Puiuti de Randunici 2008 (431)
Raspunsuri - Pagina 16
ariel_7000 spune:
sunt ametita si capiata...incerc sa-mi leg cuvintele. somn nu am...
deci, referitor la formular,mai multe informatii se afla aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154400
linkurile de la mirela (desprecopii) sunt foarte explicite, dar si informatiile de la celelalte persoane, mai ales ultima, de care habar n-aveam, cea cu cardul european.
mimo, elara incearca acum sa patraunda la o "pila puternica". Doamne ajuta sa reuseasca. din pacate, ii este fff greu sa intre sa ne scrie ea, caci e singura cu cei mici cam toata ziua, insa tin eu legatura cu ea la tel si i-am dat si nr lui simo sa se consulte cu ea in ce actiuni sa faca. eu una, as merge pe ideea propusa de ea si anume, o patrundere la Cercel, cu care a avut anumite tangente.
ce ma nedumireste pe mine si nu mi-e clar....acest formular este valabil si in cazul clinicilor private? am vazut ca tatal ioanei nu a reusit sa-l obtina. insa, ma intreb, cum a beneficiat cristi minculescu de 47 mii euro, cand el a fost operat la prima clinica de pe lista (privata fiind)?
al 2 lea aspect. imi citea elara la telefon ditai polologhia despre formularul asta si mi-a "sarit in urechi" faptul ca cei de la Casa de asigurari propun clinicile unde sa se faca interventia! iar asta nu e de bine!!! caci ar putea fi in total alte locatii...
vestea buna este ca se poate obtine acest formular si dupa interventie...
cum au zis fetele, acum, primul pas, cel mai important este sa ajunga la munchen la analize si diagnoza....apoi ne concentram pe pasul 2 - formularul si daca va vrea simo, mediatizarea. si apoi puiul mic va fi operat si se va face bine. asta daca nu, Doamne ajuta!!! vor afla vesti mai bune la Munchen. eu inca sper sa afle de acolo ca se rezolva cu tratament! si mai sper sa crape mai repede animalul ala oribil care chinuie puiul asta mic!
mimo, asta vb cu marcel in seara asta...despre alte metode de diagnoza, insa, cum i-am zis si lui, nu cred ca se prea impaca cu principiile lor....nu stiu ce sa zic.
miha, este un unguent, ca un deo, arnica care. este fff bun in caz de julituri, buseli, zgarieturi si alte d-astea. daca nu gasesti, cauta un gel, crema cu arnica 
poate am inteles eu aiurea, insa am citit ca e posibila reactivarea magariei asteia de virus, in conditii de imunitate scazuta. am inteles ca s-ar comporta similar cu virusul varicelo-zosterian, care ramane "ascuns" in organism si cand cade garda, ataca sub forma de zona zoster....sper sa nu spun mari tampenii.
nici eu nu cred ca infectia s-a produs in clinica, oricum, acum nu mai conteaza aspectul asta...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Olgutzika spune:
Neata!
Mimo, exact ce spui tu citisem si eu ieri...habar nu am, vorba ta, nu am cuvinte...aproape ca nici nu mai conteaza cum l-a luat ( va aduceti aminte ca Simo a fost ffff bolnava in ultima luna de sarcina, de aici imunitatea ei scazuta si posibilitatea reactivarii virusului ), oricum nu din clinica. Naty ii sugera Ioanei sa verifice daca i-au prescris si analiza asta de facut, in ideea, probabil, ca biata Simo habar nu a avut de ce i s-a intamplat si ce e ala CMV. Dar ea facuse analiza asta, vorba lu' Mimo, soarta...
Sa plece cat mai curand la Munchen, asta imi doresc acum! Restul...cu pasi mici..le-om aduce la lumina pe toate. Simo cum mai e? Ati mai vorbit cu ea?
Vreau sa le salut si eu pe Ali, pe Delphin, pe Adriuta, pe Nicol
! Ma bucur sa va vad sanatoase si, sper, vesele! Luny, tu esti ok?
Nico, sanatate multa Cristinei!!
Ca vorbeati de maraieli si suparari si crize la pici...remember "terrible twos"
? Acum sunt constienti de ei insisi, sunt puternici si independenti, desi nici ei nu stiu prea bine ce vor adeseori, in general noi doar le stam in calea fericirii
. Eu ma pun in pielea ei si adeseori gasesc solutia problemei. Nervi si rabdare sa am, ca uneori sunt asa de obosita, alteori prea prinsa in clisee...ma rog, cu alte cuvinte, ma pun la mintea ei si rezolvam. Faza e ca cu Radu nu caraie, cu el e smirna, nu trebuie sa ii spuna ceva de doua ori, ca executa, cu el nu face fite, mofturi...alea doar cu mine si cu bunicii. Deci cu cine ii cresc coarnele
?
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mstela spune:
Nu-mi gasesc cuvintele..nici nu stiu ce as putea spune, decat:
Fetelor,sunteti minunate!

Daca pot ajuta cu ceva,as face-o rapid..pana atunci,pot sa ma rog in continuare pentru micutul cu ochi expresivi,sa invinga uraciunea de virus,sa lumineze Domnul calea lor,sa ajunga pe drumul cel bun si multa putere parintilor.

Salut randunicilor revenite:Delphin si Ali.
LA MULTI ANI ILINCA!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
cami33 spune:
Neata!
Nu-mi revin, nu sunt buna de nimic de cand am aflat vestile despre Micu'

As vrea sa pot face ceva concret pentru el, pentru Simo...am senzatia ca sunt legata de maini si de picioare si nu pot face nimic...

Sper sa poata pleca cat mai repede afara, TREBUIE sa fie bine Micu' nostru 
Kya spune:
'Neata la toata lumea 
Astazi voi fi extrem de prinsa cu treburi la serviciu - nu stiu cat de des mai poti intra pe forum.
Ma gasiti doar pe mess, telefonul mi l-am uitat acasa ![]()
Salut si eu pe toata lumea noua
si acum ma uit la pozele cu Iulia. Cam putine ![]()
Bye!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
www.babycenter.com/0_red-flags-signs-that-your-preschooler-may-have-a-vision-prob_1439863.bc?scid=preschooler_20100720:2&pe=2Uun4Jc" target="_blank">Link-ul de la Baby Center
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
delphin spune:
Neata si de la mine!
Pt. SILUAN si parintii lui!
Mai vin, mi-e greu sa vorbesc despre noi acum. am rascolit si eu netul azinoapte cu CMV si ma ia groaza
Sper din tot sufletul sa fie un alt diagnostic!
Ali_bia spune:
neatza!!!! ma bucur ca nu m-ati uitat..
pe toate
si ii doresc Simonei multa putere si tarie, si lui bebe multa sanatate...imi pare rau dar o sa vezi ca totul va fi bine 
Despre mine va pot spune mai incolo..cert e ca, fetele nu-s alaturi de mine...e o poveste lunga si aiurea...eu is in spania pt a lucra sa fac bani pt a le castiga...pt a le avea alaturi de mine....cu toate ca plang in fiecare seara...is distrusa,,,numai eu stiu ce inseamna sa nu fii alaturi de copii tai...ce rau e sa nu ai bani...nu poti face nimic fara ei..
...gata ca iar plang...
all
aliceionescu spune:
Salut!
Si eu cred ca ideala ar fi organizarea concreta, dupa ce Simona are un diagnostic real in strainatate. In rest, parerile mele sunt intr-o totala concordanta cu parerile lui Mimo...Si mai cred ca fiecare are trasat un anumit traseu in viata si ' de ce-urile' sunt inutile...Un colt din sufletul meu vrea sa creada ca diagnosticul nu e cel real, ca Micul va intra pe niste maini bune si ca totul va fi bine.
Revin, acum ma duc la datorie.
pt fetele in actiune si pt faptele lor!