Puiuti de Randunici 2008 (431)
Raspunsuri - Pagina 17
Amina_Marina spune:
Eu nu cred ca Micu va avea nevoie de transplant, cu un tratament bun si o internare mai lunguta o sa fie bine. In strainatate, medicii nu prea se arunca la bisturiu si transplante cind e vorba de bebelusi, decit in cazuri foarte, foarte grave.
Cel mai greu e pentru parintii lui .
bitza037 spune:
. ...citind de Ali...mi-am adus aminte de Cleme...mai stie cineva de ea ceva???or fi plecat cu totii sau numai randunoiul???
si de Roxana nu mai stim nimic....vazusem la un moment dat pozele cu Amira
Cuscra esti bine??te-ai mutat??da un semn.oricat de mic ar fi...!
bitza037 spune:
Miha
pune si tu la semnatura burticutza si cate sapt ai!cand stim exact culoarea caruciorului?
mimonix spune:
Neata!
Sa va ma zic din Europa, nu de alta dar prea multe ganduri negre la un loc nu-s aducatoare de bine.
Fata mea nu prea a rezonat cu Parisul nici prima, nici a doua oara. In afara de Montmartre pe care , din pacate, de data asta nu au mai apucat sa-l vada , maretia si romantismul locului par a fi umbrite de mizeria , aglomeratia, cozile, coloratura populatie, caracterul latin si in mod particular de data asta, de caldura ingrozitoare. Am uitat de preturile nu prea prietenoase. Poate mie oful si dragul de Paris mi l-au alimentat Dumas, Malraux, Balzac ...Edith Piaf, Aznavour, Joe Dassin...prea multe filme cu Alain Delon
Clar ca ea e anglofila, astea sunt muzica, filmele si limba prezentului (ca despre carti din pacate nu mai discutam, sunt demodate
)si si-au pus amprenta.
Ce i-a placut de fapt in Franta? Strasbourg! A fost efectiv fascinata de cartierul "mica franta" ! Vorbeam aseara cu o prietena buna despre Strasbourg si-mi spunea ca probabil nu si-a dat seama dar la impresia grozava a contribuit si bogatia locului...un oras cu vile si vilute, cu multi pantofi Prada in picioarele trecatorilor si parfumuri fine. Asa o fi, ma bucur ca i-a placut!
In rest, abia a inceput copilul sa se acomodeze cu militaria. Azi dimineata la 8 jumate era prezenta drepti la autocar , cu bagajele la purtator, mancase si facuse si dus (dimineata
) Aseara gasise un butic "micul auchan" (la strasbourg bag seama toate sunt mici
) si cumparase pt drum apa, biscuiti, ciocolata. Mi s-a laudat ca a gasit apa cu 0,25 de centi (cica d-aia imbuteliata de ei, marca auchan, de care cumpara buni
).Deci, ca-n bancul ala cu magarul tiganului, cand incepuse si ea sa invete sa se descurce singura vine acasa ![]()
Deocamdata atat, azi sunt pe drum spre Salzburg. Mozart si iar Mozart. Maine noi relatari de la corespondenta noastra speciala( mi-e atat de dor de ea de nu va pot spune
)
Sper sa fi reusit sa va inseninez macar un pic 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
natynic spune:
n-am vrut sa spun ca infectia a fost luata din clinica eva si nici sa fac vreo mare dezbatere asupra cauzelor infectiei,e clar deformatia profesionala de vina,nu vreau sa deschid nicio cutie a Pandorei asa ca putetti considera ca nu am scris nimic despre infectarea cu CMV 
Ali,n-am cuvinte sa spun cat ma impresioneaza si povestea ta.Deie Domnul sa-ti revezi fetitele cat mai curand si sa fiti bine toate!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
amira_roxana spune:
uite-ma bitzulina
, sunt aici!
ma simt neputincioasa, e ingrozitor prin ce trebuie sa treaca un pui asa mic si cei dragi lui! e revoltator, e ... nu mai am cuvinte. orice pot sa fac sa contribui cumva la ajutorarea lui Micu' va rog sa-mi spuneti!

mihatp spune:
bitza
, roxana imi amintesc ca e tot in tara. m-am mirat si eu, ca stiu ca se pregateau de plecat. dar n-a dezvoltat tema, merge/nu merge.
in ceea ce priveste semnatura...
... de data asta-mi intru tare greu in rolul de
. si parca-mi este pe plac ca uit cea mai mare perioada din timp de asta. oricum nu se va mai putea multa vreme ca burtoiul creste, creste.
mimo
pentru printesa ta. e de-a mea
. oricand si oricat Anglia
. Parisul nu m-a impresionat. l-am vazut, nu stiu daca ma mai prinde. poate ca sa-mi duc familionul in vizita, sa-l vada si el, sau de musai cu serviciul
. si sunt incantata de "modificarile comportamentale". unei fete ii prinde tare bine sa plece de acasa. am incurajat intotdeauna plecarea fetelor la facultate in alt oras. le prinde bine la independenta si la formarea unei personalitati ne-dependente, care prinde bine apoi in relatia de cuplu.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Mimo, are fata ta o mama!
Mai ai dormitorul ala liber? Pentru copilul nr3? ![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!