Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici,haideti la o si o tigara ...

maria mai aveti un pic de tot si ati scapat cu dintisoriibun venit in familie noului membru,sa fie cuminte si papacios,iar verioarei recuperare usoara
alic am auzit ca tine numai 2 zile cate o oferta din asta periculoasae foarte faina piscina,cred ca daca nu-i lua frate-miu loc de balaceala lu' fimea saptamana trecuta,sigur dadeam si eu o fuga la real
andata ma bucur ca e mai bine ioanareferitor la motz,obiceiuri sunt mai multe cu vreo 2 de cate fire de par am eu in capnoi nu am fost la biserica,voi trebuie sa va ocupati de decorul de acasa cu masa,muzicanti,baloane si tot ce tine de partea asta,iar nasii sa-i ia la printesa tzol si sa-i taie oleaca din par(eu nu i-am lasat sa taie mai mult de 2 cm dintr-un singur loc),si voi sa pregatiti o tava cu de toate sa o plimbati prin fata ioanei si sa ne spui ce a alesnu pot sa-ti spun cam cat costa,ca fiecarer face in functie de posibilitati,dar pe mine m-a ajutat sa fac o lista cu toate cele si in dreptul lor sa pun suma care s-ar cheltui ca sa-mi dau seama ce gaura o sa am in buget..spor la pregateli
elena se pare ca am trecut de vremea beblusiei si acum avem niste mici domnisorici teroriste

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata! am facut un ness pentru cine vrea
aseara am luat rezultatul la coprocultura si microbul este campy..pentru care am primit alt antibiotic, klacid de data asta...sper sa nu-i distrug de tot flora..., ca deja sunt 3 zile cu ampicilina si vor fi inca 7 cu klacid...
trebuie sa-i administrez biotics, dar daca-l dizolv intr-un biberon, il bea in prea mult timp; aveti vreo solutie?? ma gandeam sa-i dizolv in putina apa si sa-i dau cu seringa de la nurofen...

Andata, pe noi motul ne-a ajuns cam 7 mil...

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi fetele

va pup de un catralion de ori sper ca sunteti bine noi tot la tara am venit sa iau ceva de la oras azi pt cateva ore

razvi e bine ii iese o masea are 4 dinti sus si spatiu si dupa ii iese maseaua eu credeam ca ies la rand nu merge singur deoarece a luat o busa zdravana si acum ii tremura chilotii daca ii dai drumul la mana fugare gainie in special puii de curca si cainii cam atat eu tot cum ma stiti

sper ca toata lumea este bine va urez numai bine si sanatate si cand mai ajung acasa va mai scriu

aaaa de papa razvan mananca bine ciorbita si gratar de porumbei si mere din copac de la mamaia

week-end placut pupici

ps tot singuri fara tata suntem

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna fetili...
ce mai faceti voi?
noi am lipsit putin ca am fost plecati la tara,am avut o mormantare,a murit nasul meu de botez,Dumnezeu sa il ierte si sa se odihneasca in pace.
aseara ne-am intors si am trecut la citit.
ALYNTA ce bine ca ati prins vreme buna.sa va distrati in continuare,asteptam sa ne pui pozici si cu burtica.miscaretei.
PHILIP cred ca le place la piscina de numa'
CRIS multam fain de cafeluta,da mai mult de tigara.io le savurez in fiecare dimi afara in curte(cand e cald)sau in garaj(cand ploua).
CLODYA ciorbita si gratar de porumbel???am auzit ca e super sanatoasa pt copii.de unde porumbel?as putea lua si io de la sotu,el are da din aia de concurs.asa ca,nu tare m-as risca ca ma omoara
la toata lumea si va doresc un week placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimi, fetelor...
trebuie sa recunosc ca mi-a picat de-a-ndoaselea porumbelul clodyei, mi-am amintit si de un documentar mai vechi, earthlings, il gasiti pe youtube...

noi bine, fata tocmai a avut o repriza de plans, s-a oprit brusc, acum se picteaza cu o carioca.

ANDATA, au rasuns fetele pana acum, costurile se ridica la fix cat va tine pe voi buzunarul, in functie de ce pregatiti. Pentru ca pe voi pica toata masa.

ALICE, cred ca este o idee buna dizolvarea in apa si datul cu seringa. Sau cu lingurita. Este prima oara cand aud de campy.

ELENA, felicitari pentru intarcat. Si sara s-a intarcat, mai suge fooooooarte rar si foarte putin, sanii mei pocnesc. Si imi pare rau ca s-a oprit aici

Trimit asta si revin, ca nu mai tin minte nimic.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

mihaelutza porumbei creste mama soacra si sunt cu dedicatie pt razvi dar mai scap si eu cate doi in burtica

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

CLODY, cum mai doarme Razvan? Esti mai odihnita?

Am vorbit zilele trecute cu RamonaP, nu stiu va mai amintiti ca avea micuta ei program de zi noaptea. Au reusit si ei, in sfarsit, sa ii ischimbe programul... RAMONA, te mai asteptam si pe forum...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

ioana imi pare rau ca te-am indispus cu porumbei asa eram si eu la inceput nu vroiam sa vad sa gust dar nu stau sa vad cum ajung la mine in farfurie nu ajut la nimic de genul imi e tare mila dar ....

cat despre somnul lui razvi 2 bune 10 rele acum macar vad ca e din cauza maselutei dar fiind cu mama mea care imi intelege toanele si ma ajuta cat poate e foarte bine la tara chiar daca nu dorm noptile te pupic

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ioana, lasa ca acus o iei de la capat cu alaptatul.
Clody, ma bucur sa te citesc. Si-l pupam pe Razvan. La inceputul lui septembrie noi mergem la Galati, daca esti in oras poate ne vedem. Mai ales ca mama sta la Ireg, deci la doi pasi de voi. Iti trimit nr de telefon pe PM, daca vrei trimite-mi-l si mie pe al tau.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragi mamici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput