Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)
Raspunsuri - Pagina 19
andata spune:
Alynta, sanatate baietilor. Cred ca iti e din ce in ce mai greu cu caldurile astea!
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata madalinuza, ia sa vezi tu cum Iosef invata mai mult de 20 de cuvinte de la 13 la 14 luni. Stai linistita, nici a mea nu seamana cu ceilalti si eu am inca 2 ca sa o compar cu ei dici, macar Theo face distinctie intre ham si "mo". Pt Ioana toate animalele sunt ham ham, indiferent ca vede cai, capre, pisici sau chiar rate, toate sunt ham ham. Degeaba ii spun eu cum se numesc si ce zgomote fac. Tot ham ham sunt. Nici ea nu are vocabularul dezvoltat cum aveau ceilalti dar nu imi fac (inca) probleme. Alice, pai mai intai am fost la spital, la urgenta. De acolo ne-a dat ca tratament zinnat, desi eu ii spusesem doctoritei ca Ioana nu a mai facut tratament cu antibiotic si eventual sa imi dea ceva mai usor. Dar cum a zis ca am de ales intre ala si injectii... Alice, pana cand primesti pozele albinutelor pt album? Adica daca eu trimit peste vreo saptamana e tarziu? Alice, eu tot nu am gasit piscina din aia . Mai ca ma gandesc sa te rog daca mai ai drum prin Carrefour sa imi iei si mie una si sa mi-o pui la posta , si cu banii facem cum vrei, iti trimit inainte sau iti platesc in sistem ramburs. Mai am un drum in Carrefour saptamana viitoare pt pregatirile de mot, sper totusi sa aduca si la noi pana atunciMultumesc pt raqspunsurile legate de motz. Acum insa am o alta dilema, noi nu avem primele fire de par taiate de preot... De fapt nici la ceilalti nu am avut cris, multumesc de raspuns. Sigur spun ce a ales, ca eu nu ma descurc cu interpretatul. Nu am reusit sa interpretez nici ce a ales fii-mea ailalta, desi era destul de simplu, probabil, ca a ales bani (lei), bani (dolari) si un sapun. So... |
Chiar ma intrebam pe unde umbli....

Sa le luam pe rand
Th zice "mo" la urs si"ma" la pisica, dar numai dupa ce ragusesc de atata explicat. So...
Mi-a placut asta cu 2 comparatii...
Dar sa ma vedeti pe mine cea paranoica, am apucatsa citesc de niste metode de recuperare ptr deficiente de tip autist, si asa am aflat ca se recomanda picaturi vitamina C si ulei de psete ptr dezvoltarea intelectuala. Vitamina C i-am dat, noroc ca uleiul de peste batea spre milion ca altfel ma chinuiam sa ii dau si din ala.
Asta seara mi-am mai adus aminte si de Tonotil, ca sia sa nu mananca,....oare am luat-o pe aratura???
Zinat???, alcteva mai tare nu gasea si dr asta a ta? Eu l-am vomitat la nici o ora de la ingerare si aveam peste 25 ani. Cum sa-i priasca fetei?
Poza...cred ca tot peste vreo saptamana si de la mine, ca nu mai stiu pe unde le-am salvat.
Of-Of, iar ai reactionat cu intarziere, daca ziceai de vineri acum aveai piscina in curte. Eu sunt fata prevazatoare, c mi-a spus cineva ca a luat si in prima zi i s-a desumflat, asa ca am luat 2 cu albinuta si cum am mai gasit si una cu bara de jucarii la 17 lei, am luat si din aceea. Din pacate urmatorul drum la Constanta va fi pe 30.08. Daca nu vine cineva pana atunci, incerc eu sa pun la posta una.
Trebuie impachetata cutia in hartie? sau cum se procedeaza, ca nu stiu? Sa-mi dai pm cu adresa.
Daca ar fi sa-i iau motul acum, abia as gasi la ceafa vreo 5 fire de 1cm, si nu prea i le-as taia ca sunt ondulate asa haios
cat despre alegerile fetei mari...sper ca nu te-ai gandit ca va spalata bani, nu
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui andata Eu sunt iar capiata. Aseara am vazut ca Ioana incepe iar sa aiba pielea acoperita de bubite si de atunci ma tot gandesc de la ce. Doctorita imi zisese sa evit pana ii trece alimentele alergene, si cum ii trecuse, ieri i-am pus in piure putina smantana de pe lapte si un galbenus. Si cred ca a facut urticarie si se vede mai rau ca data trecuta. I-am facut poze, dar nu am cum sa le pun ![]() Stie cineva ce e cu alergiile astea si daca sunt reversibile? Oare i se trage de la antibiotic? Pana acum nu a avut nimic |
EE, unde te-a mncat de nu ai mai avut rabdare vreo zi-doua??
Pai cica alergiile ar fi frecvente pana la 3 ani, dupa care se potolesc.
Partea proasta e ca va ramane cu un fond sensibil si va sta ca sabia lui Damocles, se va reactiva in cine stie ce circumstante (stres, boala). Eu am avut prima alergie la 1 an cu letargie (de la streptomicina) si la 3 ani cu edem (de la peste), pana la 25 de ani nu am mai avut nicio pb, dar in urma divortului, a stresului si a suprasolicitarilor am inceput sa dezvolt alergii, mai intai la medicamente (zinnat si amoclavin).
Asa ca intelegeti de ce eu suflu si in iaurt si zic tuturor "mai bine sa prevezi decat sa tratezi", mai ales ca altfel nu iti aduce nici un beneficiu.
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
andata spune:
Dici, slava domnului ca nu ai luat ulei de peste. Cu de-ala m-a chinuit pe mine mama, dar cica pt pofta de mancare
. Avea un gust atat de scarbos ca nu mai imi ardea deloc de mancat si cine ma vedea cand eram mica spunea ca abia am scapat dintr-un lagar de concentrare. Si cu inteligenta nu cred ca am facut mare branza, ca nu sunt geniu (inca!). Dar mai am timp pana pe la 80 de ani, daca mi se trezeste inteligenta te anunt
Cu piscina m-ai salvat. Hai ca trec de la una la alta, dar vecina mea nou mutata de la oras, destupata, dezghetata si dezinhibata (crede ea) are piscina gonflabila si face plaja topless. Problema insa e ca nu are gardul terminat, asa ca toti pustanii de pe strada pot face anatomie comparata.
Bun, revin la problema. Trebuie ambalata cutia in hartie si lipita cu scotch. Adresele si a mea si a ta se scriu pe aceeasi parte, ca la plicuri
(stiu ca stiai, dar am vrut sa iti arat o mostra din efectul tardiv al uleiului de peste). Sa-mi zici doar cum facem cu banii
Cu fii-mea ailalta, nu ma gandisem la interpretarea asta, dar e de luat in seama. Am observat insa ca e centrata pe bani, pe la 9 ani desena pe cate o 1/2 de coala alba diverse chestii si le vindea ca "felicitari" pt 2000 de lei. Si avea ceva clienti. In timpul scolii primeste lunar 100 ron, bursa de merit, pe care ii tin eu si ii dau 10 lei la 2 zile. Anul trecut primea 150. O singura luna am avut proasta inspiratie sa ii las ei toti banii pe mana. In doua zile deja ma ruga sa o sponsorizez, ca nu mai are.
Aaaa, si e deja f cocheta, sa merg cu ea la cumparaturi e cel mai mare chin al meu, ca nu se multumeste cu orice. Asta dupa ce deja aproape tot continutul sifonierului meu s-a mutat la ea, ca cica am haine frumoase si oricum mie nu mai imi vin 
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
alynta27 spune:
Poze din concediu
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui andata Dici, slava domnului ca nu ai luat ulei de peste. Cu de-ala m-a chinuit pe mine mama, dar cica pt pofta de mancare Cu piscina m-ai salvat. Hai ca trec de la una la alta, dar vecina mea nou mutata de la oras, destupata, dezghetata si dezinhibata (crede ea) are piscina gonflabila si face plaja topless. Problema insa e ca nu are gardul terminat, asa ca toti pustanii de pe strada pot face anatomie comparata. Bun, revin la problema. Trebuie ambalata cutia in hartie si lipita cu scotch. Adresele si a mea si a ta se scriu pe aceeasi parte, ca la plicuri Cu fii-mea ailalta, nu ma gandisem la interpretarea asta, dar e de luat in seama. Am observat insa ca e centrata pe bani, pe la 9 ani desena pe cate o 1/2 de coala alba diverse chestii si le vindea ca "felicitari" pt 2000 de lei. Si avea ceva clienti. In timpul scolii primeste lunar 100 ron, bursa de merit, pe care ii tin eu si ii dau 10 lei la 2 zile. Anul trecut primea 150. O singura luna am avut proasta inspiratie sa ii las ei toti banii pe mana. In doua zile deja ma ruga sa o sponsorizez, ca nu mai are. Aaaa, si e deja f cocheta, sa merg cu ea la cumparaturi e cel mai mare chin al meu, ca nu se multumeste cu orice. Asta dupa ce deja aproape tot continutul sifonierului meu s-a mutat la ea, ca cica am haine frumoase si oricum mie nu mai imi vin ![]() |
Cam asa si eu cu uleiul de peste, dar se vede treaba ca la un moment dat tot isi va manifesta vreunul din efecte. Adica am inceput sa ma ingras acum.
Iar cu inteligenta....esti asa draguta sa crezi ca as fi stiut cum se scrie
Daca nu te grabesti cu piscina, vine Carla pe 15.08
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
alic spune:
Alynta, bine ati revenit! ma bag la vizioonat!
Andata, la noi s-au temrinat din primele zile, a fostr bataie, dar ma bucur c-a sarit Dici sa te ajute!
in privinta albumului, dupa cum se misca treburile, sigur nu-i tarziu sa-mi trimiti; pupici si sanatate multe micutei!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
dicirstea spune:
Alice, am tot vrut sa-ti multumesc ca ne-ai tras de maneca si ne-a anuntat de oferta. Eu vazusempliantul in care ziceau de 50% reducere la articolelede plaja, dar am zis ca nu-i cine stie ce graba, ca nu ma gandeam ca-i asa ieftin.
Uitati ce am luat www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=outdoorfunproduct&pid=44674" target="_blank">la incredibilul pret de 29 lei
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
alynta27 spune:
Salutare!
O
la doritoare!
David nu a mai facut febra! Reactioneaza bine doar cu nurofen, iar Matei cu Humex! Am sa-i d-au si celui mare!
Andata, Alic multumesc!
David a invatat cuvine noi! De exemplu a preluat "merci-ul" lui tacasau si zice "tasi"! E asa comic!
Deci dar coletul pentru jucarie cat te-a costat! Chiar e ieftina!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
andata spune:
Dici, acum, ca ma intrebi de graba, nici nu stiu ce sa iti zic. Pe de o parte, daca ai trimite-o acum, as castiga vreo 10 zile din vara, ca si asa asta e ultima luna. Pe de alta parte, daca nu zicea Alice, nici nu ma gandeam sa iau piscina. Deranjul pt tine ar fi tot ala, indiferent ca te duci la posta sau intalnesti cu Carla. Gandeste-te si tu si imi spui cum facem, normal ca mie acum imi surade sa o primesc mai repede
(vezi ce egoista sunt, nu?)
Superba masinaria aia gonflabila, nici nu imi vine sa cred ca a costat doar atat
Alice, multumesc mult
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

. Mai ca ma gandesc sa te rog daca mai ai drum prin Carrefour sa imi iei si mie una si sa mi-o pui la posta , si cu banii facem cum vrei, iti trimit inainte sau iti platesc in sistem ramburs. Mai am un drum in Carrefour saptamana viitoare pt pregatirile de mot, sper totusi sa aduca si la noi pana atunci