Mamici din Grecia (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

hello, hello

nimeni, nimic ? Pai ce afceti fetelor, v-a toropit caldura ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor o intrebare, sora vrea sa imi trimita niste bani din Grecia. Voi cum procedaticu trimiterea banutzilor in tara? Cu banca cu Western Union, care este mai convenabil?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Mai normal ,convenabil etc e sa i dai tu n de cont, IBAN,SWIFT si banca si ea se poate duce la orice banca (indiferent ca ea are cont sau nu) si face virament
2 Sau compagnii de calatori serioase (care i au bagaje dar si plicuri valorice)....W Union e scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Fetelor o intrebare, sora vrea sa imi trimita niste bani din Grecia. Voi cum procedaticu trimiterea banutzilor in tara? Cu banca cu Western Union, care este mai convenabil?

multumesc

David trebuie sa fie fericit !

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Depin de suma trimisa.Pana in 150 euro e acelasi tarif si la banca si la WU.(banca-12euro, we-13,5 euro)
Pentru o suma mai mare e mai convenabil prin banca.Pana in 10mii euro e 12 euro.Ti-am trimis si sumele ca sa iti faci o idee.
Diferenta e ca prin wu ii primesti in cateva minute,prin banca dureaza vreo 3 zile.
Daca mai vrei ceva relatii aici suntem

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

daca tu zici asta eu pot sa ti spun ca imi virez mereu pensia la contul din ro si un exemplu pt 2000 E trimis banca mi a luat 6 euro
PS OPERATIE FACUTA acum o luna si am si hirtia care justifica cei 6 euro

ps 2 am relatat la pestisorii cite ceva;;;cine doreste poate sa citeasca
hai pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

bunaaaaaa!se vede ca sunteti in vacante...
intru si eu sa va salut si sa va spun,ca suntem bine,burtica creste...nume nu am gasit,dar timp avem
vineri m-am gasit cu ertina si cu printesa ei,dimitra este inebunita dupa bebelusi in carut...si ne-am simtit bine

maine plecam din nou in vacanta,venim pe 8 sept,asa ca va salut pt o saptamana,si sper ca o sa am de citit la intoarcere...
pup fetele si

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R
burtica creste...

oleo si ce creste ! Nu m-am abtinut sa nu pun mana pe burtica ei, e atat de frumoasa !!!...sa nu mai zic de dimitra
Athina nu mai vedea nimic in jurul ei, doar pe dimitra. Ziceai ca e hipnotizata de ea .

Am vizitat zona Larisei...tare dragutz in Holargos. Ce bine ca pot ajunge imediat cu metroul, de-acum ne vom vedea mai des , in sfarsit !

Pe 5 sept va veni sora mea in vizita...abia astept !, iar pe 10 sept avem o nunta, iar apoi...in romanica, cred ca apuc craciunul acolo....Dar de fapt v-am mai zis toate astea . Pai daca voi nu mai ziceti nimic ma repet si eu

Imi pare rau ca nu ne-am putut intalni toate cele din atena, mi-as fi dorit atat de mult sa mergem undeva cu prichindeii la o cafea intr-un parc !...dar deh, nu le poti avea pe toate...

Va pup si va urez vacanta placuta in continuare !
Eu sunt rabdatoare, va astept...

Vacanta placuta tuturor !

p.s. carma, nu ne mai povestesti nicio peripetie ?
p.p.s. ( pt mamici ) http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135759&whichpage=1

Pe mine m-a mai linistit un pic ( aldebaran )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

fetelor, multumesc, sunteti scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

daca tu zici asta eu pot sa ti spun ca imi virez mereu pensia la contul din ro si un exemplu pt 2000 E trimis banca mi a luat 6 euro
PS OPERATIE FACUTA acum o luna si am si hirtia care justifica cei 6 euro

ps 2 am relatat la pestisorii cite ceva;;;cine doreste poate sa citeasca
hai pupici

probabil difera de la banca la banca.La ALpha bank e 12 euro.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata dragelor!

Cam slaba activitate pe aici.
Noi astazi implinim 3 lunite, va servim cu www.toane.ro/wp-content/uploads/2009/10/tort.jpg" target="_blank">tort, acum 2 zile am fost la cotrolul de 3 luni, am facut si vaccin (Prevenar), nu am plans deloc, nici febra, nici alte reactii adverse. La 3 lunite avem 7,5 kg si 63 de cm, suntem sanatosi si voiosi, radem toata ziua, mai ales dimineata cand ne trezim suntem numai un zambet.
Cam astea sunt vestile despre noi, sper sa ma tina scrisul pe forum, desi duminica viitoare pe 19 avem si noi botezul, de duminica de pe 12 incep sa ne soseasca rubedeniile din Ro.
Mai citesc di urma si revin.
Va pupam si va dorim toate cele bune!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput