Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna dragelor...scuzati absenta de zilele astea parca toate ghinioanele din lume se abat asupra celor dragi mie...

Am inceput de vineri ca sa nu ma plang ca am inceput de luni...

-a decedat tatal unei vecine pt care sapt trecuta am donat sange..vecina este gravi in 17-18s, tatal ei a murit fix pe masa de operatie inaintea interventiei

-var`mea care se marita fix peste o luna a aflat tot vineri ca restaurantul unde urma sa-si faca cununia civila(eveniment de care m-am ocupat eu) vrea toata suma platita integral in avans (eu n-am mai auzit asa ceva) si daca depaseste numarul de invitati...pentri cei care nu erau anuntati,se percepe meniu dublu ca si pret

-pe week-end si luni am fost la priveghi
-Razvan a cazut si a reusit sa-si invineteasca gingia in fata bine de tot

-luni dupa inmormantare...am ajuns acasa si satula de toate m-am bagat la somn cu tel pe silent..cand m-am trezit aveam vreo 6 apeluri nepreluate si mesaje cu "suna-ma urgent" de la fratele meu plecat in Bulgaria in concediu...o masina din grupul lor a facut un accodent destul de urat. Soferul a murit, copilul, sotia si bunica care se aflau in masina in stare grava si ff grava. I-au dus pe toti 4 in 4 spitale diferite...copilului de 7 anisori nu i se dadeau prea multe sanse...dupa operatia de luni, ieri medicii pareau mai optimisti. Tot ieri au reusit sa-i transfere pe toti in acelasi spital..mai putin pe tatic...care nu mai este in viata!Avea 30 si un pic de ani...
Si ca "meniul" sa fie complet si celalat sofer a murit!

Fratele meu ...este varza din toate punctele de vedere...este nedormit...socat si plin de emotie el a scos toate victimele din masini(pe unii vii, pe altii). Familia decedatului aflata in spital in Bulgaria nu stie ca taticul nu mai traieste. Ei nu stiu cum sa dea vestea..se tem ca in momentele astea in care nu sunt ok cu sanatatea o astfel de veste sa nu faca mai rau...dar in acelasi timp...

Ieri am sunat la ambasada si la autoritati sa aduca in tara trupul neinsufletit.

Si daca toate trebuiau sa fie pe capul meu...

-luni, 26 a fost ziua cumnatei mele...si cand s-au uitat pe geam dimineata la prima ora...masina lor era acoperita de o baraca luata de furtuna de la un bloc aflat in constructie...pana s-au imbracat sa coboare sa vada nenorocirea, muncitorii de pe santier au ridicat baraca si au distrus toate urmele. De luni sunt pe la politie...

- ai mei, locuiesc intr-un centru de cercetare si pt ca statul nostru drag nu mai are fonduri...tot de luni li s-a taiat curentul ca nu au mai avut fonduri. Acum o sa fie nevoiti sa faca naveta cam 60-80 km/zi pana la apartamentul din Braila

ma scuzati ca m-am descarcat la voi...da ma simteam prea plina!

Va pup!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

offf ana,nu stiu cum de s-au adunat toate relele la tine,dar sper sa vina si o raza de soare..pentru tine si cei apropiati,multa putere fratelui tau,sper ca situatia cu restaurantul sa se rezolve si casa de piatra verisoarei,condoleante vecinei si sper ca cumnata sa rezolve situatia favorabil,iar parintilor tai mult curaj si optimism..o sa vezi ca o sa fiebine pana la urma

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ana, Nu pot decat sa-ti ofer o imbratisare, multe, prea multe pe capul tau.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Off,Ana, prea multe vesti rele dintr-o data. Imbratisari calde si pupici, sa puteti trece mai usor peste greutati. Pup si scumpului Razvanel, sa treaca mai repede vanataia.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Noi dupa weekendul de groaza cu febra mare, ne-am trezit (adica Ioana s-a trezit) cu pete rosiatice pe obrajori si pielea capului, care apoi s-au extins si pe trunchi, pe manute si picioruse.
Am ajuns cu ea la doctor, banuind o rubeola, dar d-rita a spus ca e o reactie alergica la zinnat, antibioticul prescris la urgenta. Ne-a dat ca tratament ketof si aerius.
Eu inca nu sunt convinsa ca are dreptate. Matza mea a slabit mult zilele astea, nu a vrut sa manance mai nimic, doar apa si san a acceptat. Si cand m-a intrebat doctorita cate kg are, i-am spus ca nu mai stiu, ca zilele astea nu a mancat si deci a slabit. S-a uitat la mine de parca as fi fost cine stie ce mama denaturata
Mda, a cantarit-o in sila, si mandra mea, cu tot cu rochita si pampers are 9.100 kg. Si asa imi vine sa stau sa bocesc...
Numai ca dupa ce am vazut cu ce se confrunta Ana, mi-a trecut cheful de boceala
Pup tot stupul

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ana, sunt fara cuvinte!

Am trecut acum 4-5 ani printr-o situatie asemanatoare, de atunci am zis ca nu mai pun piciorul in Bulgaria nici macar in trecere.
Verisoara mea e singura supravietuitoare a unui grav accident (a ramas fara vedere la un ochi si cu o trauma psihica enorma) in care au decedat singurul copil si sotul.
2 luni nu a stiut ca nu mai sunt, dupa care a inceput sa banuiasca.
Pentru noi a fost ingrozitor, sa o incurajam si sa evitam intrebarile si raspunsurile,
Ma rog pentru ei.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ana, multe imbratisari si de la noi, s-a adunat mult prea multe si tu vad ca incerci sa le rezolvi pe toate. Pupici lui Razvan pentru gingiuta si tie multa putere, sper sa se rezolve ce se mai poate rezolva. Cu restaurantul n-am mai auzit asa ceva, mi se pare mult prea departe dusa nesimtirea, cu baraca... n-au apucat sa faca poze inainte? Fratele tau isi va reveni, vecina la fel, pentru ca asta e mersul lucrurilor, toti trecem prin asa ceva la un moment dat.
Un pupic mare si te asteptam cu vesti bune .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

salutare!
noi suntem mai binisor, deocamdata pe ampicilina si regim; asteptam rezultatul coproculturii!

scrisesem aseara inca un mesaj, dar pur si simplu nu-l gasesc ...foarte ciudat...asa ca incerc sa reiau

Carla, ati fost deja la bulgari sau de-acum incolo? sper ca sunteti bine

Cris, tu cauti rochita pentru Miru? este www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157622758331222/" target="_blank">situl astacare are cateva interesante si la preturi bune. singura chestie e ca trebuie comandat de minim 500 ron ca sa beneficiezi de pretul de acolo...ai sa citesti conditiile; stiu o tipa din constanta care se cupla cu mai multe fete si comandau en-gros; daca te intereseaza, iti fac legatura

Andata, imi pare asa rau pentru cea mica ..sper sa se faca bine repede; pana la urma ati stabilit de la ce provine febra?
eu n-am mai mers cu Naty la dr de familie, m-am dus direct la spital, ca sa fiu sigura de diagnostic si tratament; poate ar fi bine sa vezi o parere si acolo; multe sananatate!

Ana, pfuuu cate sunt pe capul tau imi pare tare rau!
bafta cu analizele, sa iasa bebe2 cu succes! si un pup mare pentru Razvanel multa sanatate si putere familiei tale!
ps: da, am fost si la bulgari 6 zile, a fost foarte bine; ce detalii sa-ti dau mai exact? ca si pret a fost 400 euro biletul, pt all inclusive, la 4 stele; cheltuielile suplimentare au fost 5 euro vigneta si 25 parcarea...

am atasat poze de la mare si poze de la munte si cateva cu cheliuta
pentru fetele carora le-a fost dor de noi

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ana, imi pare tare, tare rau, multa putere sa treci peste toate.
andata , multa sanatate si nu-ti fa griji cu doctorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pup fetele,

ANA, multe intamplari urate, ce-i drept... Iar ce s-a intamplat cu prietenii fratelui in bulgaria, tare trist...

ANDATA, imi pare rau ca aveti probleme cu Ioana. Sotul ce face? Lasa greutatea fetei, ca nu-i chiar asa slaba...

ALICE, sa va fie de bine vacanta! Cum vi s-a parut statiunea? La munte unde ati fost, ca e tare frumos ce vad eu in poze. Bineee, asta si datorita modelului principal, in primul rand.

MARCELA, Sara spune numai mama, aide (haide), pa pa, am (adica mancare) si da si nu, dar fara o directie anume. In rest bebeluseste de zor. Comparativ cu Rebeca, este varza, dar... asta-i ritmul ei.

Andrei si Sara sunt afara, eu zac pe fotoliu, anm primit cadou un telefon mobil de la sotu' meu, cu ocazia implinirii a 7 ani de la insuratoare si acum il butonez!!!!!!!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput