Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fain Strasburgul MIMO, fata ta nu are gusturi rele. E calm si parca imbie la liniste interioara.
Parisul nici pe mie nu m-a dat pe spate, asta vara am inchiriat o casa nu departe de Paris, la 35 de min. in masina de turn si am invitat familioanele in vacanta la Paris. Ai mei o saptamana, ai lui o saptamana. Mi-a iesit Parisul ne nas, pe urechi si pe unde mai vreti voi, curand nu mai calc.
Tot mai bine la mine la tara!

TUCHITA , e inevitabil si imposibil sa nu te afecteze injuriile exului. Pacat, caci aveti doi copii impreuna si ar trebui sa se comporte ca un adult nu ca un copil rasfatat! Refuza sa-i mai raspunzi la tel., daca e important si legat de copii,trimite mesaj.
Sper sa nu va strice ziua sambata!

Ali_bia, curaj si cu dzeu inainte. Vor fii vremuri mai bune, daca acesta e telul tau...gandeste pozitiv am eu o vorba si lucrurile vor fii pozitive!

De noi nu pot sa va spun mare lucru, suntem exact ca voi, cu sau fara pampers, alintati si capriciosi nevoie mare, cu NU in brate, plus ca sare rau la bataie la Seb, una doua, cand nu-i convine ceva, poc! Asta cica vine mostenire de la tac'su! :) Dar e tare dragostos cu mine! cred ca la acest capitol inlocuieste bine o fetita.

In schimb cand e tac'su prin preajma eu nu mai exist pana in momentul in care tac'su ridica tonul la el ca a facut vreo traznaie. Atunci e" Je veux ma maman "
si zice singur ca el e "le rois des bźtises" Regele traznailor.
Si pt. cine se intreaba, nu inca nu vorveste romaneste. Repeta cuvinte pe care le aude de la frate'so dar nu cred ca stie ce inseamna.
Voila despre noi.
Si daca va indurati si de mine sa-mi dati un cont comun si o parola, tare as vrea sa ma delectez si eu cu puiutii si sa va pun si de la ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Roxi, merci mult de aprecieri...nici creola ta nu-i mai prejos

apropos de buburuza, sa vedeti ce-mi face:am inceput si noi operatiunea de trecere de la pampers la olita...este adevarat ca de vreo 2 luni (dar asa pe sarite,in functie si de starea ei si de vreme ca a plouat si am zis sa nu o las totusi uda,etc)....si in incercarea mea de a convinge sa stea efectiv pe olita pentru ca nu vroia....am inceput sa o recomensez cu cate o bucatica de cioCO Kinder......manca bucatica si nici nu facea la oala, ma trezeam ca imediat dupa facea prin casa......
asa, ieri ma trezesc ca vine la mine sa-mi ceara cioco cu apte(cioco cu lapte),imediat dupa ca face kk,si ca vrea olita...am zis ok, o pun pe olita si plec sa-mi fac cafeaua...dupa doua min ma striga de bucurie sa vin eu sa vad ce a facut...si intr-adevar facuse kk.....o aplaud,ii zic bravo si se uita la mine lung si zice: cioco????......azi la fel.....ce ma fac cu copilul asta care a inteles ca daca face la olita mananca si ciocolata imediat???...eu care nu prea agreez ideea de a manca ciocolata la modul general, si nicidecum asa des....

Mergi la inceput

Delfinas...te-as ajuta cu mare placere ,dar nici eu nu le mai stiu, am remacat asta cand am vrut sa vad pozele cu Iulia, mi le trimisese la un moment dat Clau(parca)pe Pm, dar s-au sters.....asa ca si eu vreau sa vad poze.....(parola cred ca o stiu, dar userul nu-mi iese)

Cuscra,vad ca nu ma bagi deloc in seama

Bubulinei vad ca nu-i este dor deloc de noi, macar asa sa dea un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

zozelici, bine ca ai aparut, incepusem sa-mi fac griji
bitza, mortala buburuza ta cu cioco
Nici Luca nu vrea deloc sa faca la olita/wc, ma aduce la disperare cu incapatanarea lui. Sta 10-20 min pe wc, coboara si face pipi pe gresie in baie

Mergi la inceput

Cami, saru mana mult...muaahhhhhhhhhhhh...la mine underlineul era problema......banuiesc ca i-ai trimis si lui Delpfinas

Mergi la inceput

da Cami, e o scumpa, are o mutrita nevinovata cand cere cioco, de-ti vine sa o mananci...de fapt constientizeaza ca urmeaza sa faca kk/pipi, dar intai ma testeaza sa vada ce zic eu si sa se asigure de recompensa........si daca ii zic ca nu mai am, ma duce la frigider si imi arata cu degetul ca-i inauntru in "pate"(adica in spate)ciocolata......e ceva......desi m-am ferit mereu cand am luat-o din frigider

EDIT:eu zic sa ai rabdare cu Luca.....excat la fel facea si gargarita....la inceput sarea ca arsa daca o asezam pe olita, ziceai ca are arc la fundulet, dupa o perioada s-a imprietenit cu olita,statea pe ea dar nu facea deloc, am zis ca ma trezeam cu kk si pipi prin casa(norocul meu ca nu am covoare in casa)...o data a facut kk de trei ori prin casa(adica pe primul l-am gasit am facut curat, peste vreo 5 min dau de altul,si imediat dupa, de altul) de ma apucase si rasu'...ma gandeam deja une mai pot gasi surprize...vorba vine cat kk sa faca si copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci mult, plec la vizionat!

Mergi la inceput

in loc sa modific mesajul anterior ,am dat reply

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, putine poze, mai vrem! nu am reusit sa le maresc, le-am vazut asa mici...

incredibil!!! ma lupt de 3 ore sa dau de urma unor bani pe care trebuia sa-i primesc ramburs si cei de la posta dau din umeri...si nu e vb de o suma mica ca sa zic ca renunt . acum astept sa ma sune ei, ca m-am saturat sa sap prin toate oficiile din tara, sa sun la 8 nr de telefon!!!!
asta dupa ce m-am chinuit sa o fac pe aia de se ocupa de BE sa raspunda in cele din urma la cererea mea de oferta (solicitarea am facut-o cu 3 zile inainte de a pleca la Viena)
Mama ce nervi ma apuca!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

mimo, pai daca merge bine cu militari asa, mai trimite-o intr-o excursie glumeam...te cred ca abia astepti sa o vezi

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput