Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci pana la urma Simo pleaca oricum la Munchen, nu? Asa am inteles...Parerea mea, in cazul asta, e ca trebuie sa asteptam verdictul celor de acolo (sa nu va mirati daca ar putea fi MULT diferit!) si apoi, in deplina cunostinta de cauza, sa ne organizam serios si sa vedem ce-i de facut: obtinut formularul, strans bani (ORICUM va avea nevoie de ajutor si va trebui sa ne mobilizam sa strangem, evident ca nu doar de la noi ci prin mediatizare; e o idee excelenta si eu, de ex, am tratat-o pe mama unei ziariste f cunoscute, as putea vorbi cu ea). DAR pana una-alta etapa limitanta e consultul in strainatate; la Munchen sau oriunde cineva le va putea spune ALTCEVA decat ca la un copil de nici 1 an cu inceput de ciroza tre sa mai stam cateva luni, sa mai facem o biopsie ca sa fim siguri, sa mai ametim pe tata si pe mama si pe Sf Duh
Dana, iata de ce eu refuz sa-mi fac cont si pe flickr si pe facebook si pe hi5 si pe toate retelele astea de socializare. M-am ingrozit de tot ce am citit, de consecintele expunerii inocente a propriei vieti unui ocean de necunoscuti dintre care destui dementi. De forumul asta am ramas lipita pt ca...uite si tu ce grup s-a creat aici, e ceva fantastic...rareori, din curiozitate mai postez si la alte topicuri; dar dupa ce am avut surpriza si eu sa vad ca sunt citita si urmarita, nu neaparat de cineva care mi-ar vrea raul dar de persoane carora pur si simplu nu am nicio dorinta in a le dezvalui aspecte din viata personala a mea sau a apropiatilor-am pus o puternica frana expunerii de orice fel pe net. Poate pare ridicol dar au fost destule momente in care, dupa ce am postat pe net poze noi cu Iulia, am simtit asa, o influenta negativa asupra ei si a mea. Si cercetand numarul de vizualizari pe webshots, m-am ingrozit de cat de multe sunt, depaseau CU MULT numarul randunicilor noastre si zau, nu m-am simtit deloc confortabil. Sa nu mai vorbim de poze furate (cum a patit Simo) si alte de-astea...E delicata treaba.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cand se mai merge la Simo? Sau cum v-ati gandit sa luati legatura cu ea?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty ai putea sa-ti treci pozele de pe webshots la privat, apoi trimiti linkul pe mailul comun. Astfel nimeni din afara nu poate sa vada pozele. Privat inseamna ca nu pot fi accesate decat daca cineva primeste linkul. Iar linkul nu il vedem de cat noi cu user si parola.

Apoi, in plus, daca vrei le stergi dupa cateva zile.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Asa o sa fac, cand mi-o da copilul ragaz...

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

un mare pentru randunici. si eu sunt impresionata de cuibul nostru

kya, merci. am uitat nr-ul la serviciu si nu mi s-a mai parut oricum atat de important in lumina vestilor triste. mi-am amintit ca tu ai povestit de ceva unguent mirific impotriva cicatricilor si voiam sa stiu care e, ca Luca si-a tras o rana serioasa la genunche. se vindeca el repede, cum zic batranii, "are carne buna", dar cum rana e asa urata ma gandeam sa incerc sa diminuez efectele pe termen lung.

ali, de multe ori m-am gandit la tine, am si intrebat de mai stie cineva ceva. tare draga imi esti si-mi parea rau ca ai disparut, mai ales ca te stiam intr-o situatie delicata. ma bucur ca anunti ca esti "back in town".

la fel si pentru dana . hai cu noi cat mai des. n-ai de ce sa te simti pe dinafara ca aici esti in "familie", cu bune si cu rele, dar o familie frumoasa si unita

va inca o data pe toate cu mare mare drag. si azi chiar votez craca, ca de mult nu am mai facut-o. hai sa o votam cu toatele!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am vazut ca ali o facuse deja

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ma alatur si eu Kyei si strig si eu ca e inadmisibil din partea unui doctor...mai ales femeie, posibila mama!

Asa cum spunei, asemenea specimene sunt peste tot! UF!

MA gandesc intens la Simo si la SILUAN! Of Dumnezeula, ai grija de ei!

Ma bucur ca v-ati organizat super, ceva trebuie sa iasa. Am vazut ca problema formularului e aproape rezolvata, adica se stie cum se poate intra in posesie, trebuie intocmit dosarul, deci cu cat pleaca mai repede la consult, cu atat mai bine.Se poate demara dosarul.

Fetele care pot mediatiza subiectul, incercati, macar cuvinte de sustinere pt. Simo, daca nu material. Trebuie sa fim alaturi de ea...sa stie ca ne rugam pt. Micu' si sa-i dea putere sa treaca peste!

Daca credeti ca vpot ajuta cu ceva, nu ezitati, in 15 zile intru in FR, e drept ca de aici nu pot face mare lucru, insa taaare as vrea sa pot face ceva!

Merci fetelor ca mi s-au adresat, promit sa raspund, dar sincer acum chiar nu am dispozitia necesara...ma tot intreb cum a fost posibil, insa faptul e consumat, trebuie gasita solutia tratarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Din ciclul serenada se seara/noapte si maine zombi la servici: tonight live from Zone Arena ... Cranberies

gudinde ne gazduiesti o noapte?

ma tot intreb cum si cu ce as putea sa o ajut pe Simo, poate reusesc sa vb cu ea cand vine in Bv.

am inceput sa il simt pe bebe cum se intinde in burtica. am intrat la master insa pe ultimul loc de la bugetate...asa ca urmatoarele 3 zile o sa am un morcov, cat o sfecla in fund cu tot cu frunze sa nu faca careva contestatie si sa pierd locul, nu de alta dar tipa de sub mine e la 2 sutimi de mine
noapte buna...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ali,Dana ce ma bucur ca ati mai scris!!!!
Ali cum sa te uitam ma??mie mi-a ramas in minte faza cand te ducei la vecina sa scrii pe net, ca nu mai aveai acasa

Mergi la inceput

Bravo Claudia, n-o sa fie nicio contestatie si, de va fi, nu va fi admisa! Doamne ajuta!
Cu Ramo inca nu m-am lamurit eu exact ce e, ca am citit f pe sarite, dar sper sa recuperez si asta...
Pt cine vrea si are chef, am pus pe mailul comun cateva poze de la mare.

Mergi la inceput