Mamici din Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 7
DIMITRA_R spune:
NIBI,tot ce iti doresti si botezul sa fie asa cum iti doresti!
noi ieri ne-am intalnit cu VIKI si printisorul ei ,am stat la o cafea,si am petrecut frumos.
in rest pe acasa,sa mai fac si eu cate ceva...
dragele mele mai am doar 8 saptamani si nasc....sper sa fie totul bine,sa ma desumflu si eu,ca deja sunt cat muntele,sa ma simt si eu iar lejera
pup fetele
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)29s
karmen24 spune:
SOS.stiti vreo scoala <frondistirio>in limba romana pt cei mici?am auzit ca ar fi ceva prin omonia.aveti voi mai multe informatii?fetitsa mea are aproape 6 ani si as vrea sa mearga sambata la o scoala romaneasca.ce am gasit eu e doar pt cei interesati de lb. poloneza si rusa.pup toti puiutii si burticutsele.sorry daca nu am mai scris,dar sa stiti ca sunt printre voi si va citesc
nibi_niki spune:
buna seara.Ce fac fetele?tot in vacanta sunteti?Cam rar pe aici.
Noi am avut botezul sambata...ooff..mare chin...a plans mititica toata slujba..nu a tacut nici macar un minut.
Theo tu parca l-ai avut pe 19..cum a fost?
Am pus poze de la botez la semnatura
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nibi_niki [b Noi am avut botezul sambata...ooff..mare chin...a plans mititica toata slujba..nu a tacut nici macar un minut. Am pus poze de la botez la semnatura MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....7KG |
vizionat fotografiile sunteti frumoase foc!
DIMITRA_R spune:
NIBI draga,sa-ti traiasca printesa!foarte frumoase ati fost amandoua!
fetelor,pe unde umblati?suntem pe pagina a 2-a.............
KARMEN24 draga mea,aici la mine in cartier au si scoala de limba romana....
fetele,si mai intrati si pe aici...hai sa ne revenim...
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)30s
carmaw spune:
Fetele din Rodos intrati aici sa faceti putina prezenta
Am vazut la télé un incendiu mare la voi.
Sper ca sunteti bine!
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw Fetele din Rodos intrati aici sa faceti putina prezenta Am vazut la télé un incendiu mare la voi. Sper ca sunteti bine! |
Neata.Nu am auzit de incendiuUnde,cum,cand?
Noi suntem acum mai bine.Maria a avut rosu in gat(probabil de la cat a plans la botez),eu am fost racita si am stat mai mult izolata de bebe sa nu ii dau si ei..off..
Zilele astea tre sa mergem la vaccin,masurat cantarit.
Am inceput si noi diversificarea de vreo 2 saptamani.La inceput isi facea greata cand ii dadeam legumele.Facea o fata asa haioasa
Acum le papa cu placere.Incepe sa mestece numai cat ma vede cu castronelul ei in mana
Mai fetelor,dar unde ati disparut toate?Nu ati terminat cu vacantele?
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
carmaw spune:
buna
am vazut la télé de incendiu era important si era insula Rhodos
Bine ca nu a fost la tine
Sper ca toata ceata cu mic cu mare e bine...eu am facut o toxinfectie alim mie atit de rau stomac cap ficat
In fine or trece!(atentie la mincarea de la taverne...
BISOU va las ca explodez
MoRo_K spune:
Bunaaa:)
Carmawu ce-ai mancat?peshtoase?sper ca iti va trece repede
Felicitari pt botezuri Nibi Niki si Theo vazut poze mandrit cu puishorii vostri
VI4I ieshit dintsisor?vad ca toata lumea e la diversificare:)
Larisa cum merge sarcina?inca-un pic:).....trece timpul....parca acum vbeam si erai in 3 lunishoare:)unde nasti pana la urma si cum?si cat?
Eu sunt bine,aici am tot timpul ce face....intru va citesc da uite ca nu ma invrednicesc sa mai si scriu....in rest toate-s vechi si noua toate:)
fetelor weekend placut(cat a mai ramas :)
mamitza_alex spune:
buna fetelor,sunt noua pe acest forum,ma numesc alexandra si am o minune de fetita,bianca.suntem si noi tot in grecia,mai exact in halkida.este vreo mamica de aici?nu am avut timp sa citesc din urma,dar am sa ma documentez..pupici la toti copilasi.