Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

off tuchi, ce om...sa strice el tot. la voi e totul stabilit, nu? nu aveti cum sa schimbati nimic? macar ora poate asa o sa ai parte de liniste

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ce-au mai crescut puiutii nostri! Care mai de care mai frumos, mai cu bucle, mai cu palariute!

Si tare degajata domnisorica la plaja, cu inghetata ei!

Of! sa ne traiasca sanatosi si voiosi!

Un gand bun(pozitiv) lui Micu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

O pt Micu si o pt Simo.
Tuchi casa de piatra!
pt toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La capitolul olita va spun RABDARE, RABDARE si iar RABDARE. Acum vorbesc in calitate de mandra mama de pui care umbla fara pampers in casa si fix de ieri, cand ii vine sa faca, se duce singura la olita, se aseaza si face.

Si azi dimineata a fost prima data cand am gasit scutecul complet uscat! Or avea vreo legatura cele 2 evenimente? Nu stiu.

La gradinita o trimit inca cu scutec, afara in parc iesim la fel, cu scutec. Eu nu prea sunt atat de categorica cu chestia aia cu odata renuntat la pampers, sa nu i-l mai pui niciodata. Sorry. Cred ca poate sa aprecieze singura cand e cu si cand e fara. Si stie ce sa faca in ambele situatii. Chiar nu cred ca e confuza sau zapacita.

In orice caz copilul a fost mult mai intelept decat mine si mi-a mai dovedit inca o data ca toate etapele vor veni simplu la timpul lor si ca oricat m-as chinui, nu pot sa grabesc dezvoltarea naturala.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Eu chiar nu sunt stresata deloc in legatura cu olita, am experienta cu Alex drept model, stiu ca mai devreme sau mai tarziu va iesi din scutece
Pe mine ma dispera incapatanarea lui, stie EXACT unde si ce trebuie sa faca dar NU VREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchi, nu o sa faca nimic, vezi-ti de ale tale. Eu nu cred ca va indrazni sa zica ceva cand ii va vedea pe toti ai tai acolo...asta daca va stii cand sa apara. Lasa-l in boii lui, ce poate sa faca? Minimizeaza daunele cu copii si lasa-l sa faca ce vrea, il alimenteaza spaima ta. Nu oare citeste si aici?

Kya, absolut corect!!!

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

eu initial am fost stresata cu olita dar nu mai sunt,deloc.cred ca Kya are perfecta dreptate si e si asta o etpa de care trece fiecare cand ii e vremea.Azi am vazut in parc o fetita de 7 luni care mergea,jur! GREAT!!! Iulia a mers la 1 an si 5 luni si cine o vede acum cum se catara pe tobogane sigur n-ar crede...Si tot asa,nu cred ca se poate renunta la pampers complet,deodata.
Ariel,promit sa mai pun poze dar deocamdata va scriu de pe tel,am netul cazut iar pozele-s in calculator.tin pumnii cu posta,off!
mimo,exact asta a fost si trairea mea la Paris,parca mi-ai fi reprodus cuvintele.Si mi se pare misto ca fata are opinii si gusturi sa zicem mai atipice-Parisul nu,Strasbourgh da.Super!
Tuchi,NU ARE ce sa va faca! E jalnic,e patetic,latra dar dc va face ceva in spectacol se va da el si numai el.Nimic nu treb sa va umbreasca ziua.Chestia asta nu dovedeste decat un singur lucru: ca nu ai gresit deloc cand ai ales sa-i intorci spatele. Atat!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La fel cred si eu cu olita. Matei o cere cand isi aminteste. Si nu isi aminteste mereu. Insa daca o cere asteapta pana ajungem acolo si apoi face. Dimineata insa are scutecul ochi! Deci... rabdare si tutun !

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

La noi olita nu a mers de nici o culoare, nici macar sa se aseze imbracat nu vroia. Si am schimbat vreo doua gandinduma ca poate nu-i place copilului modelul.
A vrut la WC ca frate'su! cred ca am noroc cu frate'su caci vrea sa faca totul ca el. Noapte si noi avem un fel de chilotel scutec, caci cere sa mearga noapte la pipi si ca sa fie mai usor de dat jos pe intuneric sau cu lumina de pe hol :). De cele mai multe ori e uscat, dar se intampla sa-l gasesc si ud, deci inca nu e momentul si de noapte!Adica aici nici nu ma gandesc sa incerc caci nu sunt saltelele mele :)

asa e...rabdare, rabdare!

am pus si eu link cu poze pe contul comun striga cioara din mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Kya, exact, nici eu nu i l-am scos complet, ca nu-mi imaginam cum sa merg cu ea in masina fara pampers sau in diverse alte situatii...asa ca il pun si eu, dar de dimineata de exmplu cand am vrut sa i-l pun ca sa se duca afara la joaca a plans si a tras de el, si cand am intrebat-o daca nu-l vrea, mi-a zis ca nu-l vrea...si asa am trimis-o afara...... nu am zis gata incepem operatiunea si nu mai pun pampers, chair am cumparat saptamana trecuta un bax......ca sa nu mai zic ca parca nici eu nu sunt pregatita sa trec la faza urmatoare, parca tot imi vine sa trag de timp sa mai fie bebelus cu pampers.....(sa nu ziceti ca sunt nebuna)

Mergi la inceput