Puiuti de Randunici 2008 (431)
Raspunsuri - Pagina 15
ramo_cata spune:
sorry..nu stiu de ce s-a trimis mesajul doar pe jumatate...deci am inceput cu SILuan:poate ar fi bine sa facem un blog special pt el ,cu mult mai multe informatii ,cont bancar etc..si sa-l distribuim
cam peste tot,mass-media,prieteni etc...
apoi i-am dat un
lui naty,ti-a raspuns miha la intrebare... pe miha te rog,am vazut ca sunteti motociclisti,renuntati!!! nu traim intr-o tara civilizata,suntem niste animale si nu stim legile ,suntem niste pilosi,niste ajunsi si nu ne gandim la consecinte atunci cand apasam pedala de acceleratie....Tibi nu era motociclist inrait,era o pasiune mica,in ziua aia tocmai o luase de la reparat,si-a lasat masina la servici si a plecat cu motorul..ceasul rau vine repede ...faceti cum credeti dar mai bine renuntati la aceasta pasiune...

olguta ce a patitzoze?sper ca-s bine cu toti
mare pt ea...
sunt laturi de voi dar fara prea multe cuvinte...
urez si eu bun venit lui ali si dana..
noapte buna!!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mihatp spune:
uite ca a aparut mimo
bitza
, chiar n-am nicio jena cu vecinii
. am invatat partea asta de relaxare de la fetele din diaspora![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta Ramo ![]() si imi pare enorm de rau ca s-a intamplat nenorocirea cu acel baiat ruda cu voi. E greu cand vezi drame in jurul tau mai ales drame rutiere care par ca in Ro nu se mai sfarsesc.....macar sa incerce sa primeasca o despagubire de la cine a fost vinovat, eu nu as renunta cu un avocat bun se poate chiar daca merge pana in panzele albe. Plus ca acel pui ar avea un mare ajutor sa poata sa faca o scoala o facultate i-ar fi de ajutor pe viitor daca ar fi despagubiti, si merita, taicutul lui nu va putea sa il ajute ...so...eu cred ca ar fi bine sa o indemnati si sa o sprijiniti pe mamica. |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mimonix spune:
CMV este prescurtarea de la CitoMegaloVirus. Am gasit-o peste tot pe net sub forma asta, si-n romana si-n engleza. Inteleg ca este la fel de oribil ca si virusul varicelei atunci cand infectia se petrece in timpul sarcinii.Altfel un virus ca multi altii pe care multi nici nu stiu cand l-au capatat si cand l-au invins. Se pare insa ca organismul nou-nascutului e prea plapand ca sa lupte cu el si de aceea in 90% din cazuri se intampla ca ficatul sa cedeze. Singura solutie de vindecare a ficatului ajuns in faza de ciroza este transplantul. DAR se pare ca dusmanul nr unu al oricarui transplant este tocmai acest CMV .Se tem de ei toti cei care fac transplanturi de alta natura si apare ca si complicatie de temut in tot ce-am citit. De aceea ma indoiesc ca se poate face transplant pana cand nu s-a dus virusul din organism. Asta e tot ce am inteles , in mare, din ce am citit. Si multe alte nenorociri pe care prefer sa le uit 
Cat despre discutiile despre Eva, eu n-am actiuni acolo dar ma indoiesc ca e ceva care se transmite pe plan local (clinica infestata adica) Si altfel , sunt multi doctori care nu recomanda deloc tot pomelnicul ala de analize iar in strainatate nici atat. Nu stiu cat este de util si ce anume s-ar putea face in cazul in care ti se spune ca ar putea fi afectat copilul. O vedeti voi pe Simo facand ceva in asemenea situatie? Eu nu
Deci Eva sau Adam, tot una. Mai degraba soarta omului 
Eu as mai incerca niste terapii neconventionale, si ma gandesc la bioenergie. Dar nu stiu daca ei ar fi de acord cu asta, habar n-am cum vede biserica aceste practici. De stricat n-are ce sa strice oricum .
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
nicol_conte spune:
Naty am vazut Iulia fericita in apa
(ce n-as fi dat s-o vad si pe Antonia asa), savurand inghetata la cornet, facand animatie
-ce-a crescut si Iulia!
Bitza, Ramo 
Ma duc sa ma culc, ca maine iar imi da Antonia la 6 trezirea
...de cand nu mai face in pampers noaptea se trezeste dis de dimineata ca-i vine sa faca pipi...si adio somn cu noaptea-n cap; in schimb la somnul de zi mai scapa in pampers cateodata...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
adriuta spune:
mai multe despre CMV...banuiesc ca sespre asta e vb:
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fkidshealth.org%2Fparent%2Finfections%2Fbacterial_viral%2Fcytomegalovirus.html%23&sl=en&tl=ro&hl=&ie=UTF-8
am "tradus" cu language tools
de aceea e mai dificil de citit ca nu traduce cuv cu cuv.
adriuta spune:
Multumesc Mimo, esti o draguta
.
Mihatpai primit mesajul cu aloe-le. Lasa-l linistita pe copil aoleeuuu de-ai vedea ce taraboi face al meu in cate-un magazin dar e educatia ...astia zambesc si nu zic nimic.
Mie imi vine sa mor si cate-o tanti asa gales il intreaba. What makes u unhappy baby? ...
.
Nico, pupici papuselei stirbilitze sa creasca unui mai puternic si sa vina zana musai cu ceva. Bani i-a pus zanei sub perna???
Parca asa era. Sa o pui sa vada tooth fary, un film sooooper fainutz pt varsta ei:)
mimonix spune:
Si inca ceva. Nu ajuta cu nimic in acest caz celulele stem, ca intreba cineva. Ei deja se interesasera in spital si stiau clar.
Ala e unul dintre linkuri...ce nu specifica in acel link si multe altele este ca se poate ajunge la ciroza si transplant hepatic. De aceea sunt f bulversata si ma gandesc ca adevarul numai in Germania il vor afla.
Nicol, bine ar fi daca matusa ta ar merge cu informatiile pe care de detine la parintele paroh din Munchen (vorbesc de biserica ortodoxa de acolo , preotul e din brasov si e persoana de legatura a Simonei de acolo) Asta pentru ca sunt sigura ca la ora asta si omul ala cauta aceleasi raspunsuri ca si matusa ta 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
nicol_conte spune:
| citat din mesajul lui mimonix Si inca ceva. Nu ajuta cu nimic in acest caz celulele stem, ca intreba cineva. Ei deja se interesasera in spital si stiau clar. Ala e unul dintre linkuri...ce nu specifica in acel link si multe altele este ca se poate ajunge la ciroza si transplant hepatic. De aceea sunt f bulversata si ma gandesc ca adevarul numai in Germania il vor afla. Nicol, bine ar fi daca matusa ta ar merge cu informatiile pe care de detine la parintele paroh din Munchen (vorbesc de biserica ortodoxa de acolo , preotul e din brasov si e persoana de legatura a Simonei de acolo) Asta pentru ca sunt sigura ca la ora asta si omul ala cauta aceleasi raspunsuri ca si matusa ta ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
| citat din mesajul lui mimonix Si inca ceva. Nu ajuta cu nimic in acest caz celulele stem, ca intreba cineva. Ei deja se interesasera in spital si stiau clar. Ala e unul dintre linkuri...ce nu specifica in acel link si multe altele este ca se poate ajunge la ciroza si transplant hepatic. De aceea sunt f bulversata si ma gandesc ca adevarul numai in Germania il vor afla. Nicol, bine ar fi daca matusa ta ar merge cu informatiile pe care de detine la parintele paroh din Munchen (vorbesc de biserica ortodoxa de acolo , preotul e din brasov si e persoana de legatura a Simonei de acolo) Asta pentru ca sunt sigura ca la ora asta si omul ala cauta aceleasi raspunsuri ca si matusa ta ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Intr-una din vizitele noastre la Munchen chiar am fost intr-o duminica la slujba la biserica romaneasca ortodoxa de acolo, iar matusa mea se duce duminica de duminica la biserica, asa ca daca nu mai exista si alta biserica acolo, sunt sanse de 100 la suta sa se cunoasca deja cu parintele...
Daca nu o deranjez pe Simo maine as putea vorbi cu ea sa-i cer numele parintelui, ce bine ar fi sa se cunoasca, ar fi o treaba, ar comunica mai usor in caz de ceva..
nicol_conte spune:
Adriuta
- multam de recomandare; nu-i pun bani sub perna, i-am luat deja o jucarioara de care sper sa se bucure maine dimi cand se treseste.
Ramo salutari si un pupic si tie! Imi pare rau de necazul din familie, sper sa se faca dreptate si vinovatul sa plateasca.
Acum chiar ca ma culc!
Noapte buna!