cum sa-l invat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

fetelor si daca face caca in parc la olita unde il arunca? sau se cara cu el in olita prin tot cartierul?
hai ca imi place...

www.fotoalbum.eu/mirclau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

de luna viitoare, dupa ce scad indemnizatiile si salariile, o sa-l pui sa faca si la roata masinii, ca cine-si mai permite sa ia olita nu-stiu-cum .

oricum, denissa, am uitat sa te felicit ca ai reusit la o asa varsta mica sa-ti inveti copilul sa se ceara la olita. o sa-l inveti tu sa faca si afara, la copac sau la olita carata dupa tine in parc .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Draga mea, sa iti explic cum stau lucrurile in cazul nostru . Fusesem la cumnata mea la tara si la un moment dat ii vine piticului meu sa faca pipi . Cumnatul meu destept, il ia de minuta si il duce afara , in iarba , chiar linga un copacel ... si asa invatase feciorasul meu sa ude copaceii . Acasa insa , eram foc si para , iesea din casa sa faca pipi la copacel, iesea din piscina si facea pipi la copacel ... iar dupa un timp de explicatii si nervi a inteles ca nu e bine sa faca asta in curte . Insa , atunci cand e la piscina si-i vine sa faca pipi, intra in casa si face numai apa , trebuie sa stau cu mopul in mina dupa el... asa ca am renuntat eu, i-am spus ca poate sa faca pipi in iarba , doar cand e la piscina.
Deci, nu te mai stresa, lasa copilul sa faca pipi unde ii este lui mai bine, bine ca face la olita in casa si nu iti iriga florile din casa, iar afara mai pune-i pampers in cazul in care il mai suporta . Va veni ziua cand va intelege si ce e cu acest pipi la copacel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Pt acelea atat de revoltate de pipi la copac: catelul mamei mele face pipi la copacul din fata blocului de 12 ani, zilnic (pt ca in mom. in care iese din bloc isi marcheaza terirotiul again-and-again) si crede-ma ca nu miroase deloc a wc prin preajma. De altfel, nu e interzis in nici un mod sa-ti lasi catelul sa faca pipi pe domeniul public, doar sa strangi fecalele dupa el. Asa ca, daca cateii au voie, nu inteleg de ce nu ar avea si copii.
Denissa, la intrebarea ta acum. Eu zic ca iti trebuie ceva mai multa rabdare, dar se poate. In primul rand, fara pampers la joaca, fara exceptie. Daca ii vine si in final face pe el, lasa-l asa un timp, apoi plecati in casa sa il schimbi. Nu il schimba in parc. Si nu va mai intoarceti la joaca apoi. Cred ca atunci cand va vedea ca o consecinta a faptului ca nu vrea sa faca la copacel e plecarea acasa, va intelege ca e mai rentabil sa faca totusi unde ii spui. Nu aruncati cu pietre, eu nu vad asta ca o pedeapsa, ci ca un mod de a-l face sa-si dea seama care sunt consecintele. Nu stiu daca e o solutie prea buna, eu imi dau cu parerea. In final, tu hotarasti ce trebuie facut. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai cainii multe chestii fac in natura...chiar si pui. nu e un argument sa le copiem comportamentul.

Se presupune ca omul e ceva mai evoluat, dar e drept ca presupunerea asta de multe ori este discutabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bon, o suta de solutii nu sunt, ori te cari cu olita in parc( ei uite ca eu as face-o, na si mai vad eu unde arunc sau ce fac cu "resturile", pt. binele copilului meu as face-o chiar daca oripileaza galeria)ori il lasi sa faca in chilotel, dupa care mergeti si il schimbi acasa, sau poate chiar in parc...eu l-am schimbat mereu pe loc si a reusit sa faca pana la urma si la copac, dar era mai maricel :)
Dar o data ce i-ai luat pampersul, ai decis si ai vorbit si cu el, in afara de noaptea, nu-l mai pui neam!
Ca prea il nebunesti de cap, acum poti, acum nu poti...trebuie sa fii coerenta in decizii.
Ca sa-l inveti sa se ceara noaptea, la mine a fost nevoie o singura data, cand se trezeste sa ceara apa ii propui sa mearga si la olita. Acum cere mereu cand are nevoie, desi inca are pampers noaptea, insa nu pt. multa vreme...nu suntem in casa noastra proprie, saltelele nu sunt ale noastre, nu-mi pot permite sa ude salteaua si nu-mi pomeniti de plastic sub cearshaf sau alte chestii ca nu tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie facutul trebilor (mici sau mari) mi se pare o chestie foarte intima, nu mi-am incurajat niciodata copilul sa faca la diversi boscheti, mi se pare lipsit de demnitate ca sa zic asa , sa te usurezi in vazul lumii, ca sa nu mai vb de igiena.
a mai fost cazul si la el, dar foarte rar.
M a umblat cu pampers chiar pina la 3 ani si ceva si cind a renuntat era pregatit sa astepte pina ajungem la o toaleta si sa ma anunte din timp.
iar acum, cind plecam la drum lung, inca mai luam o olita cu noi, e mult mai igienic, cine stie unde il apuca si el se simte mai confortabil.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

mie facutul trebilor (mici sau mari) mi se pare o chestie foarte intima, nu mi-am incurajat niciodata copilul sa faca la diversi boscheti, mi se pare lipsit de demnitate ca sa zic asa , sa te usurezi in vazul lumii, ca sa nu mai vb de igiena.
a mai fost cazul si la el, dar foarte rar.
M a umblat cu pampers chiar pina la 3 ani si ceva si cind a renuntat era pregatit sa astepte pina ajungem la o toaleta si sa ma anunte din timp.

Dar sa-ti dai drumul pe tine la 3 ani, apoi sa stai pe spate ca un gandac rasturnat in timp ce altu te sterge la fund de minunatele secretii in care eventual te-ai si asezat intre timp...este extrem de demn presupun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Si catelul meu face pipi la copac in curte (si daca nu as spala in fiecare zi iti spun eu ca pute oribil) dar de asemenea catelul meu face si sex in mijlocul drumului.Daca astazi ne invatam copii sa adopte comportamentul animalelor adica sa faca pipi la copac nu ar trebui sa ne miram daca mai incolo fac sex pe iarba in parc in vazul lumii nu ???
Treaba cu olita carata dupa tine este ff simpla, poti pune 3-4 servetele absorbante in olita inainte sa asezi copilul dupa care pui rezultatul cu tot cu servetel intr-o punguta si arunci la gunoi (nu trebuie sa te plimbi cu olita prin tot cartierul cum au sugerat unele, in schimb trebuie sa te duca capul....)La noi in parc unde mergem sunt vreo 6-7 mamici care practica asta si nu se uita nimemi mai ciudat la ele decat la cei care isi pun copii sa faca pipi si kk la tufis.
accept92 vorbim de un copil de 3 ani nu de un adult...ce te ofuschezi atat?...si de daca ii sterge fecalele si urina de la fund la 3 ani?...nu sunt aceleasi ca si la 1 luna ,2 luni sau 1 an ???Sunt copii cu probleme de sanatate care "se scapa" in pampersi si la 4 si 5 ani...ce este nedemn in asta???Oricum la tine nu este primul comentariu de genul asta pe care il faci si cam in toate cometariile tale dai dovada de maxima ignoranta si lipsa de bun simt...
Daca cea de mai sus este parerea ta cu privire la un copil de 3 ani care face in pampers locul tau este la balamuc draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ralukutzza, combate ideea, nu persoana! Jignirile scrise de tine sunt inacceptabile.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput