ca am avut eu ghinion si am mai investit in acelasi fier, dar acum deja ma irita. De ce oare se strica fix la 2-2,5 ani?

Deci, cu ce calcati voi?

Born to shop, forced to work.

Bei, next time ne vedem sigur :)

Re: Fiara de calcat, eu nu calc, da' mi-as lua Toby de-ala cu abur, am prietene care-s tare multumite si le mai vad si pe vinzatoare prin buticuri ca le calca asa, pe umeras...

Ione, asa imi place entuziasmul tau, teribil! Ei citesc cu mare drag cind scrii tu.

Zavalita, good to meet you. Sper ca ai ajuns bine acasa, vezi la W. ala!

Ana, ti-am simtit lipsa, pe cuvint! Ce mai faci?

Doamnelor cu intilneala, ca de obicei, tare bine m-am simtit! See you soon, ca vine Diana acasa in scurt timp :)

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am fost si noi la expo de la St-Hyacinthe ieri, gata pe fiu-meu fermier il fac, nu se mai dadea dus dintre vaci iar tractoarele l-au dat pe spate. Si asa viseaza taica-su sa lase tot si sa se apuce de agricultura (desi nu prea il vad eu...)

Dana eu am avut unul ieftin tare, cand am venit am luat cel mai ieftin fier si m-a tinut mult si bine, cred ca ma mai tinea si acum (bine nici nu ma omor cu calcatul) dar s-a gandit Gabi sa-l schimbe, ca asa il apuca pe el, cand se plictiseste de o chestie trebuie s-o schimbe. Acuma am Panasonic cordless, e tare practic fara fir. Il lasi la incarcat putin si apoi tot calci cu el.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -12+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput