Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

FLO, draga mea, LA MULTI ANI!!!!!!!!! Si multa, multa sanatate si iarta fata ca am uitat sa iti spun la multi ani

DANA, foarte frumu semnatura! Ai o sarcina cu 2 saptamani mai micuta decat a mea, deci vom fi din nou colege de suferinta

MH, felicitari! Si multa bafta!

Mi0a venit fata mare de la tara, creste si ea atat de repede...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Flo', sa cresti mare!!Senchiu de pizza

Ce-mi place sa vad tovarasele, ma emotioneaza teribil si parca-parca...

Nu-mi pasa de greturi si kg cand ma uit ce minuni ies din ele

Fetelor, mai stiti ceva de mamicuta singura din Ploiesti?

Imi mai aduc aminte cateodata de fetele care au fost alaturi de noi de-a lungul timpului.
Sper ca sunt bine toate, dar m-as bucura daca ar mai intra sa ne dea un semn de viata sa ne confirma treaba asta...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

buna dimineata! va invit la un castron cu cereale!
Apropo de kilograme, pana acum m reusit sa nu pun nimic pe mie, sunt tare fericita. Da nici nu am dat jos, cu toate ca mananc putin si dau afara (azi noapte ;a 2 eram cu caoul in buda)

Dici, eu nu tin minte care era mamicuta singura...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Beca, nu vreau sa te indispun eu la Matei in primele 3 luni de sarcina slabisem vreo 4 kg, iar in urmatoarele 4 luni am recuperat pana la 34 kg. Dumnezeu stie cata ma faceam daca nasteam la termen. Imi era greu sa merg sau sa ma intorc de pe o parte pe alta in pat si imi era sila de mine, dar cand mi-am vazut baiatul am uitat tot!!

Stiu sigur ca era o mamica singura, dar nu mai stiu daca din Ploiesti sau Pitesti. Avea o fetita frumoasa rau

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello,

am facut bagajul si acum astept sa se treazeasca Bubu ca sa putem pleca

Ioana
sper ca de data asta sa nu mai fie asa grabiti si sa vina la termen nu cu o luna mai devreme, iar cu kg..... nici nu vreau sa ma gandesc, oricum sunt cu 12 kg in plus fata de cum eram inainte si zau nu prea stiu unde o sa ajung , dar nu mai conteaza, sa dea DD sa ducem sarcinile pana la capat si sa avem copii sanatosi ca om slabi noi candva .....

Dici ai dreptate era o mamica singura dar nu mai stiu care era .

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +7

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Acum am realizat...ce chestie... voi doua ati nascut mai devreme si in aceeasi perioada, iar acum sunteti iar in tandem a treia coincidenta

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

madalinuza, ia sa vezi tu cum Iosef invata mai mult de 20 de cuvinte de la 13 la 14 luni. Stai linistita, nici a mea nu seamana cu ceilalti si eu am inca 2 ca sa o compar cu ei
dici, macar Theo face distinctie intre ham si "mo". Pt Ioana toate animalele sunt ham ham, indiferent ca vede cai, capre, pisici sau chiar rate, toate sunt ham ham. Degeaba ii spun eu cum se numesc si ce zgomote fac. Tot ham ham sunt. Nici ea nu are vocabularul dezvoltat cum aveau ceilalti dar nu imi fac (inca) probleme.
dici, cumplit ce i s-a intamplat verisoarei tale... offf
Alice, pai mai intai am fost la spital, la urgenta. De acolo ne-a dat ca tratament zinnat, desi eu ii spusesem doctoritei ca Ioana nu a mai facut tratament cu antibiotic si eventual sa imi dea ceva mai usor. Dar cum a zis ca am de ales intre ala si injectii...
Andreea p, , multumesc
Ioana, multi ani fericiti de casnicie inainte si sa stapanesti sanatoasa telefonul
Cris, mie tot mi se pare slabuta. Are greutatea de la 10 luni
Alice, am vazut cheliuta mica si dragalasa
Alynta, abia astept sa vad si eu primele poze cu micuta minune. Si mai ales sa o vad alaturi de fratiorii ei...
Alice, pana cand primesti pozele albinutelor pt album? Adica daca eu trimit peste vreo saptamana e tarziu?
Maria, woooow, ce multi dintisori are Darius. Noi ne laudam doar cu 7. Felicitari pt noul membru al familiei, sa fie sanatos, norocos si iubit de toata lumea; refacere rapida verisoarei tale
Alice, eu tot nu am gasit piscina din aia . Mai ca ma gandesc sa te rog daca mai ai drum prin Carrefour sa imi iei si mie una si sa mi-o pui la posta , si cu banii facem cum vrei, iti trimit inainte sau iti platesc in sistem ramburs. Mai am un drum in Carrefour saptamana viitoare pt pregatirile de mot, sper totusi sa aduca si la noi pana atunci
Multumesc pt raqspunsurile legate de motz. Acum insa am o alta dilema, noi nu avem primele fire de par taiate de preot... De fapt nici la ceilalti nu am avut
Elena, multumesc pt raspuns. Felicitari pt intarcare. Ce mi-as dori si eu sa reusesc sa o intarc
cris, multumesc de raspuns. Sigur spun ce a ales, ca eu nu ma descurc cu interpretatul. Nu am reusit sa interpretez nici ce a ales fii-mea ailalta, desi era destul de simplu, probabil, ca a ales bani (lei), bani (dolari) si un sapun. So...
Alice, multumesc pt suma. Sanatate Nataliei, nici eu nu am reusit sa ii dau Biotics-ul

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am revenit dimineata la 7 acasa! Drum lung... Baietii au dormit in masina! David s-a trezit in dimineata cu febra! Noroc ca a cerut la pisu si l-am vazut ca arde! Sunt mucosi si tusesc! Oboseala e acumulata de la calatorie! Cea mica e bine! Eu ma misc in reluare!
La multi ani Flori!
Dana sarcina usoara! Felicitari!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

clody, felicitari lui Razvi pt maseluta. Ma bucur ca va simtiti bine la tara si orataniile si cainii sunt in forma maxima acum
mihaelutza, porumbei de concurs? Cred ca daca papi unul de ala te papa si sotul cu fulgi cu tot la cat de scumpi sunt
Ioana, ms pt raspuns. Si fata deja se tatueaza? Cu alaptatul, poate facem schimb, ca eu vreau sa o intarc pe Ioana
ariel, foarte trista drama pufuletului si a parintilor lui. Din pacate insa, acum chiar nu am cum sa ajut financiar, poate doar sa popularizez si eu povestea lui
Dana, felicitari din inima. Sarcina usoara si la termen, bebe sanatos, papacios si norocos. Foarte frumoase pozele
mh, felicitari, bv tie
Flo, sanatate multa Mariei. Cum se mai simte dragalasa? Pup pe varful nasucului sa fuga zmeii. Ai dreptate, se pare ca Ioana tine la silueta... LA MULTI ANI fericiti si plini de bucurii, scuze de intarzierea urarii
Dana, f faina semnatura
Ioana, poate ca dupa 3 luni se astampara starile astea de rau. Eu cu Ioana nu am avut nimic si asta iti doresc si tie din suflet

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Eu sunt iar capiata.
Aseara am vazut ca Ioana incepe iar sa aiba pielea acoperita de bubite si de atunci ma tot gandesc de la ce. Doctorita imi zisese sa evit pana ii trece alimentele alergene, si cum ii trecuse, ieri i-am pus in piure putina smantana de pe lapte si un galbenus. Si cred ca a facut urticarie si se vede mai rau ca data trecuta. I-am facut poze, dar nu am cum sa le pun
Stie cineva ce e cu alergiile astea si daca sunt reversibile? Oare i se trage de la antibiotic? Pana acum nu a avut nimic

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput