Sezatoarea canadiana (186)
Raspunsuri - Pagina 17
Podeanu spune:
Am intrat doar sa va zic ca nu pot ajunge la intilnire de data asta....mi-e imposibil sa termin lucrarea la care am deadline azi.Distractie placuta.
gbutucica, subscriu la cele zise de anka. Nu arunca aiurea banii pe geam, bani care iti vor folosi aici. Iti spune una care a aruncat $2,500 pe avocat.
mikiion spune:
Imi pare rau ca dezertez si eu, dar am avut o zi de infern( cu rendez-vous pt. Marc la doctor, intarziat 2 ore....apoi intarziat la servici....)
Asa ca in momentul asta imi tremura picioarele de oboseala si stres.....Nu mai sunt in stare sa strabat toata insula de la un cap la altul....Sorry.
Pe alta data.....
Macar Marc e bine, ca era rendez-vous de dupa operatie.
bebitzu spune:
Intalnire placuta fetele si sper ca viitoarea sa fie "un picut " mai aproape de Laval ca sa pot ajunge si eu ca altfel chiar nu o sa ma mai cunoasteti .
Si acum vin cu o propunere pentru cei/cele ce vor sa-si caute/schimbe locul de munca - unde lucrez acum se cauta un tehnician in logistica (import maritim) pentru sediul din Laval.
Daca este cineva interesat/a, astept un PM.
mamaana spune:
distractie placuta la intalnire
intrebare pentru mamele de copii de liceu: le trebuie laptop? al meu de fiecare data cand a avut ceva de facut si-a luat de acasa la scoala si invers pe memory stick sau pe email
simi spune:
mamaana noi i-am luat laptop cind a inceput colegiul (nu stiu ce ziceti voi la liceu- high school cumva?. Colegiul la Quebec incepe dupa high school, ca si ani pregatitori pentru facultate).Deci a avut laptop dupa high-school, la 17 ani. Bine, nu-i vorba, ca ne-a ucis ani buni inainte, ca-i trebuie, ca nu mai poate fara, etc... Dar se pare ca a fost ok si fara
Stii ce-am facut in seara asta? Stai jos undeva, sa nu pici pe spate- covrigi de Buzau cu retea de pe Culinar.ro. A zis Sorin ca in seara asta m-am "desavirsit" ca nevasta... mi-a luat 20 de ani sa ma desavirsesc...
Doloress spune:
A fost tare fain la intalnire, m-am simtit minunat, acuma inteleg eu de ce-i ziceti terapie. M-am bucurat ca am reusit sa vorbesc cu toata lumea!
Zavalita,Oanagabriela, MQQm Ma bucur ca v-am cunoscut, iar celelalte fete, ma bucur ca v-am revazut, o placere ca intotdeauna! Iar Pepitel este un scump si jumate!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
oanagabriela spune:
Doloress, ai fost mai iute ca mine , m-am sculat de dimineata cu gindul de a scrie citeva rinduri dar am ajuns abia acum.
Si eu ma bucur ca am cunoscut-o Doloress si pe Zavalita, ca am revazut o parte din gasca de baza si ca am putut sta de vorba in liniste . Dar fara discutie ca supriza serii a fost prezenta lui mQQm si a lui Pepitel. mQQm este o mamica fericita, radioasa si cu care este o placere sa stai de vorba , iar Oliver este un copil frumos foc, adorabil, sociabil si plin de energie . Ma bucur f.tare ca nu am ratat ocazia de ai vedea si in realitate.
Abia ajunsa acasa am realizat ca nu am avut nici un reporter cu noi, deci nu avem poze...
Un weekend placut la toata lumea.
oanagabriela spune:
Primit pe email, pentru amatoarele de teatru. Trimit afisul pe contul comun.
Teatru E.T.C. - Bucuresti
prezinta spectacolul de tetru cu piesa: "Cerere în cāsātorie" - Cehov. , Sâmbātā, 11 septembrie 2010, la ora 19:00, in sla de spectacole a Scolii "Georges Vanier" situata la adresa 1205 - Jarry Est
REZERVARI DE BILETE:
mesaj la : info@fimquebec.ca (cu comanda si coordonatele dvs.) sau la telefon 514-722.0126 G. R.
zavalita spune:
mi-a facut placere sa va cunosc fetelor, am petrecut o seara agreabila...la mai multe!
chiar am uitat de poze si vroiam sa-mi iau aparatul cu mine. zona in care am fost m-a dat pe spate, o sa revin sigur acolo. e oare posibil sa faci baie acolo?
columbiana spune:
O, ce rau imi pare ca am ratat intilnirea asta cu Pepitel si familie, Mihaela, si restul fetelor;
sa va fie de bine.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759