cum sa-l invat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

daca am fi intr-o tara civilizata nu am avea aceasta discutie

sunt curioasa in germania ce amenda primesti daca iti pui copilul sa mearga la tufis. si cum se uita restul lumii la tine

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca am fi intr-o tara civilizata, ar exista in toate parcurile toalete publice, curate, in care sa nu iti fie frica si greata sa intri. Cand au pus o toalete in parculetul unde mergeam cu kinderii, le-am folosit foarte entuziasmati. Dupa o saptamana, intram cu retineri si le spuneam raspicat tot timul sa nu atinga nimic, sa ma lase sa ii tin/sterg eu. Dupa inca 1-2 saptamani, nu am mai indraznit sa intru eu, daramaite sa bag copii inauntru.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

daca am fi intr-o tara civilizata nu am avea aceasta discutie

sunt curioasa in germania ce amenda primesti daca iti pui copilul sa mearga la tufis. si cum se uita restul lumii la tine

4+

Nu primesti amenda, si nici nu se uita nimeni crucis la tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Daca am fi intr-o tara civilizata, ar exista in toate parcurile toalete publice, curate, in care sa nu iti fie frica si greata sa intri. Cand au pus o toalete in parculetul unde mergeam cu kinderii, le-am folosit foarte entuziasmati. Dupa o saptamana, intram cu retineri si le spuneam raspicat tot timul sa nu atinga nimic, sa ma lase sa ii tin/sterg eu. Dupa inca 1-2 saptamani, nu am mai indraznit sa intru eu, daramaite sa bag copii inauntru.

Bazar umanitar DC

si asta e adevarat

dar la noi in parc sunt 2 categorii de parinti
- cei care merg la o terasa de langa, unde lasa copii la wc fara probleme
- cei care ii pun sa faca in iarba. fara tufisuri. ca tufisuri nu avem.

a doua categorie nu o inteleg deloc deloc. ca terasa respectiva e la 2 metri. si e chiar curata baia

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai ce va mai oripilati.

Si aici fac copii pipi in natura, e normal si nu se oripileaza nimeni. Nu in vazul tuturor, dar daca un parc nu are toaleta publica mamica merge dupa un copac/boschete si se rezolva problema. Nimeni nu se uita crucis, nimeni nu se oripileaza.

Fata mea refuza sa faca in natura, am olita portabila sau, cand sunt undeva cu masina chiar olita ei, pun o punga in ea daca este caca apoi impachetez punga si arunc la gunoi. Daca e pipi tot la copac il arunc, doar nu o sa ma car cu pipi in olita zeci de km pana acasa.

Si da, este o tara civilizata, caca de caini nu vezi pe strazi, nici de copii, insa nici toalete din metru in metru nu sunt in mijlocul naturii.

Si am vazut englezoaice care o fac asa ca sa nu-mi ziceti ca le polueaza tara romanii sau imigrantii.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

eu cand eram mica am fost in polonia si m-a trimis mama la tufis, tot ca nu era toaleta nicaieri pe aproape, si au venit 2 politisti si m-au alungat. si pareau oripilati. asta acum foarte multi ani.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

una e sa mergi la tufis pt. ca n-ai incotro, esti in mijlocul padurii si alta e sa mergi pt. ca asa consideri normal.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Si catelul meu face pipi la copac in curte (si daca nu as spala in fiecare zi iti spun eu ca pute oribil) dar de asemenea catelul meu face si sex in mijlocul drumului.Daca astazi ne invatam copii sa adopte comportamentul animalelor adica sa faca pipi la copac nu ar trebui sa ne miram daca mai incolo fac sex pe iarba in parc in vazul lumii nu ???
Treaba cu olita carata dupa tine este ff simpla, poti pune 3-4 servetele absorbante in olita inainte sa asezi copilul dupa care pui rezultatul cu tot cu servetel intr-o punguta si arunci la gunoi (nu trebuie sa te plimbi cu olita prin tot cartierul cum au sugerat unele, in schimb trebuie sa te duca capul....)La noi in parc unde mergem sunt vreo 6-7 mamici care practica asta si nu se uita nimemi mai ciudat la ele decat la cei care isi pun copii sa faca pipi si kk la tufis.
accept92 vorbim de un copil de 3 ani nu de un adult...ce te ofuschezi atat?...si de daca ii sterge fecalele si urina de la fund la 3 ani?...nu sunt aceleasi ca si la 1 luna ,2 luni sau 1 an ???Sunt copii cu probleme de sanatate care "se scapa" in pampersi si la 4 si 5 ani...ce este nedemn in asta???Oricum la tine nu este primul comentariu de genul asta pe care il faci si cam in toate cometariile tale dai dovada de maxima ignoranta si lipsa de bun simt...
Daca cea de mai sus este parerea ta cu privire la un copil de 3 ani care face in pampers locul tau este la balamuc draguta.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

ce te infierbantasi.....
nu s adepta facutului in public pe iarba sau la copac mai ales kk
cand am fost in vacantza cu copiii anul asta 5 zile (fata mea de doi ani nu mai are pampi de la un an jumate noaptea nu face deloc niciodata nu a udat patul) i am pus pampi pe timpul zilei sa evitam toaletele publice si statul la coada la toaleta si pe drumul cu masina1000 DE KM PT CA EA ZICE CA FACE EXACT IN MOMENTUL CAND II VINE SA FACA
niciodata afara nu a facut pe ea face cand plecam de acasa si cand ajungem direct in baie se arunca
asa ca pusul asta temporar de pampi nu a dezobisnuit o de obiceiul toaleta deloc chiar a inteles care i scopul
a am plecat si cu reductorul dupa noi si l am folosit doar la hotel a facut kk doar cand s a putut pune pe wc
recunoosc ca aveam un stres cu toaleta dar ea a stiut ce tre sa faca singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

..acum si "evolutia" aceasta poate fi discutabila..

oare spre ce ne dorim sa evoluam? .. sa traim intr-un mediu semi-artificial, super-protejat si controlat.. unde totul sa tinda spre perfectiune.. si nimic sa nu ne mai deranjeze.. nici un pipi de copil la copac, nici un vanticel mai puternic, nici o musculita..

io una zic thanks, but no thanks

si-i normal, numa' parerea mea

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu ma intreb cate din mamicile oripilate de un pipi la copac al unui copilas sunt la fel de revoltate, spun, fac ceva cand vad mucul de tigara aruncat si infipt cu piciorul in nisipul unde se joaca cei mici, ambalajele atruncate pe langa cosul de gunoi, semintele scuipate pe alee etc. etc, etc .... Pt ca ma gandesc ca daca atat de multe suntem deranjate de toate aceste lucruri si mai si facem ceva (nu stam doar cu revolta interioara) nu s-ar mai intampla atat de des.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput