Puiuti de Randunici 2008 (431)
Raspunsuri - Pagina 18
mihatp spune:
uite ca aparu si roxana
ali, sa-ti dea DD putere in lupta ta. imi dau
pentru durerea ta si a fetelor, ca nu-s langa mama lor. dupa cat ai suferit, acum mai e si asta! conteaza pe noi, si nu mai pleca de pe craca.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
tuchita spune:
salut!
Sper sa plece cat mai repede in strainatate Simo, sa se infirme diagnosticul, sa se gaseasca un tratament bun!
Doamne-ajuta!
ma bucur sa le revad pe Delphin si pe Ali!
sa-mi mai plang si eu amarul sau nu???
A aflat fostul de cununie, nu stiu de unde, probabil de la " prieteni", m-a sunat, m-a jignit iar la telefon enorm de mult, i-am inchis telefonul in nas....mi-a trimis mesaj in care ma ameninta ca va face scandal.
Am o zi asa de grea, cu asa de multa treaba, cu mult stres....tremur de nervi !
Si pentru mine Parisul a insemnat revelatia ca totul s-a terminat!
Am plecat acolo in vacanta, cu gandul sa imi salvez casnicia...si m-am intors cu sufletul gol, fara speranta!
amira_roxana spune:
miha, o imbratisare mare si multi
!!! se pare ca am fost mai aproape una de alta decat am crezut, si noi am fost la concert la rammstein. pup apasat julitura lui Luca sa treaca repede, si astept puisorii de rotwailler, ca n-am uitat! pup burtica!
bitza tot ma tin sa iti felicit buburuza, doamne cat e de frumoasa cu cirese la urechi, m-a dat pe spate in pozele alea, e dulce rau!
da mah, noi suntem in romanica, din pacate, tentativele noastre de a o parasi au esuta pt moment, dar nu ne lasam infranti. e mai complicat decat credeam, va treb sa plecam fara Amira, la inceput, ceea ce ne omoara, dar asta e, daca se iveste ocazia o sa plecam si ne regrupam repede, sper. dar deocamdata suntem aici, pe baricade!
ali ce dor mi-a fost de tine, de multe ori ma intrebam ce mai faci, ce iti fac mandrele

Kya spune:
Tuchisor ignora-l! Probabil ca o sa-ti mai faca mizerii d-astea... E ca un catel care latra ca sa fie bagat in seama si sa atraga atentia asupra lui...
![]()
Stiu ca e mai usor de spus decat de facut, dar te rog eu, nu te mai enerva. Nu merita nici cat negrul sub unghie! E viata ta, e fericirea ta, nu-i permite sa te atinga in vreun fel gandurile lui! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
tuchi
, greu de acceptat esecul si fericirea celorlalti daca nu esti un suflet bun. sta in firea noastra ingusta... i-ar fi placut sa vada ca-ti e rau fara el, ar fi fost satisfactia lui. asa...
oricum imi pare tare rau pentru tine ca treci prin asta, nu meriti. concentreaza-te pe ce ai bun, acasa, langa tine, lasa-l in plata lui!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Ali_bia spune:
nu mai plec de pe craca....multumesc pt sustinerea voastra...poop pe toate, nu mai dau nume ca sa nu omit pe cineva.
acum ma duc la servici, ne auzim mai diseara
poop
Nicoleta spune:
Uf, eu azi nu prea am cuvintele la mine. Am si dormit prost, am intrat pe la 2 si ceva sa vad ce ati mai scris... ma tot gandesc la Simo... la Micu... Va rog din suflet, daca vorbiti cu Simo, nu rasuciti fara sa vreti cutitul in rana, ea sigur duce si grija copiilor de acasa, care nu pot fi decat bine cu bunicii, doar este si mama lor... Atentia lor, a parintilot, acum trebuie sa fie asupra lui Micu. Acum el trebuie sa se faca bine si parintii si medicii trebuie sa ia repede cele mai bune decizii. Scriu ce stiti si voi, dar simt nevoia sa scriu... desi nu se leaga vorbele...
Tuchi, ce treaba are ex-ul cu fericirea ta? Cu cununia ta? De ce nu-si vede de treaba? Eu zic sa-l ignori. Si sa nu-i mai asculti aberatiile DELOC. Sa fii tare pe pozitii si sa nu-i mai permiti sa te jigneasca. Si despre Paris... sa stii ca se vedea din poze ca se intampla ceva... Mimo a scris-o, am gandit-o si eu...
Ma duc sa-mi culc puiul mic. Asa caldura...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
tuchisor, draga de tine!
nu-i mai raspunde la telefon sau daca o faci si incepe cu d-astea, la prima vorba inchide. sufletul tau nu (mai) este cosul lui de gunoi in care sa-si verse mizerile! uffff, sa te astepti in ziua cununiei la alte telefoane si presiuni din partea lui. te rog eu, nu ii raspunde! nu merita nicio umbra de pe chipul tau. sambata va fi una din cele mai fericite zile din viata ta, nu-l lasa sa te necajeasca. gandeste-te ca il vei avea alaturi pe omul drag si pe puii tai iubiti. ce poate fi mai minunat?
roxana, iti tin pumnii sa reusesti.
ali, mult succes si tie si sa poti sa-ti vezi fetele cat mai repede. inteleg ca tu ai aplicat pt rezidenta acolo? unde in Spania stai? intra si la fete la diaspora, sunt fete bune, poate te ajuta cu o vorba buna, poate una din ele e in zona ta si legi o prietenie. fetele cu cine stau acum? va fi bine! fruntea sus!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Kya spune:
Ups, am uitat de Miha - Contractubex se numeste crema aia. Dar trebuie data de-abia dupa ce se inchide rana si cade coaja. Doar pe cicatrice. De 3 ori pe zi timp de vreo 3-4 luni! Deci e de lucru intensiv.
Nu mai stiu care era povestea lui Ali... Ma puneti si pe mine la curent?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Ma rog cu toata fiinta mea,ca puiul nostru Mic sa fie bine!!
Doamne-ajuta!! Daca se intreprinde ceva din punct de vedere financiar,astept sms!
M-am bucurat tare mult sa le revad pe Adri,Ali,Delph!
Gecko
-usor nu cred ca-ti este nici tie!
Cata-privirea inainte!
Cainii latra,caravana trece!!
Ramo,cuvintele sunt de prisos!
Nati,ma bucur ca-i bine Iulia si ca v-a priit vacanta!
Elara,Ariel,Ralu,Nicol
mii pentru implicare!
Va pup!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!