Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

si noi am trimis pozaaaaaaaaaaa... de vreo 2 luni

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Cris, am verificat si de la tine n-am decat emailul cu poza de la 6 luni te rog sa mai trimiti o data

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gata,am trimis

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Ana_micu..sunt si eu alaturi de tine cu o imbratisare calda si sa dea D-zeu sa se rezolve toate!
Alynta...ce emotionant..mai ai atat de putin..
Alic..si noi am trimis poza...exact inainte sa pleci in concediu la mare..
Philip...La multi ani pt Philip,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!Ce dragalas e asa cu parul marisor!

La noi si-a mai facut aparitia un dintisor...deci in total avem 12 intrusi..si cum pana la 3 ani trebuie sa iasa 20..deci mai avem putin..
Darius a papat si a iesit cu tati afara..a doua oara pe ziua de azi..a profitat ca nu e cald si adie vantul..asa ca are parcul la dispozitie ca sa exploreze!
Azi a papat supa de galuste si o bucatica de piept de pui(un castronel destul de mare) si un iaurt cu fructe de 100 de grame!Cand se trezeste ii dau lapte cu orez(pt prima data)sa vedem daca ii place...
Alic ca tot ziceai de meniuri..zilele astea Darius a mai papat piure de pastai si dovlecel,legume cu peste,ciorba de perisoare din pui si curcan,linte cu legume...

pupici la toate..intru sa vb un pic cu ai mei..De vineri avem un nou membru in familie..a nascut verisoara mea un baietel de 3200 grame,natural...asa ca intru sa imi trimita poze sa il cunosc si eu pe mezin..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Maria, felicitari pt bebe
Alic, incet-incet se aduna pozele, oricum, vad ca-i tare liniste pe aici
, s-a trezit la 4 jumate?
Alynta, imi pare bine ca va simtiti bine, vreau si eu din nou in vacanta :))
ei, hai ca plec cu pruncii la piscina...

Mergi la inceput

Cris, Maria, n-am primitva las id-ul meu de mess, poate mi le dati asa: alic040177

fetelor, la carrefour sunt piscine cum are Naty cu 10 lei; uitati poza:
http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/UnAnSi3Luni#5499277856664422594
http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/PrimulAnLaMare#5496693810256789874

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Philip..multumesc!
Alic..m-am uitat acum in mail-uri si imi apare ca l-am trimis pe 2 iulie..Te-ai uitat si in spam?Sa nu le ai cumva acolo..oricum cand am timp o sa incerc sa il trimit iarasi..acum ma grabesc sa iesim in parc..Tare misto piscinuta Nataliei!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Multumesc mult celor care m-au intrebat de Ioana. E mai bine, au inceput sa ii dispara petele, a reinceput sa manance. Se pare ca totusi doctorita a avut dreptate si a fost alergie. Eu acum am insa o alta dilema, voi ati trecut prin asta dar eu inca nu
O sa ii luam motul Ioanei sambata viitoare, dar eu nu mai stiu obiceiurile. Pt meniu inca stiu ce ati discutat, dar pt partea cealalta cu obiceiuri sunt in plus. Se merge la biserica? Ce trebuie noi sa facem, ce fac nasii? Care ma puteti ajuta?
Si cam cat v-a costat tot, ca eu sunt cam in pom acum?

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

alic,esti sigura ca e doar 10 lei? Ca ce am vazut eu la noi in Carrefour erau toate peste 30 si nu erau asa de faine.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Andata, ma bucur ca e mai bine Ionica!
da, piscina e 10 lei, de fapt 9.99; oferta de inceputa de 2 zile; noi am luat azi
legat de mot, voi nu trebuie sa faceti nimic decat pregateala cu masa, dar asta dupa cum hotaraste fiecare, poate fi si ceva modic, o gustare si o racoritoare sau meniuri bogate, muzica si asa mai departe

nasii trebuie sa imbrace copilul din cap pana in picioare si, la fel, dupa cum sunt de darnici, sunt unii care nu mai au maini sa tina atatea cadouri...
nu se merge la biserica, se aprinde doar lumanarea de la botez; din ea se picura ceara pentru a se lipi motul de banutul pe care ati pastrat primele fire de par taiate de preot la botez;
in unele zone se rupe un colac (turta) deasupra capului; noi n-am facut asa; motul se ia din 4 locuri sub semnul crucii;
apoi cea mica o sa aleaga de pe tava, in ordinea preferintelor ; tava o pregatiti voi cu de toate;
sper ca n-am uitat nimic; spor la pregatiri!

Maria, n-am nici un email de la tine; se pare ca e o problema, nici pe ultimul de la Cris nu l-am primit si pana la urma am rezolvat pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara si de la noi,

ANA,,imi pare rau de necazuri,ce au patit prietenii fratelui tau e groaznic

ALICE,superbe poze,sunt multe reusite,mi-a placut mult cea unde era Naty cu tati in apa,si semanau multt

MARIA,ALYNTA,CRIS,IOANA,

ANDATA,noi n-am fost la biserica,nasa a venit cu hainutele si turta fetii si noi am hranit musafirii

Am uitat sa va spun ca ne-am intarcat si noi,asa treptat,am lasat-o pe ea sa ceara,si in restul timpului i-am dat biberon;recunosc ca ma mai trage de tricou o data la 2-3 zile si suge putin,asa,de calmare

Alice,trimit si eu acum poza

Va pup,noapte buna.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput