Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

andata nu e deloc slabuta ioana,ba e in graficsi in plus era de datoria ei sa o cantareasca si nu sa te intrebe pe tine
dici offff,ce spui si tu e tare,tare trist
alic cunosc site-ulazi i-am cumparat la brotac rochita in sfarsitcand imi vine acasa va fac o poza sa vedeti,tuuuuuuuuuuuuu ai tuns fata oricum cu zambetul ei agata gagiiise vede ca i-am placut marea
ioana multi ani inainte fericiti si sa va iubibi ca si la inceput..sa butonezi cu placere cadoul ce model este??

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Philip, iti scrisesem in mesajul anterior si-am uitat sa resiu, faine poze am vazut...ai doi baietei nota zece, iar cel mare imi aminteste de unul din componenti de la Abba...imi place cum il tundeti

Beca, mi-a placut statiunea, noi suntem adeptii locurilor mai animate; plus ca e prima data cand iesim din tara, ar fi trebuit macar vreo 10 zile, dar na...bugetul
la munte am fost la Lacu Rosu, ultimile poze sunt pe chei, e foarte frumoasa zona, o recomad cu drag
sa va fie de bine "vechimea" si la mai mult! noi tot 7 ani am facut anul asta!

Cris, asteptam poze cu fotomodelul!
am tuns fata ca oricum prea mult par n-avea...acu speram la mai mult

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare la ceas de sara
alic, ratasem mesajul tau, am vazut pozele, ma bucur ca v-ati simtit bine. mey, dar ce-ai mai tuns fetita aia, nici un fir n-ai mai lasat asa de samanta ...
cris, s-o poarte sanatoasa
ioana, la cat mai multi fericiti inainte
a, alic, cum e treaba cu albumul de 1 an? ai primit poza noastra?

Mergi la inceput

neata somnoroaselorrr..???

alic in bulgaria nu am ajuns,dar am fost la Lacul Rosu si vorba ta,chiar e superb se merita sa mergi acolo cateva zilebinenteles ca facem si o parada a modei,dar mai astept si eu pana sambata cand imi vine tzolul
philip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Andata, imi pare rau sa citesc ca ai avut probleme cu Ioana. La capitolul greutate, eu zic ca e ok.
Eu nu am mai cantarit-o pe Cezara de mult, dar i se vad coastele, ceea ce nu se intampla. Si parca s-a lungit. Dar de mancat mananca, nu e vioaie, e foarte vioaie asa ca nu-mi fac griji.
Si la capitolul vorbe, ca mi-a adus aminte Marcela, nu spune decat ite (cred ca e uite), ma-ma-ma si ta-ta-ta
dar fara directie la noi si atat inteligibil. In rest, bebeluseste.
Alic, am vazut pozele si am observat cu regret ca ai tuns fata. Dar ea oricum e deosebita si parul creste. Ati fost la Lacul Rosu sau erati doar in trecere?
Ioana, multi ani impreuna! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de cele trei minuni.
Cris, astept pozele cu rochitele.

Azi tati a intarziat la servici, pentru prima data in ultimul an nu i-a sunat ceasul. Cezara era intre noi de la 4.30 cand a avut chef de vorba si abia la 8.30 a facut ochi.
O zi frumoasa tuturor!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza
.
Fetelor, eu am un stress (ca daca a trecut cel cu mersul in picioare, a trebuit sa-l inlocuiesc repede cu altceva ).
Iosef nu prea incearca sa vorbeasca.....Adica asa, in "chineza" vorbeste toata ziulica insa sa repete cuvinte chiar si stalcite....f rar. Nici nu incearca.....Zice doar cateva cuvinte si acelea stalcite. Ce ma deranjeaza e ca atunci cand ii repet un cuvant nici nu incearca sa-l repete.
Eu stiu ca limitele de varsta in ceea ce priveste aparitia limbajului sunt extrem de largi in cadrul normalitatii insa, daca pana la 1 an jumate nu spune macar 10 cuvinte se considera intarziere in limbaj....Luca la varsta asta spunea multe chestii. La 14 luni avea deja un vocabular de vreo 20 de cuvinte....Si uite ca iarasi compar copiii insa e cam greu sa ma abtin.

sebastian al meu nici mama nu zice...adica zice asa din gresala odata pe luna....singurele lui cuvinte sunt "da" si "tata" asta e TOT...nu repeta niciodata cuvintele care i le spunem noi...inca nu am intrat in stres pt ca sotul meu cica pina la 3 ani a vorbit aproape doar in limba lui..si cum e inginer...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vreme buna! Baietii sunt fericiti! Apa e buna! Ne-am intalnit cu niste amici care au doi baieti de 3 si 8 ani! Am stat si noi mai linistiti ca au avut ocupatie!
Fetita e miscareata! Ma simt excelent! Ma mai supra Matei cand mergem cu masina ca sta calare pe Maria! Nu-l inteleg ca ii este atat de comod sa stea pe o "minge"! Am burtica marisoara! Ce mai..peste o luna poate o am la san!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Alynta, ma bucur de vesti bune! sejur placut in continuare!

Serialbastre, am stat un weekend in lacu rosu

Mergi la inceput

Philip, am primit poza ta, desigur...

lista cu pozele albinutelor pentru albumul de 1 an:

Alesia de Crisitina Coman ( Babyfirst o fi? eu asa am indentificat-o' astept parerile voastre...
Philip
Serialbastre
Reby iry
LauraOana
OanaMVT
Ertina
Cosminica
Flobaby
CarlaV
Raluca_Ioana

mai asteptam

Mergi la inceput

si noi am trimis pozaaaaaaaaaaa... de vreo 2 luni

BAZAR

Mergi la inceput