Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

delphin, sper sa mai aduca situatia asta ceva bun, in afara de sanatatea lui Siluan pe care o dorim cu totii, ... intoarcerea ta pe craca.

bitza

gudinde, din prietenie, suporta concertul asta, ca mi-e doctorul gine acolo. sa se relaxeze si data viitoare cand merg la consult sa poata sa vada culoarea caruciorului

claudia, tinem pumnii

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

naty, la ramo, peste toate, sotul unei verisoare a randunoilui a murit recent intr-un accident, la 34 de ani. accident in care a fost complet nevinovat, mediatizat, l-am vazut si noi la tv. au ramas orfani 2 copii mici.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Delifinas, Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Da Doamne putere Simonei si lui George, dar mai ales lui Micu sa treaca cu bine peste toata incercarea asta . Mi-e mila si de ceilalti 2 ramasi acasa,care duc dorul mamei...offfff...vestea de azi mi-a afectat toata ziua...scriu cu lacrimi in ochi acum, abia vad...voi ajuta si eu cu tot ce pot pentru sanatatea lui Micu'..

Am si eu o curiozitate:daca ar fi avut celule stem s-ar fi putut rezolva problema?Sau are si nu se poate?

Am vorbit in seara asta cu matusa mea din Munchen, lucreaza de 20 de ani la o clinica din Munchen(Grosshadern -amintea si Nico de ea), este imensa clinica(e de stat) si se fac de toate in ea. I-am spus despre Micu', i-am dat datele problemei si mi-a promis ca pana joi seara voi avea un raspuns de la ea- daca se poate face un transplant acolo lui Micu , sau daca nu imi spune unde se pot duce la fix. Ideea este ca o evaluare se poate face imediat, dar poate costa chiar si 1000 euro cu toate analizele, depinde...

In alta ordine de idei Antonia este bine, i-au disparut bubitele,tot nu stiu ce-a fost, dar am regasit-o 200% in descrierile lui Gecko despre Frumos si nu mai stiu ce randunica se plangea de maraiala-matzaiala non stop, brate si alte alea...

Ali ma bucur ca esti bine, sper ca la fel sunt si fetele, asteptam povestiri

Dana imi pre rau de ochiul zgariat al puiutei tale, dar ai mare grija ca eu am patit-o anul trecut, mi-a intrat in ochi coltul de la o eticheta plasticata cand probam o rochie si mi-am zgariat corneea;urmearea: 3 zile n-am fost in stare de nimic si desi am fost la dr si mi-am pus tot felul de picaturi si tratament in ohi, pot spune ca am ramas cu sechele, in sensul ca, mi se intampla deseori sa ma frec la acel ochi mai ales cand ma trezeste Antonia si sunt buimaca, si sa nu fiu buna de nimic juma de zi, simt ca zgarietura e inca acolo , parca as avea un mare gunoi in ochi...

Mimo super turul Teodorei prin Europa!E plecata cu colegii? si Dudelul din ce in ce mai vorbaret

Naty imi pare rau de bolesnita Iuliei, astept cu nerabdare pozele!

Ariel ti-am ramas datoare cu un raspuns:la Kaliakra am petrecut concediul, il recomand din toate punctele de vedere, este ideal de mers cu copii acolo;conditii si mancare foarte buna si variata, camere super ok si curatenie , situat pe plaja...

Nico sanatate Cristinei! vezi sa nu se ia si la baieti...

Andreea offf, mai chiar mi-e mila de tine cu toata agitatia aia continua...chiar devine enervanta la un moment dat...macar iarna iau o pauza, hiberneaza?

Sovi mare ghinion ati avut si voi cu k.k..a aia cronica pe capul vostru....Ana cum mai e, i-au mai trecut bubitele?

Alexiei i-a cazut astazi primul dintisor, in august face 5 ani, nu e totusi cam devreme? I se misca de vreo luna si zilnic il privea in oglinda si il misca pana l-a dislocat de tot; bineinteles ca azi cand i se misca extrem de tare a urlat de n-a mai putut ca i se misca tare dintele si apoi a venit razand cu el in mana...stia ca urmeaza sa-i aduca ceva Zana Maseluta...si m-am conformat, maine dimi va avea o surpriza sub perna...sper doar sa nu se apuce sa-i disloce pe toti de oful cadourilor..

tocmai mi-am amintit ca am o Nirvana mica in frigider..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ramo si imi pare enorm de rau ca s-a intamplat nenorocirea cu acel baiat ruda cu voi. E greu cand vezi drame in jurul tau mai ales drame rutiere care par ca in Ro nu se mai sfarsesc.....macar sa incerce sa primeasca o despagubire de la cine a fost vinovat, eu nu as renunta cu un avocat bun se poate chiar daca merge pana in panzele albe. Plus ca acel pui ar avea un mare ajutor sa poata sa faca o scoala o facultate i-ar fi de ajutor pe viitor daca ar fi despagubiti, si merita, taicutul lui nu va putea sa il ajute ...so...eu cred ca ar fi bine sa o indemnati si sa o sprijiniti pe mamica.

Delphinuelcom beck surioara.
Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii catre 2 de caciula. Ai grija de tine si pe papusele.
Naty vi-a pasat-o si voua ca si Sasha la Sovi...enterocolita ceea.

Fetele scrieti va rog numai daca faceti ceva sa fie public sa nu poata sa zica ... cineva da...io n-am stiut, si chiar cred ca sunt fete care au perioade mai dificile si nu pot intra pe forum , si eu am avut si stiu, asa ca se poate trimite un mail la toate de pe mailul comun in caz ca se propune ceva.
Si ...cat despe pui nu stiu ce sa zic...intrebarea mea ar fi de ce nu functioneaza ficatelul??? Ce e rau cu ficatelul lui, poate e un blocaj la bila, poate e ceva viral, genetic... poate se putea face ceva intre timp.
Eu am sunat pe aici pe la niste numere de la Mayo clinic si din PA dar nu au vrut sa vb pana nu vad pacientul, cand le-am spus cat costa un transplant...etc...au parut foarte contrariati mai ales ca ei sunt de afara ca nu au asigurari deci pe cine sa traga de maneca pt bani...aici e mai complicat sistemul de sanatate...de aceea nu cred ca e o solutie. Plus ca e departe...eu totusi am incercat.
Sa nu uitam ca ficatul se reface cel mai repede si mai ales el fiind micut daca se gaseste un donator compatibil repede o sa fie bine. Sa fim optimiste si sa-l rugam pe D-D sa aibe grija de pui si sa nu uitam ca daca D-D nu o iubeste pe Simo....
Pupici la toata gashca

Mergi la inceput

nicol mama de fata mare, ce schimba dintii. n-am apucat sa zic ca si noi suntem in perioada tare maraita. nimic nu-i convine cateodata, si face aproape numai ce vrea el. incerc cu distragerea atentiei, dar merge tot mai greu. ca norocul, o face numai acasa, si daca doar maraie fac si eu ca el si apoi incepe sa rada si ii trece pe moment, daca plange si se pune jos stau langa el si-l las sa-i treaca. vine el singur in final la mine si atunci il intreb care-s problemele, ce-l deranjeaza, sau daca stiu care a fost problema ii explic de ce nu s-a putut altfel. sigur ca astea-s numai povestile mele, ca n-am pretentia de la el sa inteleaga ce fac eu. o fac mai mult de exercitiu pe mai incolo cand o sa ne putem intelege. si am noroc ca o face numai acasa (pana acum) si cu toata jena in fata vecinilor, l-am lasat sa planga, sa se descarce.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

N-am cuvinte, le tot caut de azi dimineata dar mi se pare ca-s goale, inutile, dureroase.
Am citit in schimb despre mizeria asta de virus si despre transplant, si cu cat citesc mai mult cu atat mi se invalmasesc in creier toate si nu mai inteleg nimic. Ramane de vazut ce vor spune cei de la Munchen. Sper din tot sufletul sa aiba posibilitatea in primul rand sa-l scape de CMV, sa faca o minune
Cat despre formularul E112 , eu una nu mi-as pune mari baze. Merita incercat dar drumul e lung si tare intortocheat. Fara o pila zdravana sau un noroc chior putin probabil sa capeti ceva si oricum slabe sanse sa acopere costul tratamentului. Ganditi-va ca nu-s bani la buget pentru nimic in clipa asta , m-as mira sa fie pentru tratamente in strainatate.
Dar de colectat sigur se vor colecta daca va fi nevoie. Trebuie documente de aici si de acolo, dar se poate rezolva.
Poate reusim s-o mai vizitam o data pe Simo pana pleaca. As vrea sa spun ceva de bine, ceva incurajator...dar nu pot! Si mai ales nu inteleg de ce

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Miha, lasa-l ma, ca are si el perioade, si cu vecinii nu te mai stresa atata ca daca nu le convine sa intre in casa,da???....pai eu ce sa mai zic ca stau la bloc si cand o apuca pe Antonia cheful de urlat ma stie si etajul 10......dar asta este,s-au invatat cu ea....si cred ca o sa-i treaca cu siguranta cand va putea comunica mult mai bine cu noi.......si in seara asta mi-a facut o faza in parc cu urlete de nu-i convenea nimic si nu stiam ce sa-i mai fac....pana la urma i-am zis Tatal nostru....si s-a potolit copilul ca prin minune

Mergi la inceput

ieri cand a picat rau, s-a lovit serios la genunche, nu am reusit nicicum sa-l linistesc, orice am incercat parca-l agita mai tare. interventia celorlalti din casa inrautatea situatia, plangea mai tare. si la un moment mi-a venit sa-i zic "stai la mama in brate si plange pana sinti tu ca trece si e mai bine, te lasa mama sa plangi cat vrei. dar iti spune mama ca o sa treaca durerea, o sa fie mai bine, dar tu plangi acuma cat vrei"... solutie uimitoare... si-a linistit plansul si a tacut. a venit Dan sa ma ajute, a luat-o de la capat, i-am zis povestea din nou si iar a tacut.
am ramas un pic impresionata de efect

unde e mimo?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mimo, ce e CMV??? Au confirmat doctorii ca e asta?

Mergi la inceput