Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)
Raspunsuri - Pagina 20
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!!
tare dor mi-a fost de voi. noi am fost plecati saptamana trecuta la munte, asa ca am cateva pagini de recuperat. sper ca nu va suparati pe noi ca nu am intrat. acu am pus la spalat ceva hainute, ii fac repede mancare lui matei (are scaunele cam moi de vreo 3 - 4 zile, ced ca de la schimbarea aerului, voi ce ziceti?? ar trebui sa-i bag ceva regim?? azi i-am facut ceai de menta si sunatoare).
am apucat sa vad doar pozele alyntei din concediu. sunt super si tu arati fff bine. cum te simti?? iar baietii au niste figuri de smecheri...
ma bag sa citesc paginile restanta
v pup
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
dicirstea spune:
Pai, baga repede adresa, ca are Carla drum chiar vav de mine, nu mai ziuc ca si eu am biroul pe strada cu Carla
deci nu ar fi nici un efort. (si cu toate astea nu ne-am vazut pana acum
)
Trimite-mi mail.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alic spune:
Alynta, masinuta pe care a luat-o Dici e din carrefour, mai erau si la noi, la Era am vazut eu; la noi parca era 26 de lei; suna la ei daca vrei sa nu bati drumul degeaba, se cheama masina de pompieri gonflabila de la fisher price
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
andata spune:
Dici, am trimis mail
Saru'-mana.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Bebe Beca spune:
pup fetele, nu pot sa stau mult.
Azi am fost sa fac niste analize, faza tare a fost la institutul nostru de hematologie, care intre 1 si 31 august, citez "nu lucreaza gravide, medicii sunt in concediu, nu are cine sa va faca analiza". Este vorba despre anticorpii anti D, pe care nu i-am putut face la synevo, m-au trimis la hematologie. Mi se pare de 2 bani treaba asta.
Ma rog, am rezolvat pana la urma, am gasit Sanadorul care lucreaza anticorpi si am lasat acolo proba de sange (mi-au recoltat-o cei de la synevo, ca sa nu ma intepe de 2 ori).
Sara azi noapte a avut bazdaci, s-a culcat dupa ora 12, si s0a trezit destul de des.
Duminica ducem fata mare in tabara, la Zarnesti, si acum trebuie sa facem rost de un medic care sa ne dea doua avize pt tabara asta. Noi nu avem medic de familie pt fata, cred ca trebuie sa gasim unul![]()
Alynta, vazut poze, doi baieti frumosi si o mamica scumpa. Mai alaptezi?
Cris, mi-am amintit ca m-ai intrebat de telefon, este un samsung wave s8500.
Ma duc la fete, va pup!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alynta27 spune:
Alic multumesc de info si de vizionare!
Otilia multumesc!
Bebe Beca si tu ai rH-ul negativ si sotul pozitiv?! Nu mai alaptez din iunie , la inceput! Aveam dureri mari de burta si am renuntat! Tu o mai faci?!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
pana nu se schimba capitolul,poate apuc si eu sa scriu din aduceri aminte
,momentan sunt super prinsa cu niste treburi si e mai greu cu scrisul![]()
madalinuza si la fel procedez cu tero la culcare seara,sting lumina la ea in camera si las usa deschisa ca sa ne auda ea cum bocanim si zdranganim pe la bucatarei,ca daca e liniste nu se mai culca si ne cheama la ea

Flobaby 
cu scuzele de rigoare ca nu am intrat,primeste si de la mine o urare de LA MULTI ANI 
sa fi fericita si iubita de cei dragi
ce fetita mare ai
stie o gramada
si stii deja ca vrem pozici cu campioana,da???![]()

mihaelutza fumez..dar pasiv
ca soata e mare tutungist

dana e super noua semnatura 

dici si eu tin minte ca era o mamica singura,dar nu mai stiu sigur daca era din Ploiesti..
ioana tot nu ai scapat de greturi???
andata ce tare
ioana zice "ham" si a mea pe toti i-a botezat pui "buuu"
minunat
..de ce te stresezi atat cu greutatea???oare sectorista la ce varsta s-ar incadra cu cele 13,8kg??fi seriasa si lasa fata in pace ca a fost si bolbavioara si o sa recupereze ea
ai PM
alynta cred ca e doar o reactie la faptul ca ati fost zilele astea la mare si acum ati schimbat aerul
dar totusi tinene la curent
andata cum se simte acuma ioana??am vazut ca a facut o alergie..elimina din alimente cei-ai dat pana acuma si apoi bagai-le trptata..poate nu o fi de la antibiotic,zic eu..
dici lasa aratura in pace
offf,mama lor de articole 
nu mai citi asa ceva ca baietii tai sunt ok si fara tonotil..chiar..ce mai e si asta??
andata nici nu vreau sa-mi imaginez cat ai de alrgat ca sa multumesti domnisoara ...euma gandesc la sora-mea care e tareeeeeeeee fitzoasa si deja ma gandesc sa iau un distonocalm,ca cu ea nu mai plec niciodata la shopping cate zile zile oi avea
alynta ce burtica 

si baietii super incantati de mare
imi pare rau ca nu am reusit sa ajung,dar o masina necesita reparatii ca nu merge,iar pe cealalta a pus al meu monopol si uite asa sunt sechestrata la domiciliu

dici moamaaaaaaaaa,nu stiam ca au asa reduceri la carrefour
dar nu am masina la dispozitie

alynta sarumana pt. cafeluta
otilia un regim nu strica,sper sa nu fie ceva mai grav 
[b]ioana eu cred ca stia de acolo sunt cu capul
,probabil ceva sintisori la orizont la pitica???tabara...ce fain,sper sa-i placa si sa se distreze
super telefonul,sa-l folosesti cu placere
eu am un samsuns touchscren si acum visez la un bb![]()
![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
Deea_24 spune:
Buna fetele,
In primul rand: FELICITARI IOANA SI DANA! Va doresc din suflet o sarcina usoara si o nastere pe masura!
Alynta mai ai asa putin! Cum te simti?
Nu am apucat sa citesc mare lucru, sper sa reusesc sa ma pun la curent asa in mare...
Am vazut ca vorbeati de un albun? Despre ce este vorba? Avem loc si noi? ![]()
Darian are o energie de nedescris... termina tot familionul in 2 ore iar de vreo saptamana noaptea e teroare. Ii ies cei doi canini se sus (unul a spart gingia deja) si da semne serioase si unul de jos.
Nopatea se trezeste pe la 1-2 si sta treaz pana pe la 4-5... nu plange in fiecare noapte doar ca se vede ca ii e somn si nu isi gaseste locul nici cum.. se tot fastaceste si se intoarce de pe o parte pe alta iar daca nu il luam sus sa il leganam avem ce auzi atat noi cat si vecinii... Totusi nu da semne ca l-ar durea ceva. Am vb cu dr si ne-a recomandat ceai de sunatoare care nu a avut nici un efect... Azi am sunat-o iar si a zis sa il duc la neuropsihiatrie infantila... m-a intors pe dos de tot. Nu as vrea sa il duc dar nu stiu ce are de nu doarme! Puteti sa imi dati ceva idei de cum sa il ajut sa doarma? Ma ingrijoreaza faptul ca nu doarme destul...
Va pup si o sa revin cu ceva pozici noi ca suntem in concediu. 
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
Bebe Beca spune:
Alynta, eu negativ si andrei pozitiv. Si vad ca acum vor sa faca anticorpi si pt diferenta de grup. Eu A2 si andrei B3.
Cris, cu ce treburi esti superprinsa?![]()
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alynta27 spune:
Beca la fel si la noi cu rH-ul! Suntem ambii A! Ai anuntat familia!
Ana Micu ce trauma a trait fratele tau... E greu sa vezi asa ceva! Te marcheaza pe viata!
Alic vad ca ati fost bolnavioare! Bine ca a trecut!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra