Mamici din Grecia (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna fetelor...sunt pe aici mai intru mai vad ce se scrie:)...ca de obicei...noua acum ne-au venit zugravii speram duminica sa terminam sau luni....cel tarziu.
la multi ani bb Stelios...cu multa placere mancam tortul:)Theo cred ca e sezonul botezurilor si noi si sapt trecuta am avut unul sapt asta altul:) aici in Salonic si vad ca faci botezul ca la noi adica devreme pt ca din ce vad aici bbii ii boteaza pe la 7 luni pana la peste un an ...sper sa iasa asa cum va doriti...perfect...ooohh si nervi de otel cu rubedeniile....noi am facut nunta religioasa in Salonic...deci au venit din Ro rudele...ohhh a fost dificil...in afara de cazare(unii acasa altii hotel aici altii halkidiki) a fost cu tralala ca eram singura traducatoare si evident ca ai mei nu stiau casa/obiceiuri...eu una m-am bucurat cand s-a terminat...dar poate eu sunt mai stressata din fire...
Deci sper sa va bucurati de botez,sa va simtiti bine...cum ziceam sa iasa totul perfect:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Fetelor haideti la cafeluta
Theo bafta la pregatiri pentru botez.Noi il avem pe 18 septembrie,Exact de ziua mea.O sa am cea mai frumoasa zi de nastere..Asteptam poze de la botez.A crescut f bine bebe Stelios.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

‘Neata!
Poftiti la cafeluta!

Am mai citit si eu din urma:

Nibi_niki, noi avem schema www.babyspace.gr/Article/vaccination-0-6/194-454.html" target="_blank">asta de vaccinuri. A, ce frumos ca o sa aveti botezul chiar de ziua ta, spor la pregatiri si petrecere frumoasa, abia astept sa vad poze cu Mariuta ta. Vroiam sa te intreb: tu ii dai Vitamina D Mariei? Ca pediatra mea a zis ca aici nu se da, insa pe mine ma nelinisteste un pic asta, ca in Ro se da si vara cand sunt 40 de grade si-apoi aici o fi soare mai mereu, insa nu scoti copilul si stai cu el in soare, nu?

Moro_K, noi stam tot timpul in Nea Moudania, socrii mei stau in Salonic, noua ne place mai mult aici, mai venim la Salonic pentru cumparaturi, film, teatru, analize, doctori (atunci cand nu sunt posibile aici). Hai, poate ne vedem totusi in iarna asta. Ref. la FB, nu am primit nimic pe PM, te rog trimite-mi daca vrei contul tau de pe FB, sa te adaug la prieteni. La botez nu vor veni multe rubedenii din Ro, doar parintii mei si nasii nostri si ai lui bebe, la nunta ma avut vreo 50 de invitati din Ro, dar a fost f frumos, i-am cazat in 2 vile aici in Halkidiki, le-am oferit casa, masa etc., au stat 3 zile si si-au facut ce program au vrut ei, iar ca translator intre parintii mei si ai lui Xristos am avut-o pe profa mea de greaca din Ro asa ca m-am scos, acum sa invete Stelios si greaca si romana si iar ma scot. Ref la botez, eu si sotul meu am vrut asa, desi multi ne-au zis ca e prea mic copilul, insa vine iarna si apoi cand ar fi din nou cald bebe ar avea in jur de un an, mie mi se pare o mare tampenie asta pe care o fac grecii sa botezi copilul cand incepe sa mearga in picioare, asa il las si nu-l mai botez deloc, sa se boteze el cand o fi mare si-o avea 20 de ani, are si liber arbitru, ce mai, numai bine!

Larisa, Ertina, numai in vacanta ati fost vara asta, bravo voua si va mai tineti si de intalniri live intre voi, bravo! Ertina, am citit si eu topicul pus, in ce limba vorbim copiilor, folositor, mutltumesc. Eu sunt cam varza la capitolul asta, adica desi as vrea sa-i vb numai in romana, ii vb mai mult in greaca.

Laureta, noi trimitem bani in Ro prin banca Eurobank si comisionul e de 8,5 euro indiferent de suma trimisa daca e pana in 10.000 de euro.

Carmaw, te-am mai citit si eu la pestisori.

Va pupam si va dorim week-end placut!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Theo,nu ii dau vitamina d Mariei.Ca a zis pediatra ca nu are nevoie.Si nici alte siropele sau picaturi,vitamine si mai stiu eu ce.Doar mie mi-a zis sa iau fier.Ca eu inca alaptez si s-au cam terminat rezervele.Ca doar avem 6 lunite.Suntem domnisoare.
facem si cinste azi cu ce doriti ca implinim 6 lunite
Avem si 2 dintisori
Am inceput diversificarea de 3 zile cu supica de legume.Merge bine,o accepta deocamdata.

AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

BUNA!!!!CE MAI FAC FETELE MELE DRAGI?
eu sa zicem bine,ma descurc cam greu,sunt in luna a 7 ,incep sa obosesc,dar astept cu drag sa nasc si sa-l tin in brate
de acum in colo numai acasa o sa fim,ne pregatim,incet incet....
THEO siNIBI FELICITARI!!! ce copii mari aveti voi
legat de botez si mie mi se pare o tampenie la greci ,sa botezi copiilul asa mare,dar nu avem ce face...aici boteaza numai vara
ERTINA unde esti?da fetelor ne-am vazut si tare bine ne simtim impreuna...
VI4I cand ne vedem?ar fi pacat stam chiar aproape...
in rest dragelor eu sunt cam suparata,prietena mea are mari probleme in casnicie,tot timpul ma gandesc la ea si la copii ei,si tare as vrea sa o pot ajuta,dar nu pot face nimic
va pup,noapte buna!si sper sa fim mai active,ca sa dus vara

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)26s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

BUNA!!!!CE MAI FAC FETELE MELE DRAGI?
eu sa zicem bine,ma descurc cam greu,sunt in luna a 7 ,incep sa obosesc,dar astept cu drag sa nasc si sa-l tin in brate

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)26s

Ce repede trece timpul.Parca mai ieri aveai 10+ la semnatura.Mai este asa de putin.
Despre botez nu comentez ca ma apuca nervii.Am cautat f mult rochita de botez.Ei sunt obisnuiti sa boteze copilul cand deja merge in picioare.Cred ca si asta ce i-am cumparat-o o sa ii fie mare dar alta mai mica,de unde??
In alta dezordine de idei eu nu mai scap de kg puse in timpul sarcinii.Nici mari eforturi nu fac,de fapt nu fac deloc.Mananc ca o scrofita(mereu ma consolez ca alaptez si tre sa fac lapte) la aerobic nu ma mai duc.Las ca poate apuc sa ma duc dupa ce termin cu botezul.Sa ma vedeti atunci ce supla o sa fiu
Am inceput sa aberez

AMR....7KG

Mergi la inceput

BUNA!
NIBI si rochita fetitei mele la botez,era de 2-3 ani,si ea avea 7 luni,dar nu avem ce face...
pe mine ma enerveaza si traditia cu numele,ca nu pot pune copiilor ce nume imi doresc...la bebe asta sper sa ma hotarasc pana nasc,dar cred ca raman la ILIAS,ca tot am aflat ca este baietel de sf.ilie

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

buna fetele mele dragi!!!!!

sunt si eu pe aici,dar nu am scris!!!!

vacanta mea a fost un cosmar nu mai stau cu socrii nici o ora impreuna!!!! cu parere de rau nu ii mai suport!!! story without end!!!!

noi am facut 7 lunite,deja stam in poponet si ne taraim la greu!!! dinti inca nu avem dar cred ca ceva ceva se simte acollo si ii mai tot timpul marait!!!! asteptam......

si noi inca nu suntem botezati ca cica bani nu sunt,dar eu m-am hotarat si facem botezul in octombrie,sper sa nu fie prea frig,si v-om face ceva foarte mic adica v-a veni doar sora,ca ea il boteaza si poate niste prieteni,atata tot!! nu cred ca avem nevoie de asa multi bani ca sa botezi copilu,nu????

Larisa oricand vrei ne vedem ca noi stam toata ziua acasa!!! chiar sper sa ne vedem! sa pun si eu mana pe burtic
p-u mine a fost si va ramane ceva mistirios si frumos,acolo creste un pui de om!!!

merg sa pun puiul la nanic!!!

Am p-u cine trai!!!! p-u tine puisor!!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

buna!
VI4I ,hai sa ne vedem,ca eu sunt din ce in ce mai greoaie,si nu prea ma vad in ultima luna iesind,si mai am si multe de pregatit./..
si eu sunt acasa cu dimitra,in fiecare zi,asa ca eu zic sa ne trimitem pe pm telefonul fix,sa stabilim si oricum stam aproape.,

eu sunt mai libera dimineata pana la ora 17...poate este o idee buna sa ne gasim la statia de metrou(of nu-mi amintesc cum ii zice)
astazi ma simt cam rau,am o durere de cap...
pup toate fetele

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)29s

Mergi la inceput

Neata.Haideti la cafeluta.Fac cinste.Azi e sarbatoare mare in familie.E ziua mea de nastere si diseara la ora 18 ne botezam puiul frumos.Sper sa iasa totul ok.
Revin zilele astea cu impresii de la botez si cu poze,bineinteles.Va pup pe toate

AMR....7KG

Mergi la inceput